Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155415 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Imam jos 4 ispita da zavrsim fakultet, ekonomski. Zanima me da li cu ikada   Smile  to zavrsiti i naci posao u struci.
Rodjena sam 14.12.1983. u 9.00 u Backoj Palanci
Hvala puno  Smile

Polje visokog obrazovanja je u Vasoj natalnoj karti u veoma dobroj poziciji, tako da se jasno vidi da sa zavrsetkom fakulteta nece biti nikakvih problema. Moje misljenje je da bi maksimalno trebalo da iskoristite ovu 2009. godinu jer Vas prati sreca pa zahvaljujuci tome i teze ispite mozete poloziti bez teskoca.
Posao u struci cete naci, a najvise koristi mozete imati kroz saradnju sa ljudima koji imaju veze sa inostranstvom.

astrolog Vera Jovanovic
              kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Rodjena sam 29.09.1990. u 13:35h u Senti

Zadnja sam godina ekonomske skole, zanima me da li cu uspeti da upisem fax, koji nije vezan za ekonomiju, sta vise, zelim da to bude pedagogiju i da li cu imati uspeha ako uspem da ga upisem?
I da, sve zanima ljubav, tako i mene.. Hocu li imati srece bilo kakve u skorije vreme?? Sve sami neuspesi, zelim malo "love is in the air"-a.. Smiley

Zanimljivo je to sto je Vase polje fakulteta u jakom polozaju, zahvaljujuci tome sigurna sam da cete iz prvog pokusaj uspeti da upisete zeljeni fakultet. Pedagogija Vam moze odgovarati ali i Uciteljski fakultet, dobar ste sagovornik, umete da prenosite znanje, a rad sa osobama biti dobar izbor zanimanja.
U ljubavi je situacija promenljiva, ova godina moze da donese interesantna poznanstva ali jos uvek necete upoznati svog sudbinskog partnera.

astrolog Vera Jovanovic
          kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Evo natalne karte,ako moze nesto o poslu,deci,to me najvise interesuje,molio bih

Planeta koja se u Vasoj natalnoj karti nalazi u polju karijete je u egzaktno dobrim aspektom za svojim vladarem, sto se astroloski tumaci kao najbolja moguca pozicija.
Zahvaljujuci tome Vi u poslu mozete ostvariti veliki uspeh i vremenom postici i mnogo vise nego sto planirate. Iako ste cesto napeti zbog posla, iako posao moze biti i rizican VI se dobro snalzite u stresnim situacijama i to ce Vam pomoci da se u buducnosti izborite za boji status.

astrolog Vera Jovanovic
             kontakt telefon 090/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ono sto te ne ubije,ojaca te!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Veliki poz  Smile
imam pitanjce tj.da malko zavirite u kartu moje seke,pitanje klasika ljubav Smile sto mene zanima,a nju posao Smile
Hvala puno unapred,lepo vas je videti nakon duuuuugog vremena Smile
Njeni podaci ,rodjena 18.02.1980 u 05.30. h Split 
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Rodjen sam 11.11.1982 u 22 i 15 u Uzicu...
Zanima me sta zvezde kazu za mene? Koje su glavne karateristike ove osobe, sta joj pristaje, a sta ne. Da ne gubim vreme ako mi jednostavno nesto nije zapisano...

Postovani, Vi ste jaka Skorpija, istrazivac. Osoba koja mora da uci, da bude skolovana. Najbolje je da se bavite dinamicnim poslom. Komunikacije, uniforma, medicina, hemija, to su Vam najzanimljivija zanimanja.
Bicete u prilici da imate dosta ljubavnih veza i to moze da Vas odvuce, ponekad od stabilne veze. Ovakva osoba mora da pazi na karmicke dugove, posebno one koje su vezane za primarnu porodicu. Mogli biste da se bavite nekim extremnim sportom. Imate dobar odnos sa novcem, mozete upravlajti i novcem drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
mozda zvuci davezno ali mi zadnjih godinu i po nesto ne ide nikako u ljubavi...iza mene je velika izdaja koja me slomila potpuno i pomrsila zivot  Smile. Ima li uskoro sanse da se pojavi stabilna osoba s kojom bih imala vezu. Hvala 26/maj/1982 20:40 Podgorica

Imacete sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u periodu od decembra meseca. Samo leto nije lose ali za nesto na krace staze pa je savet da se u ovom periodu okrenete drugim stvarima.
2010. godina za Vas donosi mogucnost obnove.Vase raspolozenje bice  podlozno promenama  sto moze doneti samo otezanje i nemogucnost  da stvari sagledate kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
@montenegrina Pozdrav  Smile, hvala za ispravku...tamo sam postavila pitanje jer nemam 50 poruka...evo postavicu ovde pitanje kao sto si mi rekla  i nadam se da ce mi neko izaci u susret i reci par reci...
Ako moze samo da mi neko kaze sta ce biti sa mojom firmom (trenutno je zatvorena do 7 meseca) kada je povoljan period za ponovno otvaranje ili kada mi krece aktivnost na polju posla jer sada sedim i nista ne radim i vec toliko ludim ....ali da bi ponovo pocela sa radom vezana sam za prodaju nekretnina, imam dve jednu sam sada nasledila, a drugu sam dobila od tate u 8 mesecu 2008.
Nazalost duze vreme prodajem taj drugi stan, ali nista od realizacije.
Rodjena sam 17.04.1975 u Beogradu u 14:20
A ujedno imam toliko obaveza da poplacam i bas mi je nezavidna finansiska situacija....Pa VAS MOLIM da mi kazete kada mogu da se nadam da ce se to prodati i kada bi mogla poceti sa radom.
Veliki Pozdrav od mene!
Nadam se da ce mi neko odgovoriti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
27.07.1983 21:25
virovitica

deca...kad  koliko kako ( nadam se uskoro )
brak ( posto smo poprilicno svezi ) 05.09.2008 Smile

Zbog pozicija Neptuna u Vasem prirorodnom 7. polju Vodolije bicete skloni cestim promenam raspolozenja, ljubomori, i zelji da nesto promenite. Tokom leta tacnije Jun mesec donece mogucnosdti nove osobe u Vasem zivotu pa pripazite jer moze biti nesto na krace staze ali neodoljivo za Vas. 2010. godina donosi vise noviteta, zajednicki krov a sto se trudnoce tice period od Jula do Novembra zaista je sjajan . Emotivno ova godina je za Vas prepuna desavanja, vaznih odluka, pa resavajte jedno po jedno uz toleranciju i obostrano razumevanje.

astrolog Dragan Jovkovic
kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 77)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Veliki poz  Smile
imam pitanjce tj.da malko zavirite u kartu moje seke,pitanje klasika ljubav Smile sto mene zanima,a nju posao Smile
Hvala puno unapred,lepo vas je videti nakon duuuuugog vremena Smile
Njeni podaci ,rodjena 18.02.1980 u 05.30. h Split 

U drugoj polovini godine tacnije oktobra meseca mozete racunati na primamljivu poslovnu ponudu kao i poboljsanje finansija, a letnji meseci mogu doneti novcane gubitke pa obratite paznju.
Sto se emocija tice niste naveli Vas trenutni status ali na ljubavnom planu do leta stabilnija situacija, sa novim mogucnostima i vezom na duze staze. Cuvajte se duplih veza, i cestih promena raspolozenja (depresije) kojima ste podlozni.

astrolog Dragana Jovkovic
          kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 77)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Interesuje me da mi kazete nesto o poslu.
Rodjen 14.12.1989 u 17.05 u Sarajevu.
Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.