Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137132 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
Andjela, ako nisi dobila moju poruku da ti se i ovde zahvalim sto si mi pomogla oko natalne! Puno si pogodila.
Sve najbolje! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 68
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 6120 SE P1
moze li meni ukratko samo za ljubav!Hvala u napred!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_.gif
(26.6 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

Hocu li zavrsiti fakultet?Hocu li naci coveka svog zivota?Kakav mi covek odgovara?Gde da ga nadjem?  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2007, 15:35:54 od Miladinka »
IP sačuvana
social share
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
interesuje me škola, učenje uopšte i naravno ljubav  Smile
ovo mi je za brata   Smile  Smile  maza moja  Smile Smile

« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 21:02:43 od kisskiste »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Sa tumacenjem smo stigli do 151. strane, gde je postavljeno pitanje...
Ako imaš vremena i volje, stavi me na taj spisak. Interesuje me brak ft ljubav Smile
Cao Maki,
Po nekim elementima iz karte sam zakljucio da si mozda rodjena nekoliko minuta ranije nego li u karti.Najbolje ce da se vidi kada uradis potpunu Retifikaciju...

Ti si brizna i pazljiva osoba prema onima koje istinski volis… 
Definitivno, ti bi trebala da se bavis nekom vrstom umetnosti i da od nje zaradjujes. Sve kreativne sposobnosti i licno izrazavanje emocija treba istaci kroz stvaralastvo i neku vrstu umetnosti. Inspiracija, zanos i masta…

Nego da predjemo na ono sto si pitala…
Odusevila me je tvoja konstelacija Meseca, Marsa i Venere … Smile
Energija kruzi a ljubav i seks u pravom smeru…  svi bi to voleli da imaju.

Ovakva V kuca ukazuje da si ti osoba koja zeli da zablista jednom recju. Pokazivanje ljubavi i naklonost prema zadovoljstvu u ljubavi je vece nego potrebno, prosto receno ljubav, zadovoljstvo i deca su ti jako vazni.
Tvoj ljubavni zivot je do pre neku godinu bio “san snova”. Ljubav kakvu samo svi mozemo pozeleti… Saturn tranzitom kroz V polje je doneo jedno novo shvatanje ljubavi i sasvim drugaciji pristup tvojim zadovoljstvima pa bi trebalo da su bile neke promene ako ne konkretne onda sigurno promena nekih licnih stavova...

Zadnjih otprilike dve godine doslo je do racionalizacije ljubavi i vise koriscenja razuma nego srca. Mogu samo da kazem potpuno sazreli stavovi i nacin pristupanja ljubavnom zivotu. Neke od promena mogu nagovestiti tvrdoglavost i tezi karakter koji nece istrpeti da neko vlada njime, upravlja…   Tesko prilagodljivi stavovi, potreba za slobodom izrazavanja i ponasanja…
Strast kod tebe stvorio bi disciplinovani i uredan momak sa zeljom reda i rada. Erotski impuls je malo umesao prste u moral pa ces nekad zbog ljubavi preci preko nekih cinjenica. Venera u Raku je zenstvena, sentimentalna, trazi ljubav, razumevanje tj ti si zena koja zna da voli. Zbog takvog njenog polozaja moguce da u mladosti svoj ljubavni zivot ne posmatras potpuno objektivno i sam zanos ljubavi te opija i stvara ti odredjenu sliku koja povremeno se izgubi pa ti ne nesto posebno ali male trzavice poremete mir-nista strasno.

Bracni partner bi trebao da bude dobrog materijalnog statusa. Mislim da ce on biti taj ko zeli da dominira u vasem odnosu i da ce nekim svojim postupcima stvarati situaciju kao da zeli da sve kontrolise ustvari objektivno kontrolu cete zeleti i jedan i drugi. Ocekuj zbog toga prilagodjavanje i preobrazaj odnosa a moj savet ti je: ne dozvoli da drugi umesaju prste u tvoj brak.  (javi se na pp za dodatne informacije).

Ti si osoba koja privlaci jake partnere pa ce verovatno i tvoj bracni drug biti osoba sa dozom neke posebne energije mozda koja se prepoznaje na prvi pogled ili u njegovim ocima. Sa ovakvom VII kucom ja bi ti predlozio ortacke poslove…

E sad posto si me ti pitala za odredjenu osobu, mogu ti reci da niste ravnodusni jedno prema drugom ali da se ti vise trudis nego on. Rekao bih da su se vase duse prepoznale zbog konjukcije oba Meseca. Vi mozete samo iz pogleda zakljuciti sta ovaj drugi misli. Zna se zasto on nema najbolju komunikaciju sa zenskim polom i rekao bih da je u stanju i sebe i druge da muci u nekim svakodnevnim situacijama ali zato zna da bude zaljubljen do usiju. Zadovoljstvo nalazi kad se osami ili je dosta puta bio uskracen nekih zivotnih zadovoljstava…
Dosta toga vam se poklapa...

Nadam se da nisi ocekivala roman u vezi sa tvojim pitanjem  Smile
Ako sam nesto bitno ispustio ti pitaj, moguce da jesam posto sam stalno u guzvi zbog obaveza
Smile

I dalje smo sa tumacenjem na 151. strani.

« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 15:23:25 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pozdrav za fatalnog,
evo i ja da stanem u red Smiley ! rodjena sam 18.januara 1985 u 18.25h(karta mi je u indeksu),zanima me..pa naravno ljubav Smiley
i molila bih da mi kazes da li veza sa deckom rodjenim 06.januara 1984. (03.30h) ima ikakvu buducnost?jako mi je bitno jer ovakav zanos nisam do sad dozivela!!
hvala unapred!!
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 02:40:11 od mallena1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I mene zanima ljubav, to jest tajna veza u kojoj sam već 13 meseci.
Rođena sam 09.05.1979. u 10.30h Beograd, a on 12.04.1969. u 10.30h Kikinda

« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 12:13:02 od adali »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
I mene zanima ljubav, to jest tajna veza u kojoj sam već 13 meseci.
Rođena sam 09.05.1979. u 10.30h Beograd, a on 12.04.1969. u 10.30h Kikinda

Prvo : ja ovde ne vidim pitanje, nego neku tvoju konstataciju.

Drugo: u svakoj temi u kojoj si postavila pitanje zalepila si po tri Natalne karte i tako ostavila postere za sobom.

Trece: za postavljanje Natalne karte postoji tema:
>>>http://forum.burek.com/index.php/topic,140208.0.html<<<

Cetvrto: ova tvoja konstatacija je za temu:
>>>http://forum.burek.com/index.php/topic,190306.1010.html<<<

Peto: Milion puta smo rekli da se postavi jedno sto konkretnije pitanje kako bi vam dali sto tacniji i bolji odgovor, a ne samo radi reda pricajte mi o bilo cemu. Npr ako je posao u pitanju onda treba reci sta radis ako radis, ili studiras, i postaviti konkretno pitanje, zasto je ovo, zasto je ono, jel ovo ovako na poslovnoj sferi, kakve su mi sanse za to i to, jel ima sanse da uspem na ovaj nacin.Mene licno mrzi da pisem nekom knjige i memoare, budite precizniji.

Da li cu ja da pisem nekom pet a drugom jednu stranu to je moja licna stvar a ne vasa tema za diskusiju!

« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 14:44:15 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Fatalni tvoj odgovor je došao u pravom trenutku. Hvala ti od srca za odgovor. Nisam pročitala ni jednu rečenicu koja nije tačna.  Smile Tnx
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung s3
Zamolio bih samo za odgovor sta cu sa faxom. Drugi put csam upisao drugu godinu Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_w2gw_01_aleksandar_sacipovic_hp.53410.31033.gif
(27.1 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.