Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u FK Partizan ~ Navijaci vs Rukovodstvo vs Strucni stab  (Pročitano 36597 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Dno dna.. komedija.
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Pokazuje da mogu da padnu  još dublje od ovoga do sada. Bruka!...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Au! A tolika zarada od prodatih karata?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Ovo je stvarno dokaz da izmedju njih i Milosevica nema nikakve razlike. Sluze se istim, niskim, prljavim metodama, lopovi su i kriminalci, nemaju pojma o fudbalu....

Besplatene ulaznice??? Pitam se samo ko ce im otici? Ko ce ici da gleda namestene utakmice sa Zetom, Javorom i ostalim velikanima svetskog fudbala.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zeka_lopov.jpg
(2.65 KB, 70x70)
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Kako ih bre nije sramota da svale sve na Vermeza? Mali jeste prosjecan trener, ali je ipak i prosle godine sa oslabljenom ekipom prezimio u Evropi.
A to sto su Zeka i Bjeka prodali tekmu pa od tih para mogu da lade jajca sledecih dvije godine, a na njega da svale, gade mi se.
Odvratno.
Sad ce dobro organizovane grobare probati da zamijene roditeljima s djecom koji nemaju para da odvedu klinca na stadion...
A price o orkestriranoj grupici navijaca i strahu nekih navijaca od ovih drugih da odu na stadion... dokle nisko mogu da padnu?
Sramota.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Vidim ja da ce ova tema da potraje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Wanted! 
Dead or Alive!

zeka.jpg
(4.47 KB, 125x200)
bjeka.jpg
(3.26 KB, 125x200)
curka.jpg
(3.98 KB, 125x200)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Sa upravom više nema pregovora!

- Derbi je pobio argument ljudi iz uprave Partizana da protestuje samo šačica navijača. Sada je jasno svima da nas podržavaju i simpatizeri crno-belih - ističe Aleksandar Vasić, jedan od vođa "grobara".
Čelnici crno-belih tvrde da je to rezultat zastrašivanja navijača iz unutrašnjosti, koji su hteli da dođu na meč.
- Nas takve stvari ne zanimaju. Recimo, pre dva dana pred TV kamerama, podržao nas je klub navijača iz Jagodine, najbrojniji u Srbiji! Uostalom, ide utakmica sa Voždovcem u subotu, pa ćemo videti da li će više ljudi biti na tribinama ili sa nama, na novom protestu ispred stadiona.
Ukidanje privilegija, po rukovodstvu Partizana, razlog je za bojkot.
- To o čemu čelnici kluba pričaju i nazivaju privilegijama imaju skoro sve navijačke grupe u Srbiji: plaćene autobuse za gostovanja, prostoriju na stadionu... Bojkot, tvrdimo, nema veze s tim, nama privilegije ne trebaju, ne tražimo ih, naprotiv, ako nam ih nova uprava ponudi - odbićemo ih! Ne mešamo se u to ko će doći na čelo Partizana, mi ne tražimo fotelje, ali želimo da čelnici kluba odu - zaključuje Aleksandar Vasić.

ZAHTEVI NAVIJAČA
1. da sve rukovodeće strukture u klubu podnesu ostavke
2. da se izvrši reorganizacija kluba na svim nivoima
3. da ostavke podnesu trener prvog tima (Vermezović) i kompletan stručni štab (ispunjeno)
4. da se reorganizuje seniorska ekipa FK partizan i da jedini kriterijum za igranje budu kvalitet i odanost crno-belom dresu

by Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
A do juče sam bio dobar...

PARTIZAN se i definitivno odrekao Vladimira Vermezovića, proglasivši ga najvećim, a indirektno i jedinim krivcem za posrnuće crno-belih. Stav sekretarijata kluba je zaboleo bivšeg trenera "parnog valjka", ali kao kada je odlazi sa klupe, Vermezović je i juče ostao dosta uzdržan.
- Kada sam podneo ostavku, preuzeo sam odgovornost na sebe. Učinio sam to da bi Partizanu bilo bolje. Ako je neko očekivao da ću sada da pljujem u "bunar iz kojeg pijem", grdno se vara. Klub gledam istim očima kao i pre 15 dana - ističe Vladimir Vermezović.
Ipak, oseća se gorčina u glasu bivšeg trenera Partizana, "obešenog" na stub srama posle Makabija.
- Šta i ko sada priča, ne zanima me, radio sam najbolje što sam mogao. Uostalom, ne znam kako sam to pre godinu dana uspevao da uspostavim odnos između mladih i starijih igrača, a sada nisam? - pita Vermezović. - Znam koliko vredim, ne treba da mi drugi govore o tome, kao što sam znao posle Makabija šta moram da uradim. Ni tada to nije trebalo da čujem od drugih. Svako nosi svoj krst, ja sam moj već prihvatio. Nadam se da posle svega neću biti upamćen po lošem, već po osvojenoj tituli, plasmanu u prolećni deo Kupa UEFA.
Vladimir Vermezović ističe da i dalje veruje u ove igrače Partizana.
- Krivo mi je samo što su me igrači pogrešno razumeli, jer, kada sam rekao da nije više bilo "hemije", nisam mislio na odnos između njih, već između mene i fudbalera. Žao mi je što smo otišli u različitim pravcima. Svakako, verujem u njih i dalje, siguran sam da će uskoro izaći iz krize i igrati kao što svi znamo da umeju - zaključio je Vladimir Vermezović.

by Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Napad je najbolja odbrana

Ovo geslo su u prethodna dva dana, pokušali da iskoriste ljudi iz uprave FK Partizana, svesni činjenice, da je celokupnoj sportskoj javnosti postalo jasno da njih apsolutno niko ne podržava ... Svega 100 ljudi na Jugu na derbiju, je reprezentativan uzorak ljudi na koje je on računao da mu spasu fotelju (čak je i medju njima bilo onih koji su skandirali uprava napolje na utakmici). Ipak, u kupljenim terminima na televizijskim stanicama, plaćenim člancima u novinama, oni su pokušali da skrenu priču sa bojkota derbija, koji je jasno pokazao šta Grobari, ali i simpatizeri Partizana misle o sadašnjoj upravi.

Napadi na svakom koraku, i ponašanje kao da su ljudi iz uprave prespavali subotu, i ne znaju šta se tamo desilo. Ipak vrhunac cinizma i licimerja je bila sednica upravnog odbora, gde su oni hteli da daju ostavke, ali su ponovo oni odlučili da to ne bi imalo smisla ... I onda konferencija za štampu, gde zeka šalje senilnog starca - Radomira Babića, koji se sav trese od količine laži koje mu je zeka servirao da ispriča. Ponovo pokreće priču o grupici instrumentalizovanih huligana i slično, kao da nije gledao utakmicu u subotu da vidi da se niko nije pojavio da pomogne upravi u borbi za opstanak. Pa onda izmišljotine o nekim sukobima u Bratislavi, Rumuniji prošle godine i slično ... Toliko gluposti nismo imali prilike da čujemo u skorije vreme, čak ni od Zeke, a pomenutom gospodinu bi bolje bilo da ide u ustanovu da se leči, jer nešto očigledno nije u redu sa njegovim mentalnim stanjem.

Kao poslednji trzaj, uprava je čak najavila da će dati slobodan ulaz do kraja sezone, kako bi ipak uspela da makar nekoga od simpatizera privukla na stadion, ali jadan je taj koji se proda za takve sitnice. Stoku treba oterati, i to će se desiti ako se na bojkotu ustraje - a policija krene da radi svoj posao i istraži sve mutne radnje lopine zeke i njegovih pajtosa.

plakat @.jpg
(164.34 KB, 550x778)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.237 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.