Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137512 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Desire HD
    Iz jedne natalne karte mogu da ti napisem knjigu. Ne ocekujes valjda toliko? Postavi pitanje brate mili za ono sto te najvise interesuje pa da ti izadjemo u susret?

Pa najvise me interesuje oko novca neke preselbe i bracni zivot da ne zaboravim  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Obaveza svih clanova je da postuju pravila Burek foruma.
Kome se to ne dopada... s osvrtom na drvene advokate...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ako neko moze da pogleda moju kartu, interesuje me zivot u Australiji (lomim se godinama u vezi odlaska u Australiju)

http://forum.burek.com/index.php/topic,140208.240.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@makishon ovo nije lobotomija,pa da se ne smiju pisati postovi za redom

moje misljenje je ako neko tumachi,pa bio to i ucenik astrologije,da je glupo da 5 tumacenja sabija u jedna post radi preglednosti Smile

mislim da su se pravila bureka,pravila kad je pdf astrologije bio samo kutak za razonodu,kasnije je prerarastao u neshto vishe

mislim da je ovo logicno,samo radi preglednosti tumachenja Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 13:02:15 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ja nisam pisala pravila. Neka ti to neko drugi pojasni ako misliš da treba.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Da bi se ispostovala forma, koristite kod

Kod:
[hr]

koji se nalazi...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja postovao natalnu kartu, rekli mi da sachekam red, i ja chekao, chekao, chekao... Smile

Al ne mogu vishe..Ljubav me interesuje..hvala
Ti si osoba kojoj se sviđaju mudre  i komunikativne djevojke, lijepih manira i držanja poput kraljice, naročito u društvu, a ne bi me začudilo da su i vrlo kreativne i romantične.Ponekad ti pašu i malo ozbiljnije i starije djevojke.Tebe zagrijava riječ , pa zato intelektualke imaju prednost, ali moraju znati kako te tetošiti i vjerovati u tvoje sposobnosti, ići malo i niz dlaku.Ponos ti je istaknut i zato je veza koja se prekinula prolazom Saturna preko Venere još uvijek bolna točka.Želja je bila izjednačiti nivodavanja – primanja i takvu promjenu druga strana u
odnosu nije prihvatila kako treba .
Tranzitni Saturn u kontaktu s tvojom Venerom je bio alarm tvoje svijesti, tražio si nove oblike veze.
Kod tebe je inače stresan odnos saturna i Venerepa ovaj povratak (saturna) ili vodi u brak ili u prekid.Po mome tebe čeka poseban, sudbonosan susret sa osobom tvog života, a to čak može biti osoba iz prošlosti i to cca do 8.2008.
Ti osvajaš uslužnošću i pomažući, pa je to dobar način kod ovakvog tipa žene.
Usput, nemaš zmajeva , ni loših ni dobrih, samo znak sv.Nikole, koji te štiti u lošim trenucima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 18:23:16 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E530
http://xs.to/xs.php?h=xs120&d=07433&f=nk.gif
Ajde meni titanija ili fatalan, please! Smile Smile Smile  Smile
Ljubav ? A mozes da mi kazes i nesto sto mi je najupecatljivije u natalnoj karti...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 19:09:09 od KrIsTiNa 91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Citat
Ljubav?
Montenegrina
              Posto si moderator moram preko reda da ti ucinim.  Smile Sama sebi si pomalo kontra u ljubavi. Iskreno da ti kazem dobro je sto ponekad posumnjas u objektivnost svojih stavova u vezi ljubavnog zivota. Osecanja i emocije su prisutne u tvojim vezama ali znas i da ih ne iskazes 100%. U stanju si da sebe “nadrogiras” emocijama i carima ljubavi do krajnjih granica da nisi svesna svojih istinskih osecanja, pa te to nekad moze odvesti u razbijanje iluzija i nailazenje malih razocaranja u ljubavi. Ta osobina ljubavne “droge” moze nekad biti jako slatka, prefinjena i dovesti do stanja ljubavne kulminacije u jednoj vezi sto i nije lose kad je u pitanju ljubav. Znaci ulagaces u veze i brak ali manje razmisljaj o savrsenosti. U ljubavi ti je bitan nivo komunikacije, nivo partnerove inteligencije, gracioznost, sto se kaze spajas lepo sa korisnim, inace jako si pozitivna i vesela osoba. Lako pravis kontakt sa ljudima, slatkoreciva si i ljubazna. Posedujes naglasenu seksualnost sa poznavanjem nacina kruzenja energijom.
               U vezi ovog momka sto si me pitala imate slicnosti i povezanosti natala tako da dobro razmisli. Definitivno mislim da ce se doneti neka odluka u toku sledece godine i tad ce biti nesto reseno. Tranzit saturna kroz tvoje sedmo polje donece ti sazrevanje, istrajnost ali trazice od tebe ozbiljnost i preskakanje nekih sitnih prepreka. Srecno!  Smile

Sledeca je:
Citat
fatalan imam ja jedno pitanje. ja u horoskopu nemam T kvadrata, imam 2 opozicije, ali imam dosta kvadrata, cak 8, i to jos kvadrate sa uranom, itd. 7 trigona, 8 sextila, 5 konjukcija. Mislim to sam ja bacila pogled, ako se uopste to ako gleda, i uzima u obzir.
Moje pitanje je da li je lose sto imam kvadrate i jos pogotovo uran i AC, uran i sunce?
pozz
Smile

s_ana_dra
           Sandrice, sto si se zbunila sa ovim tvojim aspektima? Kako ce aspekti iz natalne karte delovati u zivotu zavisi od mnogo cega. Pa ajde da nabrojimo osnovno: sama licnost, karakter, okolnosti, geni, okruzenje, roditelji i porodica…  itd. Tako da za same negativne aspekte zavisi kako ce se oni odigrati, kada i u kojoj meri. Sa sigurnoscu losi aspekti su nesto sto trebamo da prevazidjemo, da slomimo, da izvucemo pouku, da iskusimo cak i da iz subjektivnih razmisljanja shvatimo objektivnu situaciju…   Nekad i onaj sa kvadratima moze imati bolji zivot nego neko sa trigonima ako ih nije iskoristio.
            Konkretno kod tebe ovaj aspekt sa uranom nosi tezak karakter, tvrd, svojeglav, neobican ali i neobicne stavove individualnosti i same licnosti, neku posebnost ili talenat. Ako ti je genetski slab imunitet trebas ga jacati, ako ti je posao u simbolici 12 kuce trebas obratiti vise paznju na harmonizaciju poslovnih odnosa…. …..Itd. Eto pa mozes sama dalje analizirati gde i kako…ja sam ti pomogao… Srecno! Smile

Sledeci za tumacenje su
                    1) Pixxie
                    2) Kristina91
                    3) Odimoski
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 22:28:19 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.