Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u FK Partizan ~ Navijaci vs Rukovodstvo vs Strucni stab  (Pročitano 36310 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Bilo je legendarnih teki sa preko 100.000 gledalaca, pricao mi je deda da su se peli na krov i reflektore...
A seti se Partizanovih utakmica protiv Njukasla, Lacia, Reala ili Artmedije.
Sto se tice Reala, pa i ja sam bio na toj tekmi pa nisam grobar, kapiras!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zvezda - Ferencvaros
polufinale kupa kupova
23.April.1975. - 103000 ljudi
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
That's what i'm talking about..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Ludilo,a?  Smile

Pa, već sam rekao da Zvezda ima (imala je) mnogo veći stadion od Partizanovog. Sasvim je normalno da onda ima i veće posete.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Aj sad lepo nazad na temi Smiley
Kriza u FK Partizan
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Pa, da! Da je kriza - kriza je. Nema tu šta!   Smile Smile
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
FK Partizan: "Ostavke nisu rešenje"

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Radomir Babić potvrdio je da je Uprava "crno-belih" ponudila ostavke na sastanku u ponedeljak, ali da su posle rasprave zaključili da "to ne bi bilo rešenje".

"Mi smo svi ponudili ostavke na Upravnom odboru, ali kada smo napravili analizu, videli šta smo uradili, zaključili smo da treba da ostanemo", rekao je Babić na konferenciji za novinare koja je neočekivano usledila posle sednice UO Partizana.

On je istakao da je za poslednje loše rezultate u prvenstvu i eliminaciju iz Kupa UEFA najveća odgovornost bila na treneru Vladimiru Vermezoviću.

Vermezović je podneo ostavku dan posle poraza (2:5) od izraelske Makabi Petah Tikve u Kupu UEFA. Utakmica je odigrana 29. septembra.

"Vlada je dobro radio u prvoj godini i pokazao svoje kvalitete. Verovatno je sebe precenio, jer je bilo teško ukomponovati starije i
mladje igrače. Normalno, prva mera je bila da smenimo trenera, ali on je dao ostavku i mi smo to prihvatili", rekao je Babić.

Na pitanje, da li je Vermezović glavni krivac, potpredsednik "crno-belih" je naglasio da ne može da odgovori sa "da" ili "ne".

"Imali smo propusta koje smo uspeli da 'saniramo' dovodjenjem trenera iz Nemačke. Gospodin Jirgen Reber je ozbiljan čovek. Mi podržavamo njegov kurs. On ne traži alibi, već samo vreme za rad", rekao je Babić, dodajući da misli da je Partizan najozbiljniji kandidat za osvajanje titule.

Babić je objasnio da je Upravni odbor zaključio da "klub nije u krizi, već da postoje odredjeni problemi u komunikaciji sa javnošću".

"Bilo je raznih komentara. Više nećemo da objašnjavamo stvari koje su bile i zašto smo potrošili pare, već samo šta smo uradili u tom periodu. Mi smo klub koji posluje na legalnim normama. Nema razloga da o tome pričamo", rekao je Babić.

On je podsetio da su mnogi mediji ružno pisali o proslavi 60 godina kluba i napomenuo da klub "ne slavi kroz dve, tri utakmice".

"Upravni odbor odlučio je da u sklopu proslave 60-godišnjice kluba sve utakmice do kraja sezone budu besplatne", rekao je potpredsednik "crno-belih".

Pored toga, Babić je istakao da je UO razmatrao i problem navijača i da je odlučeno da se razgovara "sa svima sa kojima može normalno da se priča".

"Nećemo da razgovaramo sa onima što su vikali 'lopovi, uprava napolje'. Nikoga ne vredjam, ali više ne želim da dozvolim da oni nas vredjaju. To nisu navijači. Pokušaćemo da pokažemo da smo ozbiljan klub. Borićemo se protiv toga", rekao je Babić, dodajući da mnogi nisu smeli da dodju na derbi sa Crvenom zvezdom.

Partizan je u subotu izgubio sa 0:2 u "večitom derbiju", igrajući gotovo bez podrške svoje publike.

On je objasnio da je sukob sa navijačima nastao kada im je Partizan pre tri godine ukinuo beneficije i kada je prestao da ih vodi na putovanja.

"Imali su beneficije, a doneli su nam 500.000 evra kazni zbog svog ponašanja na stadionu", rekao je Babić.

Potpredsednik Partizana ponovio je da zna da su navijači ljuti zbog loših rezultata, ali da su "crno-beli" još klub sa najvišim rejtingom u državi.

Sednica Upravnog odbora trajala je gotovo tri sata.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam se danas valjao od smeha kad su mi javili da je partizan pustio besplatno na stadion do kraja sezone.. to se zove dno
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Jel ti to ozbiljno ili?
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Reche keva kad sam ustao... bilo na nekim vestima
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.