Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155582 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
1.9.1982. Sremska Mitrovica , 13 i 30. Kako će se razrešiti ovaj poslovni brodolom kroz koji trenutno prolazim? Hvala Smile

U ovom trenutku tranzitni Saturn nalazi se na poziciji Vaseg natalnog Sunca, sto je verovatno i dovelo do problema na poslovnom polju. Saturn ukazuje na zastoje, teskoce
i nije lako prevazici njegov upliv. Kriza na poslu posebno je naglasena do kraja septembra, nakon toga njegov uticaj ce slabiti pa ce Vam biti lakse da svojom voljom menjate neke
okolnosti.

astrolog Vera Jovanovic
               konakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N79
12.10.1984. 10.55 Sarajevo. E sad sledi pitanje koje verovatno niko nije postavio do sad... Koji su mi najbolji dani za igre na srecu (u nekom skorijem vremenu)?! Smile Znaci, kad su mi najvece sanse da dobijem u kladzi, na lotou, grebu... Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
12.10.1984. 10.55 Sarajevo. E sad sledi pitanje koje verovatno niko nije postavio do sad... Koji su mi najbolji dani za igre na srecu (u nekom skorijem vremenu)?! Smile Znaci, kad su mi najvece sanse da dobijem u kladzi, na lotou, grebu... Hvala unapred!

Postovani/a,,imate priliku da igrate   na  srecu tokom naredne nedelje ali manje iznose na kladionici,,,kako ste vaga   u znaku a vas vladar venera predstavlja  manju kolicinu novca trebalo bi da igrate  recimo greb-greb ili bingo,,vama stoji dobitak u stavrima,objektima ,mozete da dobijete kola..ako igrate  kladionicu tokom oktobra dobicete   vise od 10.000 din,,

Astrolog-tarot tumac –Cvetkovic Darka 0900.150.316.  opcija 19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Konačno i ova tema da dođe na red! Interesuju me pre svega okolnosti vezane za porodicu, a potom i za posao. Karta mi se nalazi na 29. strani indeksa natalnih karata. Hvala.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
hehehe... sad imam i ja 50 postova Smiley
interesuje me ljubav, porodica, fakultet...
rodjena sam 8.9.1986. u 15:50h u nisu...
hvala unapred
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 23:56:56 od smesnostvorenje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6080
Sta kazu zvezde za posao koji trenutno obavljam,da li ima uspeha (novca) u njemu kao sto ocekujemo,da li se ja uklapam tu?
Ljubav? Pa,moze nesto i o tome,slobodan sam,pa me interesuje da li ce biti kakvih susreta!

Hvala puno!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_kkifilev1jHhH-u1156363823.71493.13302.gif
(25.73 KB, 670x471)
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 02:05:19 od Makišon »
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
hehehe... sad imam i ja 50 postova Smiley
interesuje me ljubav, porodica, fakultet...
rodjena sam 8.9.1986. u 15:50h u nisu...
hvala unapred

Vama sledeca godina donosi mogucnosti da sebe postavite u mnogo bolju situaciju, na vise polja. Posebno ukoliko radite ili studirate ocekujte odlican period od druge polovine novembra pa sve do marta 2009. godine. U navedenom periodu cete lakse zavrsavati svoje obaveze, cime cete biti zadovoljni. Ovo se odnosi i na vas porodicni i emotivni zivot. Cuvajte se paralelnih veza krajem godine.

Pozdrav od Vaseg tarot tumaca Dragane Jovkovic, mozete me dobiti na broju 0900 150 316 sifra 77
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG kg800
Drage moje ja sam pokušala da okačim svoju natalnu kartu tj da je napravim, ali nešto nisam uspela sve u svemu ja vam dajem moje podatke a vi mi recite kako mi stoji  ljubav, posao...... tj kolko ću dobro proći u životu (koliko su mi zvezde naklonjene) Mirjana 13.12.1983 01:45 h  Srbija, Novi Sad

Pozdrav i hvala puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sta kazu zvezde za posao koji trenutno obavljam,da li ima uspeha (novca) u njemu kao sto ocekujemo,da li se ja uklapam tu?
Ljubav? Pa,moze nesto i o tome,slobodan sam,pa me interesuje da li ce biti kakvih susreta!

Hvala puno!  Smile

Imacete uspeha u realizaciji svojih poslovnih planova u nastupajucem periodu. Za Vas je dobro da sto vise saradjujete sa drugim ljudima i da prihvatate njihove savete jer cete na taj nacin najvise profitirati. Finansijskih dobitaka ce biti, ali cuvajte novac i budite malo stedljiviji.
Ljubav - osoba ste koja lako uspeva da ostvari kontaktet sa suprotnim polom, mada Vam se cini da zene na Vas imaju velikog uticaja. Sledeca 2009. godine Vam je predodredjena za susret sa sudbinskim partnerom.

astrolog Vera Jovanovic
            kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Drage moje ja sam pokušala da okačim svoju natalnu kartu tj da je napravim, ali nešto nisam uspela sve u svemu ja vam dajem moje podatke a vi mi recite kako mi stoji  ljubav, posao...... tj kolko ću dobro proći u životu (koliko su mi zvezde naklonjene) Mirjana 13.12.1983 01:45 h  Srbija, Novi Sad

Pozdrav i hvala puno

Mirjana,
Sto se tice ljubavi zvezde su Vam naklonjene u narednom periodu. Ukoliko ste u vezi postoji sansa da tu vezu ozvanicite pocetkom sledece godine, najkasnije do marta 2009. godine. Ukoliko ste sami sledecih mesec dana su Vam naklonjeni sto se tice novih poznanstava sa osobama  suprotnog pola. Na poslovnom planu, medjutim, problemi finansijske prirode. Imacete nekoliko  neocekivanih izdataka a stabilizacija tek oko Nove godine. Cuvajte se ogovaranja, probleme Vam moze praviti osoba sa kojom ste jako bliski.

astrolog Ivan
              posaljite sms poruku IVAN zatim pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.