Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:05:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kreacionizam ili Evolucija?  (Pročitano 34115 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Husserl covece, vec i on Heiddegerov profo, je znao o intersubjektivnost ega, u picku mater ! A Heiddeger je pisao o intencionalizmu u Fenomenolosko spisi. U bibliju ne postoji nekoliko licnost koji su u interakciju, kao sto na primer Jesus kad slaje demone u svinje, i sirote jadnici skace dole. Jaj stvarno te su svinje a ne ljudi. Za to sad bi dobio zatvor zbog mucenje zivotinja u boljem zivajuca svetu. Celovek kuzis? Nemoj se mrziti sebe, mene mozes samo trebalo da platis da koristis me sa tvojom mrznjom, i otrujes oko sebe ljude sa tom.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
To znaci da uvek je kreacionistima ,zbog svoje samomrznju potrebno da neki drugog sere u ustu, a naravno da nije slatko to. Bar onda da bi prestale da jedu govno od globalizacijskim snagama , kao sto jest i krscanstvo. Naprotiv toga da vatikan bar je seo sa Habermasom da naprave diskusiju o danasnji vremenu (2004), al Razinger i onda bio manieristican do bola. O kreacionizmu tamo je bio rec samo kao jezicki potrebu i kod Razingera i naravno kod Habermasa. Trebalo bi citati a ne ubiti, al jos je bolje jebati ako vec vodjenje ljubav je izkljucano zbog samomrznju.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Karakter je socioloski pojam, a kao takav se formira tek po rodjenu i interakciji sa nasom okolinom. Talenat je opet tako odraz naseg sveobuhvatnog razvoja, kako fizickog tako i obrazovnog.
Pojam i sustinu Boga ljudski um i svest u ovakvom obliku ne moze da shvati niti objasni, bas kao sto ni postojanje svemira nije objasnjivo i ne moze nesto da postoji samo zbog toga sto postoji, odnosno da zivot postoji zbog zivota, to nije nikakvo objasnjenje.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 17:21:19 od Bojan PO »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Bas tako mislim kao Richard Dawkins, da svrha nema, sto na ljudskim jezikom moze kazati, to je da svemi bezgranicno ravnodusno prema nama. Samo to je fazon da zbog jezika mozemo na to reflektovati, i naravno napraviti nasu drustvo itd. Institucije za vladanje-posedjivanje svescu i Bogove po mene nisu izmedju srecnije nase stvoenjima.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG 4X HD
a da li mozes da zamislis nekog drugog Boga koji nije antropomorfan,vec nesto sto nema blage veze sa nastankom tvoga tela i tvoje duse ,nesto sto ti ne mozes da zamislis jer si samo obicna creatura koja ne zna ko je njen kreator,ti ne mozes ni da pojmis ni beskonacnost ni konacnost,cak ne mozes ni sebe da vidis vremensko-prostorno,a kamoli izvan toga,ti si samo jedan obican smrtnik koji se igra sa svojom uobrazijom i svojom podsvescu,sve sto jae deo ljudske tvorevvine.Cvek ne poznaje boga niti zalazi u njega,u suprotnom stvorio bi savrseniji svet.Glupost je sto covek mnoge stvari pripisuje Bogu,kolektivne iluzije koje je sam sebi usadio u nesvesno.Iz vremena koje covek poznaje,samo su se 2 osobe uzdigle nadindividualno,za obe se smatralo da su Boziji sinovi samo u razlicitim delovima sveta,koje su se tekotvorile da spoznaju Boga.Uzalud se svi trude da ih oponasaju sto nije odlika igeniozne osobe,ali covek ne konta da genije ne nastaje po pravilima,vec se radja,a do sada se taj ne rodi.Covek se razvija iz sebe u svet ,a ne iz sveta u sebe.....................................
a otkud ti to sve tako lepo kapirash?obzirom da sve shto si napisao vazi i za tebe sem ako ne smatrash da si ti treci na tom spisku individua koje su se uzdigle iznad kolektivne iluzije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
realnost kreiraju ljudi .... tako da ja sigurno necu dozvoliti da moj potomak ide u shkolu gde bi njegov potencijal bio upropascen judeo-liberalnim glupostima o jednakosti Smile

Verovatno zato sto ga neces imati...  Smile   Budimo realni.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
realnost kreiraju ljudi .... tako da ja sigurno necu dozvoliti da moj potomak ide u shkolu gde bi njegov potencijal bio upropascen judeo-liberalnim glupostima o jednakosti Smile

Verovatno zato sto ga neces imati...  Smile   Budimo realni.  Smile
nemoj biti tako sigurna  ... priroda mora da se postara da neko komanduje tvojom mnogobrojnom dechurlijom Smile Smile to je princip evolucije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Kreiramo nase potomci Smile Dobar fazon ,mi smo im bogovi, ko moze dati ili uzimati zivot, pa to je i bibliju neka prica, pitanja da li mozes da zrtvujes svog sinu. Naravno Bog moze, Jesus je i sam to hteo. Dosta je los bio onda kod njih porodicka atmosfera. Ne razumemo mi suvise patrijahalno kreiranje, a evoluciju isto na taj nacin pametno kreativno sustinom. Jer nije evolucija pametna, uzmemo koronarije na srcu, to bi danas neki inzinjer bolje bi uradio. Zasto treba da uvek neki veliki brat sere u nasu ustu, i ako to nije slatko?! Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50097
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
lavu ne trebaju krila da bi bio sit  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
teorija evolucije objasnjava samo jednu stvar - interakciju jedinke sa okolinom i menjanje i jedinke i okoline u tom procesu. To je toliko ocigledan prirodan zakon da je nevidljiv samo verskim fanaticima.i.
Kreacionozam to i ne negira.Evolucija ne moze da objasni samu pojavu zivota. Sto se tice Prirodne selekcije gledao sam emisiju gde lavovi prolaze pored sporih antilopa da bi stigle onu brzu, jer ona ima kvalitetnije meso
Evolucija kaze da materija stalno ide ka usavrsavanju??
Alo ljudi - drugi zakon termodinamike - to je nemoguce
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:05:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.