Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 11:39:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza sve dublja, samoubica sve više  (Pročitano 9428 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
I davno se pokazalo da je ta covekova hijerarhija nevazeca u mnogim slucajevima. Wink

Okachi bolju ... nije problem ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nema bolje, trenutno. Nije da Maslovljeva nije tacna, ali je ne treba uzimati kao amin, niti kao neki zakon. Ona je jos i najpribliznija nekoj istini, ali nije lako jednu tako komplikovanu stvar, poput ljudske motivacije, predstaviti tek tako, kao sto je Maslov pokusao. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Nije to algoritam da to mora tako ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Jasta. Smile
A ako i jeste algoritam, onda je mnogo komplikovaniji od tamo neke piramide.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ne bih da vas sputavam u razvijanju ove filozofije ali neko je vec spomenuo Maslova na ovoj temi. Chovek je odavno formirao piramidu ljudskih potreba.

Mada, mozhda vi znate bolje ...  Smile Smile

maaa.. ovo je samo jedan tip karaktera.. ako melanholik tezi ostvarivanju sebe dacu obe ruke u dobrotvorne svrhe i idem da zivim kao delfin!

Bolje bi bilo da se svi ovde probudimo i skiciramo mapu uma prosecnog novosadjanina/kragujevcanina/beogradjanke/nislijke itd.. msm tema je daleko od apstrakcije navika i olimpizma losih situacija pod uticajem astralne karme pishe kojechega. Ako se ovde radi o novcu pre toga treba da osmislimo nesto svrsishodnije, a zivot nam je pokazao koliko smo mi u stvari u tome veshti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 4X HD
mozda sam ja los govornik, ali ove prve cigle u ovoj piramidi sasvim pristojno ilustruju na sta mislim kada kazem, realne elementarne potrebe za zivot... dakle ne subjektivan dozivljaj (jebem mu misa dal se razumemo il smo obojica tvrdoglavi) vec hrana, krov, i osnovne zdravstene potrebe...
... sad, mozes ti da kazes da coveku jedino treba onoliko mesta na planeti zemlji koliko mu stopala zauzimaju ali ne mogu te realne el. potrebe da toliko budu razlicite koliko mogu subjektivne.

dakle, kada bogatasu osakatis pola gornjeg dela piramide... postoje mnogo vece sanse da ce taj covek ostati na svom temelju, dok sa druge strane ne postoje lebdece piramide... mada je ideja skroz kul
Ma razumemo se,iako stoji i da smo obojica tvrdoglavi.i slazem se da je potpuno jasno da su osnovne potrebe to shto je opisano u piramidi ali to i nije ugrozeno,bar ne vishe od onoga na shta smo navikli u poslednjih 20-tak godina.Nece ljudi josh umirati od gladi i zedji niti ce im biti uzet krov nad glavom.Preziveli smo i mnogo gore od ovoga.
Ono shto je realno da ce se desiti je da ce neki morati da pochnu da rade iako do sada nisu morali,da ce mozda ove godine preskochiti letovanje u Grchkoj ili mozda kupiti ove godine jedan par patika umesto dva.A to odricanje jeste uporedivo sa odricanjem od privatnog aviona nekog milionera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Oni koji imaju potrebu da zgrću bogatstva daleko veća od novca kojim mogu da kvalitativno promene svoj život imaju sasvim druge motive za svoju pohlepu. I kad se oslone na novac kao surogat svoje ličnosti a taj novac nestane ostaje samo ličnost od koje su pokušavali da beže kroz bogaćenje. Ostaju onakvi kakvi smi sebe ne mogu da podnesu. Nije povod za njihova samoubistva ni gubitak, ni siromaštvo nego bag koji ih je terao u pohlepu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 4X HD
Paaaaa...ok,samo shto nisam bash chuo da je puno takvih izvrshilo samoubistvo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Znaš li da je i overduz samoubistvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
a sto se tice lolaninog komentara da zamislja sebe kako jede hleb namazan mascu ...e pa,kada sam bila brucos u vrijeme bombardovanja...to sam jela i mogu vam reci da i nije toliko lose...

ma jescu leba i masti ,samo nek imam nove cipele  Smile Smile

ja sam pregurala dva rata,u prvom sam bila bez struje i vode skoro pa godinu dana,svaki dan na lageru pasulj ...kada se samo setim veceri uz radio na akumulator -stresem se ...I tesim se da ne moze biti gore od toga...sa druge strane ,mozda je i ova kriza dobra jer moze da nas natera da vise stedimo ,pocevsi od vode i struje ,pa do trosenja novca na bespotrebne stvari  .

Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 11:39:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.