Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155403 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
I ja malo da ovde napravim guzvu i proverim ove Astrologe online   Smile
Pitanje za Astrologe:

Koja godina ili koji period mi mogu doneti stalan posao i sta mogu ocekivati od ovakvog mog X polja...   do kakvog polozaja mogu dogurati?
19.7.1981. Zajecar   16:25h

Sto se tice stalnog zaposlenja period koji Vam najvise pogoduje je pocetak septembra. Medjutim, da bi se sve kockice pravilno slozile potrebno je da i Vi preduzmete odredjene korake kako bi se sve realizovalo onako kako treba. Naime, imate dobre kontakte i ljudi u Vas imaju poverenja. Iskoristite savete koje dobijate da izaberete pravi posao kako se ne bi desilo da ga vrlo brzo napustite zbog nezadovoljstva. Period koji Vam moze doneti napredak u karijeri je druga polovina 2009. godine kada Vam predstoji i novcani dobitak na polju posla.

astrolog Ivan
                                                               za bliza obavestenja posaljite sms poruku
                                                               IVAN (razmak) pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Question: Da li sam ja to mozda odabrala pogresan buduci poziv?
Fakultet sam upisala 2004. ali od oktobra 2005. 2 god. galopiram u mestu..poslednjih godinu dana je lagano krenulo, ali nesto ne stima..
Drzim se faxa kao pijan plota, a mozda gresim.. dakle, bilo sta vezano za moj sadasnji odabir..koje su predispozicije, da li je arhitektura moj buduci poziv i ima li svrhe istrajati..?
Natalna je na 28.strani teme koja je predvidjena za n.karte ili ako je lakse: 14.07.1985. 01:45 am Negotin
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
evo moje natalne karte... interesuje me ljubav u skorije vreme,i kako cu poloziti razred... nije mi bas nesto krenulo... i hoce li se novcana situacija promeniti???

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

natalna karta.gif
(27.68 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
14. jun 1973.      21.20  Kraljevo

da li ima sanse da osnuje brak i kada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
mene interesuje posao, da li postoje kakve sanse u skorije vreme...
moja natalna je u u indexu na 23 str. unapred se zahvaljujem Smile

30.05.1986. Cacak u 6:50
« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 20:17:34 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
znam da je potrebno 50 poruka,ali mi je vrlo hitno!!!Ako mozete da mi odgovorite na pitanje kako ce mi devojcica proci operaciju pocetkom nedelje koja ide. Ima operaciju jednog mokracnog kanala pa me zanima kako ce se sve zavrsiti?Ona je rodjena 30. 05. 2006. Uz veliko postovanje veliki pozdrav i hvala.

[nedostaje vreme rodjenja]
« Poslednja izmena: 16. Apr 2008, 00:22:46 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Question: Da li sam ja to mozda odabrala pogresan buduci poziv?
Fakultet sam upisala 2004. ali od oktobra 2005. 2 god. galopiram u mestu..poslednjih godinu dana je lagano krenulo, ali nesto ne stima..
Drzim se faxa kao pijan plota, a mozda gresim.. dakle, bilo sta vezano za moj sadasnji odabir..koje su predispozicije, da li je arhitektura moj buduci poziv i ima li svrhe istrajati..?
Natalna je na 28.strani teme koja je predvidjena za n.karte ili ako je lakse: 14.07.1985. 01:45 am Negotin
Hvala!

Postovana,
Na pitanje koje ste mi postavili mogu Vam odgovoriti sledece. Vi ste osoba koja se za odredjenu stvar zagreje u trenutku. Kada nesto pozelite onda gotovo da ne postoji osoba na svetu koja Vas od toga moze odvojiti. Ali, niste istrajni i ne idete uvek do kraja. Jednostavno kada se pojavi neka prepreka koja pocne da Vas tisti i da Vam smeta onda jednostavno nista ne funkcionise. Tako je i sada. Postoji odredjena blokada koja ne mora biti vezana za Vas fakultet i buduce zanimanje. Moze u pitanju biti nesporazum sa nekim od ukucana, ili neka neuzvracena ili neshvacena ljubav ili  nesto tome slicno. E kada se to desi onda ne funkcionise ni fakultet i dolazi do preispitivanja svega i svacega u Vasoj glavi.
Ako se problem otkloni u kratkom roku svi problemi vrlo brzo nestaju. Ali, ako to potraje duze vreme e onda se moze desiti da uradite krupne zaokrete u Vasem zivotu koji se itekako mogu odraziti na buducnost.

astrolog Ivan
                                                            ukoliko zelite detaljniju analizu
                                                  posaljite sms poruku IVAN (razmak) pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
evo moje natalne karte... interesuje me ljubav u skorije vreme,i kako cu poloziti razred... nije mi bas nesto krenulo... i hoce li se novcana situacija promeniti???

Kada su Vase finansije u pitanju do jula su naglaseni problemi i otezanja. Veci priliv novca mozete da ocekujete pocetkom sledece godine.
O jula stabilna finansijska situacija. Kada je osnovna skola u pitanju neces imati vecih problema. Ponekad imas vece zelje od mogucnosti. Uspeh samo kroz vredan rad i redovno ucenje. Na polju ljubavi je naglasena ljubavna samoca. Akol si u vezi moce doci do problema koji ce biti naglaseni do jula meseca.
Ulazak u lepu vezu je naglasen krajem ove godine, pocetkom sledece.

astrolog Karolina Markovic
                                                      kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 78)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
14. jun 1973.      21.20  Kraljevo

da li ima sanse da osnuje brak i kada?

Osoba koja je rodjena 14.06.1973. godine je izuzetno emotivna, ali krije svoja osecanja, zbog cega joj je tesko da se usaglasi sa osobama suprotnog pola. Godina uspeha za nju je 2009, i to je odlican period za promene na ljubavnom planu. Partner sa kojim ce uci u brak
bice vezan za inostranstvo.

astrolog Vera Jovanovic
                                               kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
mene interesuje posao, da li postoje kakve sanse u skorije vreme...
moja natalna je u u indexu na 23 str. unapred se zahvaljujem Smile

30.05.1986. Cacak u 6:50

Sto se posla tice ova godina Vam moze doneti dosta novog. Sve najpre zavisi od Vas.
Ukoliko zaista zelite posao prihvaticete ponudu koja ce u naredna dva meseca stici.
Medjutim, Vi kao da jos uvek vagate i razmisljate sta biste zapravo hteli da radite.
Dakle, prvo morate odrediti poslove u kojima biste bili zadovoljni i poslove koje biste mogli raditi na kraci period od mesec dva. Kada odlucite i kazete to je to onda ce i sve ostalo ici lakse. I najvaznije nijedan posao nije lak i u svakom morate pruziti maksimum ukoliko zelite da napredujete.

astrolog Ivan
                                                                   za blize informacije posaljite sms poruku
                                                            IVAN (razmak) pitanje na 1298
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.