Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 05:02:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriterijumi i prioriteti  (Pročitano 23456 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat
Ženi je mesto u kuhinji i pored dece (pored posla naravno) a Dzoni mora da obezbedi sve ostalo.
A šta je ostalo?

E vidiš, to Džoni mora da zna  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Čak ni ovo što pominješ nije problem. Glavni problem  je što se sve svelo na materijalnu vrednost. Svi zaboravljaju ostale vrednosti.

Slazem se, samo sto bih rec "materijalno" zamenio recju "povrsno". I to u svemu, pocevsi od toga materijalnog pa nadalje. Nema porodicnih vrednosti, vec samo sebicnosti i povrsnosti i to "ubija" ceo koncept porodice.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Čak ni ovo što pominješ nije problem. Glavni problem  je što se sve svelo na materijalnu vrednost. Svi zaboravljaju ostale vrednosti.

Slazem se, samo sto bih rec "materijalno" zamenio recju "povrsno". I to u svemu, pocevsi od toga materijalnog pa nadalje. Nema porodicnih vrednosti, vec samo sebicnosti i povrsnosti i to "ubija" ceo koncept porodice.

Naravno. Svi nešto pametuju i traže preko hleba pogaču, traže savršenstvo a pružaju prosek.

I da ne budemo suviše ozbiljni :

[/img]

Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Svaka krpa nadje svoju zakrpu, pa i profesionalna udavaca neku budalu. Smiley

A zatim on nadje ljubavnicu...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2012, 16:42:50 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.60

Materijalno je sustina zivljenja,ali nikada nece biti ispred rijeci porodica.Danas imas...sutra nemas,sustina je u onome ko te prihvata takvim kakav jesi,bio vrh ili dno
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
ma sve, sve i nekako... ali kada na groblju, na nagrobnoj ploči  vidim dr, mr, prof  Smile  ... dobijem napad smjeha  Smile

čitam prije 2-3 godine : umro taj i taj,ožalošćeni fjfiufhčodfkfk fčo vfjvn -mali milion članova porodice,umro neko drugi-isto gomila djece,partner,porodica...

i stoji jedna pretužna umrlica- umrla u 40-oj godini,diplomirani ekonomista. ožalošćeni mama i tata
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Ipak,to je kod njih izazvalo kisjele face i jedna je rekla- Pa koji se djavo školovala ako je spala na kuvara?

eh...eh..te zablude i to neznanje...i brkanje..svega i svacega...
uvijek sam bio fasciniran ljudima koji ne razuumiju pojam...
visoko skolovan covjek...skola..zanimanje..rad...titula..zvanje...
to sve je posao...to ne cini covjeka covjekom...
ti nisi bolji ili veci covjek ako imas neku veliku skolu..ti si covjek onoliko koliko te tvoji ljudi cijene..
koliko te cijeni porodica..prijateljki..komsije..radne kolege...
a niko od njih te ne cijeni po tvom zvanju..nego po onome sto si ti...po onom od cega si satkan...

ja imam .poznanika jednog.....(imam ih vise takvih..ali ovaj je posebno zanimljiv)
znamo se sto ljeta.. Smile
on je ugledan covjek...odgovoran posao ima...i bla -bla...
jednom rijecu ko ga ne zna rekao bi...gospodin pravi...tako se ponasa...tako prica...tako izgleda na poslu..i ulici...
privatno je olos...onaj pravi...koji mlati i zenu i djecu onako zato sto ga ne slusaju...i ne disu kako on kaze...
inace zena mu je takodje visoko obrazovana...
on...kurva se...s klinkama od 20godina ..(naravno placa im...svasta nesto...
jer je skoro pa gurbet.....pa i neke ucjenjuje...)a on ima 40...a ima djecu
od 12 i 15 godina... on privatno zivi kao svinja....njega niko od raje ne voli....

taj covjek..je djubre...

a imam i jednog drugara..docu...jevrej je...
koji je doktoriska..samo na poslu...a privatno je drugar...
tu je na kafi...svako jutro..na decu dva skivica ili pivici... uvece...
u kladionici je pocesto..na utakmici..na kajaku...i tako to....
prica maternjim jezikom..ne proserava se...sa rekao... isao.. i ...pisao...i ostalim kompleksima vise vrijednosti...
ne sere puno..o klasama...i klasnim poredcima..ljude dijeli na tri  grupe...
raju ...supke i...osobe... bolimekurac za njih....
ozenjen je ...sa obicnom curom iz kraja...koja je zavrsila tri godine neke ekonomske skole...nemam pojma...
sto godina su ze zabavljali..cak mislim
da su i prve obiljnije...ljubavi... jedno drugome...jer to traje sto godina......
ima dvoje djece....normalne..lijepe..zdrave....koja izgledaju i ponasaju se kao sva ostala normalna djeca...
ima platu 6000 km...vozi karavana...i krosacu jamahu...zena vozi golfa trojku...
ide u sumu...pije izvorsku vodu..hoda po blatu...pece krompir u foliji na zaru..koji je pre toga marnuo u nekoj njivi...slika ptice...svira gitaru..pjeva s rajom...i boli ga kurac za sve....sto enma veze s njim....

sto sam htio reci...smijesno mi je ovo..."ona sa faksom..pa zar je spala na kuvara"
klasicna prioca rospijska...prica onih koji sve u zivotu zele da unovce...
takve drolje...sam kroz zivot najvise volio.... Smile

e...moj boze...niko normalan...tebe ne gleda po tome sta ti imas...i koliko ti skole imas..
gleda te kako se ponasas...
kako se ophodis prema njemu....gleda te kakav si covjek....
i ljudi koji sa takvim ocima gledaju u covjeka..uvijek ce biti srecniji sa bilo kim...
...i imati kavlitetniji zivot od onih drugih..zdraviji i mirniji...zivot...
bez obzira...da l imaju brdo novaca ili tek spajaju kraj s krajem...
sreca se ne kupuje....novcem ili titulom..ona se gradi... stice...dusom...bicem ....

danas je ovoliko brakova razvaljeno..bas iz tog razloga..sto se ljudi ne nalaze..
po karakternim osobinama ..osjecajima.....nego se nalaze po nekim samo njima vidljivim klasama...
a to nije uspijevalo ni pre trista godina...a kamoli danas....

uvijek umrem od smijeha kad vidim pacenike...za zvanjem ..titulom...ili bilo cim....
to je meni toliko smijesno...da ja to ne mogu opisati....
a posebno sam ih dosta sreo u zadnje vrijeme.. na netu... Smile

mada mnogo manje nego u rl-u...

nekad su ljudi zavrsavali skole...i sticali ozbiljna znanja...
da bi pomogli svom narodu..i sledecim generacijama izgradili buducnost...
..i nije svako mogao da stekne to zvanje..a kamoli znanje...

a danas...danas..to na silu rade...na sve moguce nacine...
i samo zbog jednog razloga..sto jadni misle..
da ce biti gospoda...nositi odjelca od 5000 evrica...cipe po mjeri...koje se ne osjete na nogama...od 1500 evra..
vozati kabriio..ovaj - onaj...aha..oce...

ja kad sam imao 18/19 godina... meni su neki ozbiljni ljudi iz struke...
predvidjali jako dobru karijeru..
cak su neki isli toliko daleko..da su mislili i govorili..
da cu biti u najmanju ruku najmladji pukovnik...u istoriji vojske na ovim prostorima... Smile

ja sam tad znao da od toga nema nista...vidio sam kako se dolazi do "dobre karijere"
i sta covjek mora sve da zrtvuje za tako nesto....
imao sam sefa..kojeg sam volio kao i oca svog..cak mislim da sam ga i vise volio..
sta je sve mene taj covjek naucio...i sta mi je sve rekao....
pred penzijom je tad bio....

ja nisam bio osoba za tako nesto....i opet kako tako sam opstao..a tih nekih drugih...
koji sui grabili i rukama i nogama..gazili i preko zivih i mrtvih..
danas ih nema nigdje...nit imaju roda - nit poroda...porodice... nit prijatelja...
sve sto imaju ...to je na njima..tj  tih par "znackica"....
ja sam to gledao kao posao..a oni kao zivot....

i tako i zivimo..oni svoj posao zive..,,ja zivim svoj zivot... i idem na posao....jos desetak mjeseci... Smile
malo sam previse oftopicio..ali..k vragu...to nije nista novo od mene..zar ne Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
ma sve, sve i nekako... ali kada na groblju, na nagrobnoj ploči  vidim dr, mr, prof  Smile  ... dobijem napad smjeha  Smile

čitam prije 2-3 godine : umro taj i taj,ožalošćeni fjfiufhčodfkfk fčo vfjvn -mali milion članova porodice,umro neko drugi-isto gomila djece,partner,porodica...

i stoji jedna pretužna umrlica- umrla u 40-oj godini,diplomirani ekonomista. ožalošćeni mama i tata

Titule su hrana za ego.. bas sam juce pricala sa jednom osobom o tome...

Na tapetu su bili bankari... i kako je to plodno tlo za ljude velikog ega i male pameti... tako da im je puna dusa kada kazu da su ki akaunt menadzer ili risk menadzer... kao da ce to nekoga fascinirati...
S druge strane, moja tetka se prevrnula od smeha kada je shvatila da je u svim dokumentima oznacavaju punom titulom koja glasi otprilike Visi specijalni savetnik pri Odeljenju za saradnju sa velikim klijentima dipl. ecc XY...
Ona se svojim titualama nije gadjala ni kada je bila finansijski direktor jedne firme, ali .. .eto... u jednoj banci mora sa sobom da nosi citavu titulu... jer je to red.. valjda.. .
« Poslednja izmena: 05. Avg 2012, 09:25:55 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
senior account executive manager Smiley  To sam cuo od Gazde iz Bitangi i Princeza, i urezalo mi se u mozak.

==

Elem, ego (i sujeta) nije losa stvar.

Nema ega = nema kompetitivnog okruzenja = nema  napretka (= nema tehnologije = nema interneta  Smile )

===

Sujeta i prestiz su uvijek napajali ljude. Sad neko ce rec primitivnu vecinu, al opet - ljude.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2012, 11:17:28 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nema sujete i nema ega = Tesla = struja bez koje ne bi bilo nicega  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 05:02:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.