Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137583 puta)
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Moze li nesto buducnosti ljubavnog zivota i fax-u za mene!Please! Smile
        @azanjac
             Nisi nesto konkretno pitao u vezi ljubavi ali evo ja cu ukratko sto se na prvi pogled zapaza. Ako bi se sudilo i procenjivalo postenje devojacko, trebali bi tebe da uzmemo za predsednika zirija. Kriterijumi su ti dobri ali ni sam ne znas najbolje da ih primenis. Procenis ti kad treba neku curu ozbiljno shvatiti, znas da budes jako odgovoran, ali sta te muci u svemu tome? Kod nekih monotonost, onda kod nekih taj osecaj koliko si ti vredan za takvu curu i sam osecaj rastrzanosti izmedju meseca i venere koji ti ponekad ne da mira. Venera te ucini postojanim ali te uzburka ovaj mesec u vodoliji…  Moj predlog za ovo umotano klupko ti je da realno sagledas ljubavnu stranu, a ne trenutni zanos koji ti smuti sliku o sebi i o trenutnoj situaciji.
            Sta da ti pricam za karijeru kad je vladar ascedenta merkur otrcao u desetu kucu pa sa mesecom i marsom u trigonu dodaje ti snagu da istrajes, tu je i sunce…. ma zasija ces ti na poslovnom planu nema sta. Cim postavis sebe na mesto koje zasluzujes eto tebi jos intelekta na kvadrat a faks zavrsavas, samo mi te ljubav malo uzburka pa ponekad koncetracija ode kod komsike.  Smile Samo furaj! Wink
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Ajde mi molim te reci nesto,kako mi stoje stvari na polju muzicke karijere,muzike uopste!
http://img257.imageshack.us/img257/9054/2mgjzmvpj6.gif
       @Srbin1389
              Srbine energican si do krajnjih granica cak imas energiju da je izvozis. Samosvestan, ozbiljno okrenut i posvecen sebi cak si u stanju da zbog toga zapostavis neke druge segmente zivota. Moguce da te neki smatraju cudakom i zaludjenikom ali ti si sa druge strane i osoba na koju neki treba da se ugledaju. Karijera krece ozbiljno ali ce zahtevati od tebe stalno ul;aganje energije. Bice dobiti sa svih strana. Ukoliko bi to sa muzikom bilo sa nekim novinama, promenama i na neki nacin cudnom umetnoscu donece ti korist. Energija ide u simboliku merkura u konjukciji sa marsom, tako da sviranje istrumenata rukama, pisanje tekstova…  itd bi bilo ono pravo jer su ti merkur i Jupiter zamenili svoja sedista ali ti je merkur i vladar sestog polja. Srecno. Wink
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
jel moze neko da prokomentarise moju natalnu? vec sam ranije pitala. interesuje me nesto u vezi faxa i posla u buducnosti, a moze malo i ljubav, ako vam nije tesko. natalna je u indexu na strani 24.
         @Saskaaaa
               Ne znam sta studiras i koja si godina? Tvoj san je da zavrsis faks i to je ocigledno. Koliko ti nekad dobro krene i pomislis da bi u roku diplomirala naidje momenat i kada treba bas da se potrudis da bi polozila ispit. Svidja mi se sto neces lako da odustanes ali cini mi se da se vise pouzdas na srecu, veru , optimizam nego na znanje. Karijera zahteva od tebe ozbiljnost, istrajnost, angazovanje ali i preskakanje prepreka koje ces sa ovom energijom iz karte zalaganjem za cas preskociti.Potrudi se Wink Srecno!
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 01:46:29 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
studiram arhitekturu i druga sam godina. nikad ne idem na srecu i prezirem veze. arhitektura je moj zivotni san i mnogo volim sto to studiram samo me interesuje da li ce tako biti i u buducnosti i da li ce se moje zelje ostvariti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Desire HD
Ako moze nesto i za mene da se kaze

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_w2gw_01_oliver_dimoski_hp.61271.24098.gif
(28.79 KB, 670x471)
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 19:03:30 od odimoski »
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
studiram arhitekturu i druga sam godina. nikad ne idem na srecu i prezirem veze. arhitektura je moj zivotni san i mnogo volim sto to studiram samo me interesuje da li ce tako biti i u buducnosti i da li ce se moje zelje ostvariti.
       Utoliko bolje. Ja ti rekao...     

Citat
. Karijera zahteva od tebe ozbiljnost, istrajnost, angazovanje ali preskakanje prepreka koje ces sa ovom energijom iz karte zalaganjem za cas preskociti.Potrudi se Wink Srecno!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile hvala fatalni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6120

Citat
Molim Smile
Pošto ti sad tr Mars šeta 8. poljem, a Ve tranzitna ti je na Mc , ne bi me iznenadilo kad bi ulazio u površne veze, iz sredine u kojoj radiš(studiraš)
Ipak, za malo ozbiljniju vezu morat ćeš pričekati početak slijedeće godine, možda već u 2. mjesecu, iako bi to mogla biti tajna veza za početak
Citat

Kod mene sve povrsno  Smile Hvala za informacije i za trud, cenim to  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
zVeZda ZvezDa zveZda

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

5) Bnk -ovde imas cetiri pitanja, a ja sam rekao da nas niko ne placa i da imate malo razumevanja, samo ono sto je hitno i bitno pitajte. Ne znamo sta radis, sta studiras, jel si musko ili zensko...???

Ljudi pa imajte malo dusu kad pitate.Jedno samo pitanje!

Нисам хтео да будем бездушан и да безобразно претерам са постављивањем питања. Smile Извињавам се, ако нисам баш пратио правила, али није ми то била намера.

Елем...

Ја сам мислио да сам издиференцирао два питања: факултет/каријера и љубав, али хајде да поједноставим, можда сам мало искомплицирао ствари. Да ти олакшам „посао“ (јесте неплаћени, али ипак... Smile) Значи, занима ме факултет: студирам језик, што ће рећи -  подручје интересовања - лингвистика.
Мушко сам, ако то помаже кад је оно питање у вези љубави. И ту сам мислио да се то (пол) види из слике наталне карте (негде сам већ оставуио тај податак), али, ето... боље овако. Извини ако нисам био баш најпрецизнији, надам се да су сад ствари јаснији и боље постављени. Wink

Унапред хвала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E530
http://xs.to/xs.php?h=xs120&d=07433&f=nk.gif

Zanima me ljubav u narednom periodu i skola.           
Kad ces moci to da mi uradis?
Hvala unapred! Smile

Aham, aham... Smile Smile Smile titanija, da li me vidis? Treba li jos konkretnije da pitam? Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 11:32:32 od KrIsTiNa 91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.