Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137605 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
fatalan imam ja jedno pitanje. ja u horoskopu nemam T kvadrata, imam 2 opozicije, ali imam dosta kvadrata, cak 8, i to jos kvadrate sa uranom, itd. 7 trigona, 8 sextila, 5 konjukcija. Mislim to sam ja bacila pogled, ako se uopste to ako gleda, i uzima u obzir.
Moje pitanje je da li je lose sto imam kvadrate i jos pogotovo uran i AC, uran i sunce?
pozz
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
evo jos jednom cu da zamolim da neko malo protumaci moju natalnu koja je u indexu na strani 145. prosto se pitam da li nesto lose vidite kad je toliko izbegavate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
natalnu koja je u indexu na strani 145.
natalnu sam našla na 24 str?bilo bi dobro da ostavljate link na kartu, npr http://forum.burek.com/index.php/topic,140208.230.htmlNe znam što zapravo želiš da ti se pogleda, pa ću ti reći par osnovnih stvari: Sa Mjesecom i Venerom u Vodenjaku predstavljaš nezavisnu i samostalnu djevojku, uvijek okruženu prijateljima. Ti si intelektualni  tip, voliš  komunicirati sa ljudima i društvena si, pomalo ekscentrična, a nimalo praktična.Imaš talenta za umjetnost i psihologiju.Za tebe bez prijateljstva nema ljubavi, iako si energična,  puna strasti ipak, zbog Plutona u 7 polju koji kvadrira tvoj Mjesec u 10(na samom ulasku u 11)partner igra dominantnu ulogu i pod njegovim utjecajem možeš doživjeti duboku promjenu. Vrlo često je riječ o privlačnim i seksepilnim osobama. Ljubavne veze su opsesija i često više njih može ići ruku pod ruku. Zbog kvadrata Mjesec/Pluton kad god tražiš sigurnost, obuzima te bolan osjećaj nesigurnosti. Sve vrste nesvjesnih i potisnutih sadržaja se nameću ili utječu na emocionalno zdravlje što je vrlo uznemirujuće. Ovdje se puno više osjećaš natjerana da istjeraš na vidjelo to što je skriveno, da otkriješ izvor stvari; a često naletiš na vrlo duboke probleme u sebi i u drugima.Sunce u 12 u kvadratu sa Uranom iz 9  odaje da biraš svoj put u potrazi za obnovom i promjenom. Voliš znanost i tehniku, ali i nagle odluke , kao npr iznenadno pretjecanje, pa te moram upozoriti na staloženost koja ti je potrebna u vožnji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajde mi molim te reci nesto,kako mi stoje stvari na polju muzicke karijere,muzike uopste!
http://img257.imageshack.us/img257/9054/2mgjzmvpj6.gif
Ja sam izgleda zaboravljen! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
jel moze neko da prokomentarise moju natalnu? vec sam ranije pitala. interesuje me nesto u vezi faxa i posla u buducnosti, a moze malo i ljubav, ako vam nije tesko. natalna je u indexu na strani 24.
Ukoliko budes zelela moj odgovor, nije problem analiziracu ti i ja!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
@fatalan kao prvo puno puno puno ti hvala za brzi odgovor,a kao drugo ma šta svi pričaju da ti govoriš ružne stvari, meni si sve lijepo rekao(nešto mi to sumnjivo sve divno a ja 5 t-kvadrata imam i to kardinalnih a prazna noga im pada u 6 kuću Smile))al neka ja sretna Smile Što se lječenja tiče, nisam baš zamedicinu, jedino možda stomatologija(a tu mi trebaju biologija i kemija) ili psihijatrija :evil:kao varijanta psihologije...hehe od ostalog jedino mi novinarstvo zazvučalo ko nešto gdje se prepoznajem koliko toliko, pošto me mama stalno na to nagovara a i dobro mi ide pisanje(valjda zbog merkura i blizanaca) ili građevina, samo možda više kroz arhitekturu jer mi je građvina kao sama ipak više muški posao(što sam konzervativna) Smile Što se tiče ne sigurnosti, aznači Saturn je kriv!!MOgla sam si misliti Smile
A tek što si me s ovim o ljubavi razveselio :mrgreen:Ja sam romantik do srži(živio romantični kutak) baš vjerujem u ljubav, ono da voliš svakim svojim atomom...ma baš si car, zvat ću te navjenčanje Smile Smile
@malla Ja sam ti dao odgovor za ono sto si pitala a o T-kvadratima imas posebnu temu, ostavi tamo pitanje pa ako imam vremena pogledacu!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Dalji raspored tumacenja karti:
          1) tajchixy       sa 2965 poruka
               2) azanjac          sa 30 poruka
               3) srbin1389        sa 599 poruka
                             Na privatne poruke necu odgovarati u buduce.Svako ko zeli da mu ja rastumacim kartu neka postavi u odgovarajucoj temi pitanje. Na dalje u ovoj temi odgovoricu samo onima koji postave jedno pitanje i to sto konkretnije jer vas ima puno.
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@malla Ja sam ti dao odgovor za ono sto si pitala a o T-kvadratima imas posebnu temu, ostavi tamo pitanje pa ako imam vremena pogledacu!
Citat
Ma ne treba samo sam mislila da bi mogli biti bitni. Hvala ti još jednom
« Poslednja izmena: 21. Okt 2007, 21:47:00 od malla-malla »
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Titanija svaka cast!!! Puno ti hvala. Ne znam sta mi bi da napisem 145... mozda ovaj retrogradni merkur Smile Moram da priznam da je sve tacno, jedino ovaj deo oko dominantnog partnera bas i nije, ali ko zna jednog dana... Smile Sto se tice veza, nisam bas opsednuta... mozda blokirana. Kao da te veze "ruku pod ruku" tek cekaju na mene, a ovo sada nisam prava ja.

Fatalni
zivo me interesuje tvoj komentar u vezi faxa i posla u buducnosti. Studiram arhitekturu
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 00:02:59 od saskaaaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Titanija svaka cast!!! Puno ti hvala.
Molim Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.