Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: KRIK na udaru režimskih medija  (Pročitano 6733 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.75
Jeste, al ako je verovati americkim filmovima i serijama isti taj Vucicevic bi popio otkaz i bio tuzen za sve pare cim se dokaze da laze kao pas bez ikakvih dokaza. A vec se dokazalo milion puta. Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2016, 20:56:07 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Vučičević da je živeo u vreme WW2 on bi bio jedan od onih Srba što za sitne pare cinkare i tužakaju druge Srbe Nemcima.

Čovek koji sam sebe predstavlja kao profesionalno plaćeničko pseto koje juče zastupa šiptarskog koljača, danas srpskog milijardera, sutra čoveka koji ga juri, a preksutra (npr) Natašu Kandić, i još se ponosi time.

Ja bih takve najradije ugrađivao u puteve.  Smile ALI... kapiram da kao i u svakom drugom ekosistemu, i oni imaju neku svoju ulogu i značaj u ovom svetu. Ono, kao što pacove niko ne voli ali kapira da su neophodni, isto važi i za ovakve... organizme. Problem samo nastaje - isto kao i sa pacovima - kada se prenamnože ili kada im se da previše moći.

Baš zato jedva čekam da vidim kako će to izgledati ako se on i Vučić ikada posvađaju i raziđu. Čoveče, ne da će da leti prljav veš o Naserenjacima...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2016, 22:45:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
Qtek 小米
Немој да вређаш квислинге, па није могла баш свака шуша да сарађује са Немцима, треба ту мозга ипак.
Вучићевић попут оне половине глупих Црногораца би кукавички из шуме нападао Србе четнике и можда понекад направио неке диверзије против Немаца, да би онда мирно гледао репресију над цивилним становништвом са сигурног места.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2016, 00:17:07 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
gambino ne lupetaj

hkj ja mogu da zamislim drustvo bez ovakvih kao sto je vucicevic. a mislim da bi vucic dok je na vlasti nasao nacin da spreci vucicevica da lapara.

a i ne vidim zasto bi se posvadjali
« Poslednja izmena: 21. Mar 2016, 00:02:46 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Ma minimalne su šanse da se to ikad i desi. Zato sam i rekao ''ako'' a ne ''kad''. Vučičević je plaćenik, kad prestane da radi za Vučića naći će nekog novog i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.75
mob
Samsung GT-S7580
Мени је феноменално да је НУНС питао ко је извор Информеру у вези информација о овом Дојчиновићу Smile Па извор се ваљда крије и не сме се одати ако је веровати америчким филмовима и серијама Smile

Сад гледао Nothing but the truth, држали новинарку годинама у затвору, јер није октрила извор, који јој је открио име тајног агента и тако учинио велеиздају  Smile

Иначе, исто ово срање је било и у вези Јанковића пре годину или две, кад већ

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.75
Jeste, al ako je verovati americkim filmovima i serijama isti taj Vucicevic bi popio otkaz i bio tuzen za sve pare cim se dokaze da laze kao pas bez ikakvih dokaza. A vec se dokazalo milion puta. Smile

Како сам себи да да отказ? Smile Он је власник тог Информера...ваљда Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2016, 08:24:06 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nema politicara koji ce se buniti zbog toga sto  nekakav debil stvara o njemu hvalospjeve....
dok pri tome mucki udara po njegovim politickim protivnicima... Smile

pa  ne vidim zasto bi se vucic bunio zbog  onog debila vicicevica

a izmedjuostalog...svakome je  ko ima i gram mozga u glavi  jasno
da tu novinu kupuje samo onaj ko nema ni taj gram mozga u glavi....
jer 99 posto sadrzaja je sranje....

i takva novina moze da opstane samo ako pljuje ili hvali nekoga....i za to ako bude dobro placena...

a da treba ugasiti i vucicevica i kurir i slicne...to je trebalo odavno uraditi...

i nema vise na ovim prostorima nekog slobodnog i nezavisnog novinarstva....

na ovim prostorima vec 20 godina....bilo koja novina se finansira na tri nacina...finansira ih ili vlast..ili opozicija ili stranci...

i uopste mediji  su postali oruzje za politicku borbu...
i svaka afera koja se pojavi..i ona koja bude procesuirana i masa onih koje ne budu...
vecinu njih  su iskopali novinari....

samo novinarima se moze oprostiti razno krsenje raznih protokola iz oblasti  raznih  zakona
pa se tako novinari bave svim i svacim...pa i nekim stvarima koje  vise prilice nekakavim spijunima.... nego novinarima  Smile

kurir je prvi u javnost pustio pricu oko lobirnja slovenskih politicara ...za dobijanje nadzora nad nekom tamo teritorijom ....koju dijele sa hrvatskom...
i preko kurira su i hrvati saznali za to...  Smile

a kurir je o tome mogao samo da sazna preko onih koji vrse nadzor i nad slovencima i nad hrvatima
a to su svabe i turci i britanci i ameri...samo oni na ovim prostorima  imaju kapacitet za tako nesto....

a to je i praksa svugdje u svijetu...niko nece da prizna da vrsi nadzor nad bilo kim...
nego preko medija privatnih....ratuju....informacijama...

i za svako sranje koje se pojavi u medijima ...a za koje se ispostavi da nije tacno ...ostecenana strana tuzi taj odredjeni medij....
a gdje nema tuzbe....uglavnom postoji i debeo razlog... zasto nema tuzbe....

i ne moze mi niko reci da kurir ili informer i slicni....opstaju.... jer se kao citav tiraz rasproda... Smile
ni 30 posto toga se ne rasproda... Smile

i je ne znam covjeka..koji je vidjeo i cuo vucicevica ...a da nije pozelio da ga sastavi sakom u zube....  Smile

ali ajd..ako nista..barem je zabavno...to sve posmatrati.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.75

Како сам себи да да отказ? Smile Он је власник тог Информера...ваљда Smile
Glavni urednik valjda, ne znam bas dal je i vlasnik...

Al bi svakako popio neku kaznu i bio tuzen za sve pare. Tako da je prava steta sto ne mozes ko u Americi da se tuzakas, cim bi objavljivao ovakve gluposti bez ikakvog izvora i dokaza prvom prilikom bi platio milionsku odstetu. Evo Hulk Hogan dobi pre neki dan 110 miliona dolara za to sto mu "gawkeer" objavio snimak seksa sa drugarevom zenom. A zamisli tek da su lagali o tome bez ikakvog izvora informacija i dokaza sta bi im onda radio.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Da bas bi bilo lepo da se kod nas postuje zakon
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.