Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155570 puta)
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Siemens 
04.03.1984 18 i 30 ova godina u Baru...dali ce mi ova god.biti sereca za ljubav plizzzzz halp  Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zanima me karijera i ljubav za ovu godinu, posebno karijera (upis fakulteta u inostranstvu)?  Smile

Za sada vidim da ste mozda imali prepreka u resavanju papirologije, ali vam se otvaraju vrata generalno jer ova godina za vas je puna iskusenja, otezanja u pokusajima da sebi postavite dobru podlogu u zivotu, ali sam oktobar mesec naglo uklanja opterecenja pa tako malo sa zakasnjenjem uspecete da ostvarite svoje namere, jer ste inace putem aspekata predodredjeni za zivot i rd van ovih granica. Emotivna strana moze trpeti u narednom periodu zbog opterecenja poslovne strane pa vodite racuna cuvajte se duplih i neobaveznih veza ove godine, gledajte da ako ste slobni sebi priustite nesto novo.

astrolog Dragana Jovkovic
kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 77)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Molim vas, ako moze, interesuje me kako stojim sa imovinom, nekretninama, nasledstvom i sl.? Da li cu uspeti da kupim stan u inostranstvu? da steknem svoj licni dom ..? i interesuje me 2. brak/ljubav, posto sam razvedena.. bice li uspesan?

Ove godine sve sto imate u planu prosto resavajte samo jedno po jedno, nista naglo bez nepromisljenih odluka jer je za komukaciju inace ova godina jako teska sto vec i sami osecate prethodnih par meseci. Planovi koje imate nisu neostvarljivi ali trebace vremena za njihovu samu realizaiju koja se pokrece od septembra meseca pla do tada vec mozete ocekivati mnogo bolje rezultate.
Moracete da svoje planove van granica ove zemlje malo postavite po strani do 2011. godine. Ako postoji osoba koja vas konkretno zanima molim vas da mi posaljete vase kao i njegove podatke radi uporednog horoskopa.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Interesuju me ljubav i posao u ovoj godini? Smile

30.10.1985 u 01.30am
pogorica

Niste naveli da li ste sada u emotiovnoj vezi ali sve do aprila ove godine bicete promenljivog raspolozenja pa obratite paznji inace na odnose sa okolinom i ukucnima. Sam mart mesec donosi novinu na emotivnom planu, rasciscavanje inovi svez pocetak za vas. Sto se poslovne situacije tice ove godine cuvajte finansije i ne ulazite u dugovanja bez preke potrebe jer ova godina bas i nije sjajna sto se priliva novca tice sve do jula meseca.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
04.03.1984 18 i 30 ova godina u Baru...dali ce mi ova god.biti sereca za ljubav plizzzzz halp  Smile

Posovani/a, Vi ste rodjeni u znaku Ribe sa podznakom Device. Kako tranzit planete ide kroz vasu 12. kucu horoskopa koja predstavlja blokadu, tako vi niste mogli da imate srece u ljubavi. Ulaskom Venere u 7. kucu partnerstva mozete ocekivati da ce vam period od 9. Februara biti plodonosan na polju poznanstva i ostvarivanju veze. Ovo ce biti osoba koja ima slicna interesovanja kao i Vi, mozda neki hobi ...
Od druge polovine marta ta veza koraca ka ozbiljnijoj zajednici.

Astrolog, tarot tumac, Cvetkovic Darka
0900 150 316 sifra 19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pliz  Smile
26.5.1982 20:40 h Podgorica
ljubav ove godine.
ps. volim jos uvek bivseg ali ipak posto to moram da prebolim kako znam, da li je bar ove godne na pomolu neko s kim i ja mogu konacno biti happy na duuuuge staze? ( ili mi je sudbina da ostanem usedelica  Smile) sad se setih da mi je jedna zena astorog rekla da imam grozan ljubavni horoskop  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 17:05:18 od sambala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 57
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97

Zanima me ljubav, trenutno sam u vezi oko mjesec i kako ce skola gurat.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 04:19:53 od AmerBHF »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
pliz  Smile
26.5.1982 20:40 h Podgorica
ljubav ove godine.
ps. volim jos uvek bivseg ali ipak posto to moram da prebolim kako znam, da li je bar ove godne na pomolu neko s kim i ja mogu konacno biti happy na duuuuge staze? ( ili mi je sudbina da ostanem usedelica  Smile) sad se setih da mi je jedna zena astorog rekla da imam grozan ljubavni horoskop  Smile

Sve je u Vam, onoliko koliko Vi menjate sebe i svoje stavove toliko se menja i situacija izvan Vas. Obzirom da je godina za ljubav odlicna, sigurno je da cete imati izazove na tom podrucju ali se istovremeno morate izleciti od romantike i nauciti da volite bezuslovno i odgovorno.

astrolog Tanja Joksimovic
kontakt telefon 090/150-316 (sifra 38)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Zanima me ljubav, trenutno sam u vezi oko mjesec i kako ce skola gurat.

Na Vase pitanje vezano za ljubav i emotivni plan, mogu Vam reci da Vam ova godina nije najpovoljnija za pocetak nove emotivne veze, vec treba da nastavite emotivnu vezu u kojoj ste sada, a ako je doslo do malog sukoba u vezi doci ce do poboljsanja u drugoj polovini marta meseca. Ljubavna osecanja ce se pojacati u periodu maja meseca. Ove godine trebalo bi vise da se potrudite oko skole, da ne bi na kraj u skolske godine imali neku slabu ocenu.

astrolog Jasminka Jandric
kontakt telefon 090/150-316 (sifra 71)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6080
Zanima me posao.Pre oko mesec dana sam usao u novi posao,pa me zanima ima li kakve perspektive u njemu.

Hvala! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_kkifilev1jHhH-u1156363823.71493.13302.gif
(25.73 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.