Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155571 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Ej ljudi ja nesto slabo verujem u horoskop ali mi je interesantno da to cujem, jedared mi je burazerov drugar citao natalnu kartu i proreko mi zivot kao da cu da budem Sultan od Bruneja sa milijardama na racunu i haremom zena Smile Smile Smile ni dan danas ne znam dal me je zezao hahahhahahha ili nema pojima sa citanjem natalnih karti Smile nesto ima po sredi.
Elem, posto ja ne umem da se snadjem na onom sajtu a i ima mnogo opcija oko vrsta horoskopa bio bih vam veoma zahvalan ako mozete da pogledate umesto mene!
16.5.1982 mesto rodjenja Nis, Srbija vreme 04:45 znaci ujutru Smile konkretno me zanima ljubav i novac
Unapred jedno veliko H V A L A Smile

« Poslednja izmena: 27. Okt 2008, 01:38:26 od Makišon »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
19.11.1987. u 8:25 u NS Zanima me posao i ljubav u narednom periodu

Postovana, po podacima koje ste mi poslali ovo je jedan malo losiji period kada je u pitanju vase polje emotivnog zivota, narocito ako ste u zajednickom zivotu ili braku. Tranzit Satruna preko vaseg Meseca donosi promenu raspolozenja na vasem emotivnom polju. Ovaj tranzit ukazuje na lose i dpresivno raspolozenje. Generalno, veoma je vazno da mi napisete taj podatak dali ste sami ili u emotivnoj vezi kako bi prognoze bile preciznije. Bolje raspolozenje na emotivnom polju vidljivo je od marta meseca sledece godine.

Kada je rec o vasem polju posla tu je sitacija drugacija izlazite iz jednog losijeg perioda, bez obzira dali ste zaposleni ili ne. Ako jeste ocekuje vas postepeno napredovanje, ako niste u radnom odnosu do sredine meseca novembra povoljni aspekti da lako dodjete do radnog mesta.

Ana Kosnicarevic na broju 0900 150 316 opcija 15

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Elem, posto ja ne umem da se snadjem na onom sajtu a i ima mnogo opcija oko vrsta horoskopa bio bih vam veoma zahvalan ako mozete da pogledate umesto mene!
16.5.1982 mesto rodjenja Nis, Srbija vreme 04:45 znaci ujutru Smile konkretno me zanima ljubav i novac
Unapred jedno veliko H V A L A Smile

Vi ste netipican Bik i mislim da u sebi imate mnogo vise osobina svog podznaka (Blizanci) - otvoreni ste, brzi, skloni promenama. Najveci uspeh u sledecih godinu dana trebalo bi da imate na poslovnom planu. Ukoliko ste zaposleni ukazace se sansa za promenu ili unapredjenje, a ako ne radite - vec od januara/februara meseca 2009 godine aspekti Vas podrzavaju i donose jednu sasvim novu, sjajnu poslovnu sansu.
Sto se novca tice mislim da cete  uvek imati utisak da ga nemate dovoljno jer lako trosite i necete biti bas stedljiv tip.
Ljubav - do kraja ove 2008. godine nece biti znacajnijih desavanja.

astrolog Vera Jovanovic
            kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia onaj zajebani
02.April1988.
14:05h Split
posao/fax
ljubav???
HVALA!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
02.April1988.
14:05h Split
posao/fax
ljubav???
HVALA!!! Smile

Sto se tice poslovne situacije ukoliko vec imate posao period koji je pred Vama donosi dosta neizvesnosti najvise u finansijskom pogledu. Ukoliko planirate zaposlenje najbolji period za to je pocetak februara sledece godine kada postoji mogucnost da delatnost  kojom se tada pocnete baviti bude Vase trajnije opredeljenje bez obzira na to da li ce posao biti u struci ili ne. Fakultet odnosno polaganje ispita bi trebalo da vam ide od ruke u narednih nekoliko meseci ali ukoliko idete postepeno ne prijavljujuci vise ispita nego sto mozete spremiti.
Ljubavna situacija bez promene, a ukoliko ste bez partnera kraj ove godine moze doneti neke novine na sentimentalnom planu.

astrolog Ivan
                 kontaktirajte me sms porukom
                 posaljite IVAN zatim pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia krs
Natalna karta mi je u indeksu natalnih karti, ali evo za svaki slucaj -  17.07.1986. u  00:50h  Uzice
Zanima me kakav mi je predstojeci period za fakultet i ima li izgleda za neku ljubavnu vezu?
 Smile
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Natalna karta mi je u indeksu natalnih karti, ali evo za svaki slucaj -  17.07.1986. u  00:50h  Uzice
Zanima me kakav mi je predstojeci period za fakultet i ima li izgleda za neku ljubavnu vezu?
 Smile

Studije vezane za moderne tehnologije (kompjuteri, telefoni, programi...) ili za ekonomske nauke. Iskoristite boravak 4 u vasoj kuci visokog obrazovanja - da postignete maksimum.
Mogucnost nekog odlaganja, zastoja je moguca.
31.12. ocekujte vrela desavanja i emocije, kada je neka bivsa emocija u pitanju, a nesto novo ne ocekuje vas pre 17.05. 2009. godine

astrolog Mira Djukovic
        kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 13)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E72
Moze li neko da baci pogled na moju kartu? U zadnje vreme me nece ljubav  Smile Da li ce ovaj moj drug (skorpija) da se seti da ja postojim, ili ce naici neko drugi?
07.03.1983 u 18.50h Jagodina.

Hvala unapred.

E da, jos nesto.... novembar je mesec kad se meni desavaju neke bitne stvari, tako je godinama, i lepe i ruzne. Uvek kazem sebi, samo da prezivim novembar. Da li se to vidi u natalnoj karti, i zbog cega je tako?

« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 00:21:24 od Cupricanka »
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Moze li neko da baci pogled na moju kartu? U zadnje vreme me nece ljubav  Smile Da li ce ovaj moj drug (skorpija) da se seti da ja postojim, ili ce naici neko drugi?
 07.03.1983 u 18.50h Jagodina.

Hvala unapred.

Bilo bi najbolje da mi posaljete i podatke osobe, Vase Skorpije, koja Vam se dopada. Ali ne bih da Vas razocaram znak Skorpiona nije najbolje aspektovan u Vasem horoskopu i sa tim znakom mozete imati Vise poslovnu saradnju. Veza sa Skorpionom moze biti Vise karmicka, strastvena i puna ljubomore.
Neka druga desavanja na Vasem polju ljubavi vidljiva su posle 18. decembra ove godine.

astrolog Ana Kosnicarevic
                 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 15)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Za amarok78

Citat
Pozdrav svima!
Videla sam na pocetku da je uslov za tumacenje natalne min.   50 postova, medjutim ja ne bih podrobno i iscrpno tumacenje, vec samo da mi neko da jedan savet na osnovu onoga sto se moze videti: da li mi je dobar trenutak da se bacim na karijeru (sto sad i radim, posao se prosto `lepi` za mene, pretrpana sam obavezama, ali ne vidim neki bas jasan cilj, sem eventualne trenutne finansijske satisfakcije, koja nije takva da mi obezbedi bas solidnu buducnost), ili da malo iskuliram od posla, karijere, doktorata i svih tih stvari? Druga stvar je veza sa dosta starijim muskarcem, koja je propala pre dve godine, jer se nismo slozili oko dece, ali imam utisak da to nekako moze da se sredi.  .  .   Da krenem ja lepo dalje, ili da se vratim na njega i pokusham da isteram tu stvar do kraja?

Dakle, ne bih detaljne odgovore, nego samo neke kao opste smernice, tipa: OK, period je dobar za posao, baci se na to, ili: on je taj, pusti malo posao, fokusiraj se na njega i sredi svoj emotivni zivot.  .   ako me kapirate.  .  .   Nekako sam pogubljena, pretrpana obavezama, nemam zivot i hocu da krenem od nule, samo sto ne znam odakle tacno to da uradim.  .  .  Smile Inace, imam dva posla, privatno jos i prevodim za milion ljudi, sto znaci da nemam ni 2 slobodna minuta u toku dana.  .  . 

Nadam se da ce neko hteti da mi napise par stvari.  .  .   Smiley Hvala unapred i izvinjavam se ako sam smorila.  .  .  .   Smiley

Po podacima koje ste mi poslali verujem da ste se malo vise isforsirali sa poslom ali ne bi trebalo da odustajete jer pred vama je odlicna godina za poslove i otvaranja novih poslovnih mogucnosti narocito sa poslovima koji su vezani za inostranstvo. Sav trud i rad isplatice vam se od druge polovine sledece godine kada cete imati veci priliv novca. Kada je vas emotivni zivot u pitanju bilo bi najbolje da posaljte i podatke te osobe pa uporednom analizom da vidimo perspektivu vase veze, ali generalno vama odgovaraju stariji muskarci  ali isto tako i da privlacite slabije muskarce od vas. Do kraja godine imate povoljne aspekte da sredite vas odnos.

astrolog Ana Kosnicarevic
      kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 15)

« Poslednja izmena: 27. Nov 2008, 13:29:14 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.