Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kristijan Golubović ~ sunovrat i pad  (Pročitano 155749 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Sony 
Jel sutra konačno ide u tvorza?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
nece ici u zatvor, ubacuju ga u parove
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Znaci, kakav folirant....

Kao sto je prvo pricao da se sekao ziletom da bi bio u zatvorskoj bolnici, a zatim kenjao kako je to sve iz tuca (oce to da te u tuci rezu na istom mestu, ahaa... i uvek na istom.. ), tako je sada isao da se uveri da ce Skanija da mu da pola para, pa zaradio infekciju... No, medjutim.... sada on... uvazeni neurolog... tvrdi da ima tumor na mozgu...

KRISTIJAN IMA TUMOR: Umesto u zatvor mora ponovo na operaciju!

Kristijan Golubović, foto Printscreen
Ne zna pravu istinu
Stars 23:53, 04.01.2016. 6

Iako je u utorak trebalo da se javi u zatvor na izdržavanje preostale četiri godine robije, Kristijan Golubović, ponovo je operisao glavu.

On ističe da sumnja da je u pitanju tumor, dok ga lekari uveravaju da se radi o infekciji, koja je nastala prilikom, prve operacije.

"Trenutno ležim na aparatima sa braunilom u veni, spremam se da uđem u operacionu salu i veoma se loše odsećam", kaže u dahu Kristijan i nastavlja:

"Došao sam u privatnu kliniku gde mi je nedavno rađena operacija kapilara u glavi, jer mi danima nije dobro. Doktori tvrde da je u pitanju infekcija koja se dogodila dok su prošli put kamerom prolazili kroz uho i da je zbog toga nastala upala."

"Mislim da kriju istinu od mene i da je u pitanju, mnogo ozbiljnija stvar i neizlečiva bolest. Rekao sam im: Snažan sam i jak čovek, ja mogu da podnesem istinu, ali svi su ostali nemi. Zato sumnjam u ono najgore", ispričao je Kristijan pred operaciju za Alo, ističući kako sumnja da ima tumor.

Nakon nekoliko odlaganja Kristijan bi u utorak trebalo da se javi u zatvor, kako bi odlažao preostale četiri godine zbog dilovanja droge. Ipak on će zbog zdravstevnih problema opet tražiti odlaganje.

"Lako ću za zatvor to je najmanji problem, samo da mi bude dobro.  Kada budem zdrav nije mi teško ni u zatvoru da budem", rekao je Kristijan napominjuću da će se ukoliko bude odbijen žaliti.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Cepaj Kristijane, ne posustaj, ebi raju.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Kakva prsotina....

RIJALITI ZVEZDA NEĆE U ZATVOR: Kristijan Golubović traži odlaganje izdržavanja robije!

STARS 11:06, 05.01.2016. 9
Kristijan Golubović poslao je novi zahtev za odlaganje odsluženja pravosnažne kazne zatvora zbog zdravstvenog stanja.

Kristijan Golubović, kome danas ističe tri meseca odlaganja izdržavanja kazne od osam godina zatvora, ponovo je tražio od suda da mu zbog zdravstvenih razloga odloži zatvor u koji neće morati da se javi sve dok sud pravosnažno ne odluči o njegovoj molbi.

Golubović je, naime, trebalo da se sutra javi zatvoru na izdržavanje kazne, ali je juče podneo molbu za odlaganje, rekao je njegov advokat Gvozden Grgur. Molbom se traži odlaganje izvršenja kazne zatvora zbog zdravstvenih razloga, naveo je advokat, ali nije mogao da precizira na koji period se odlaganje traži, jer je molbu podneo Golubović lično.

Portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić rekla je da molba još nije stigla u sud, ali da ona prema zakonu, odlaže izvršenje kazne. Golubović je, inače, trebalo da se javi zatvoru 6. januara, pošto mu danas ističe rok u kojem mu je po treći put odloženo izdržavanje kazne po tri meseca.

Prethodni razlozi odlaganja bili su rođenje deteta i ugovorne obaveze prema produkciji rialitija Farma, iz kojeg je u međuvremenu izbračen. Odluku o njegovoj molbi za odlaganje treba da donese Prvi osnovni sud u Beogradu, a na tu odluku postoji pravo žalbe Višem sudu u Beogradu koji će doneti pravosnažnu odluku.

Golubović je prošle godine u novembru pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja, pošto mu je Apelacioni sud u Beogradu tada smanjio kaznu za šest godina. Kako je u pritvoru, koji se uračunava u kaznu, već proveo četiri godine i četiri meseca, ostaje mu da odsluži manje od četiri godine kazne u zatvoru. Golubović je i ranije bio u srpskom zatvoru zbog iznude, dok je u inostranim zatvorima bio zbog raznih krivičnih dela.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
kralj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Plačipička.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
LG G3
Njegov mozak je sam po sebi tumor,beskorisna masa.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Мозак на тумору.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Ne vredjajte tumor...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.