Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:36:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kreacionizam ili Evolucija?  (Pročitano 33928 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG 4X HD
nepravedno je a i neprirodno da rase koje su razlichite imaju ista prava . ako na primer imash dete koje je pametno i dete koje je glupo ,nepravedno je da ih oboje obrazujesh na isti nachin i da trazish neku sredinu . za pametno dete ce to biti malo ,za glupo dete mnogo . jednostavno nisu jednaki ,pa i tretman mora da bude nejednak. tako je isto i sa ljudskim rasama .

ma da, a ko kaze da se rase razlikuju po nekom potencijalu.ti naivno polazish od pretpostavke da ti spadash u tu grupu pametniji ili sposobnijih pa ochekujesh za sebe bolji tretman  Smile Smile  .svaka jedinka je razlichita i razlichit potencijal ima nezavisno od rase.
a ne mozesh za svakoga ponaosob da imash drugachije standarde. Uostalom ne zavisi sve od potencijala ili urodjenih sposobnosti.

Zamisli recimo ovakvu situaciju,imash sina koji ide (na tvoju veliku zalost) u shkolu u kojoj ima i crnaca...na chasu fizichkog mali crnci poshto su fizichki jachi i sposobniji od belaca oni ce igrati fudbal ili basket a tvoj sin moze eventualno da igra lastish sa devojchicama.
jel se to uklapa u tvoj koncept o razichitim standardima?  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Iko poznaje ovde ove dve naucni tok, evolucijski psihologija i human etologija, ili to ne moze podneti ego? Da li ima stvaran znacenja ego, ili samo je tautologija sa negativnom istinitom vrednostom? Jos neke reci: subjekt, identitet, bog, nacija ...itd
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
eto vidish ... negativna selekcija Smile bila si prepushtena sama sebi i ulici ,dok se npr drzava itekako stara o romskoj deci ,mentalno zaostalima i sl. zato si izabrala pogreshan poziv (jer objektivno nemash talenta a josh manje autoriteta da ucish druge) ... svega toge ne bi bilo da me je fuhrer poslushao da ranije upotrebi V1 i V2  Smile Smile

Smile Smile Smile

Nemam talenta? Autoriteta?  Smile Smile 

Vidim da su ti kompleksi i brojne neuroze i anksioznosti, opet, isplivale...  Smile

O, jadni li ste vi "Srbi" u naci ruhu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Jer ako bavi sa tim naucima onda treba da zna da potpuno normalno ako tako se oseti da mrzi ostale nacije, rase ako to postoji, al najpre uvek sebe. I tom recu da sebe ili self samo je toliko znacenja ima da to je taj prica sto u tom momentu mozes da popricas o sebi sto ne postoji. Skup price u momentu=self. A da smo izmanipulisani do bo;a to je vec problema
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
arlekine ,pa ja uopshte i ne zelim da se moj buduci potomak takmichi sa crncima u kosharci ili sa krokodilima u prezderavanju Smile Smile kao shto si i sam primetio ,crnci kao rasa su stvoreni za druge stvari nego belci ,pa je potpuno pogreshno pruzati im isto obrazovanje kao belcima jer jednostavno nemaju isti potencijal . prema tome , obrazovanje u shkolama gde zajedno uche belci i crnci je uvek loshe ,shto na kraju krajeva i pokazuje primer americhkih takozvanih "public schools" - drzavnih shkola ...

euridika , samim tvojim komentarom pokazujesh da nemash talenta za poduchavanje ,a ni autoriteta koji je potreban predavachu - da li ti mislish da jedan uchitelj treba da vredja uchenika ako se ovaj ne slaze sa njim ? Smile Smile 100% sam siguran da cesh grdno pogreshiti ako postanesh profesor ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Citat
arlekine ,pa ja uopshte i ne zelim da se moj buduci potomak
ono shto ti zelish i shto je realnost su na srecu dve jako razlichite stvari  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 realnost kreiraju ljudi .... tako da ja sigurno necu dozvoliti da moj potomak ide u shkolu gde bi njegov potencijal bio upropascen judeo-liberalnim glupostima o jednakosti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam mislio na instikt u sveopstem znacenju, bilo kod ljudi ili zivotinja. DNK sadrzi informacije o fizickom aspektu naseg postojanja ali da li DNK moze da sadrzi i instink ?

Covek ne moze da shvati sustinu postojanja univerzuma, nemoguce da je svemir nastao tek onako, desio se veliki prasak i eto. Mora da je postojao razlog, odnosno svrha, crlj. Tako isto i zivot nije nastao slucajno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Citat
ali da li DNK moze da sadrzi i instink ?
zashto da ne?i ko kaze da DNK sadrzi samo informacije o fizichkom aspektu?npr. karakter,talenat?

Citat
Mora da je postojao razlog, odnosno svrha, crlj. Tako isto i zivot nije nastao slucajno.
zivot je sam sebi svrha.mozesh sebi da postavish pitanje onda zashto postoji Bog?koja je njegova svrha?
Zashto je nemoguce da svemir postoji "tek tako" a Bog moze da postoji "tek tako"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
a da li mozes da zamislis nekog drugog Boga koji nije antropomorfan,vec nesto sto nema blage veze sa nastankom tvoga tela i tvoje duse ,nesto sto ti ne mozes da zamislis jer si samo obicna creatura koja ne zna ko je njen kreator,ti ne mozes ni da pojmis ni beskonacnost ni konacnost,cak ne mozes ni sebe da vidis vremensko-prostorno,a kamoli izvan toga,ti si samo jedan obican smrtnik koji se igra sa svojom uobrazijom i svojom podsvescu,sve sto jae deo ljudske tvorevvine.Cvek ne poznaje boga niti zalazi u njega,u suprotnom stvorio bi savrseniji svet.Glupost je sto covek mnoge stvari pripisuje Bogu,kolektivne iluzije koje je sam sebi usadio u nesvesno.Iz vremena koje covek poznaje,samo su se 2 osobe uzdigle nadindividualno,za obe se smatralo da su Boziji sinovi samo u razlicitim delovima sveta,koje su se tekotvorile da spoznaju Boga.Uzalud se svi trude da ih oponasaju sto nije odlika igeniozne osobe,ali covek ne konta da genije ne nastaje po pravilima,vec se radja,a do sada se taj ne rodi.Covek se razvija iz sebe u svet ,a ne iz sveta u sebe.....................................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:36:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.