Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138170 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo je moja natalna karta...sada zanima me ljubav,mislim hoce li biti necega uskoro i da li cu uspeti da nadjem ono za cime duuugo tragam-soulmate....I da,ako znas mozes li mi reci sta sam bila u proslom zivotu.To me strasno interesuje,ali do sada nisam uspela da saznam.Danke Smile
pluton u 5 kući ne obećava mnogo na polju veza
bash si je obradovala:)
ajde baci pogled i na moju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mene interesuje, ako bi neko bio raspolozen da pogleda moje obrazovanje. zavrsila sam visu graficku i interesuje me da li sam totalno omasila zanimanje?
Karta je u indeksu
Hvala
Pozdrav
Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2007, 14:04:02 od s_ana_dra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Interesuje me kakav je moj odnos sa okultnim ucenjima i magikom, odnosno kakvu podlogu imam za to?

Unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 319
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson 
Evo je moja natalna karta...sada zanima me ljubav,mislim hoce li biti necega uskoro i da li cu uspeti da nadjem ono za cime duuugo tragam-soulmate....I da,ako znas mozes li mi reci sta sam bila u proslom zivotu.To me strasno interesuje,ali do sada nisam uspela da saznam.Danke  Smile
pluton u 5 kući ne obećava mnogo na polju veza

A da mi neko kaze malo vise o tom plutonu?  Smile  Hoce li on da ode ili planira da tu ostane zauvek?  Smile  Smile
I mozda samo nesto u kratkim crtama o faxu,u smislu naredne godine,kako ce ici i to.Sada bi trebalo,u oktobru, da upisem drugu godinu pa cisto ono uopsteno.

Hvala  Smiley   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 53
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Cao, ja bih voljela da neko baci pogled na moju natalnu kartu koja je u indeksu . Zanima me sta cete vi reci jer...izmedju ostalog ako je moguce da dobijem odgovor na pitanje karijere, tj. da li cu ostvariti uspjesnu karijeru i polozaj i drugo se tice braka, kada je to po mom natalu moguce?
POzdrav i hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jasno piše u naslovu teme da je uslov za tumačenje minimum 20 poruka, kao i realna pitanja...tipa: ljubav, karijera, posao, fakultet... a kada će se nešto dogoditi, kad precizno, to vam astrologija ne može otkriti..ipak je sudbina relativna stvar...Astrologija vam može ukazati na povoljne ili nepovoljne prilike iz odredjenih oblasti koje se posmatraju...

kicka, Pluton u natalnoj karti je tu gde jeste...ne pomera se.. Ako misliš na tranzite, Pluton je planeta sa jako sporim kretanjem i njemu treba oko 20 godina da prodje kroz jedan horoskopski znak. Tebi je Pluton u škorpionu, u svom sedištu..ovakav položaj mogu imati nadrilekari, vidovnjaci, magnetični ljudi..ali i antihristi, teroristi, vojna i slična zanimanja...tj. zavisno od toga gde je položen u kom polju ... tebi je u V polju što može doneti neke fatalne, a ponekad i opasne ljubavi..pa se čuvaj opasnih tipova... Ili će neka tvoja ljubav biti povezan sa opasnim poslom, možda vojska i slično...

Ja ti ne mogu reći sa preciznošću kako će ti studije ići naredne godine jer sam početnik što se astrologije tiče, ali ti mogu napisati ovako nešto uopšteno o toj oblasti.

Vodolija na vrhu IX kuće ukazuje na kampanjsko studiranje, a nekada i odustajanje od studija i radikalno menjanje interesovanja i studija. Jer je Uran planeta koja voli promene...nagle promene i odluke... Povoljno je za studiranje elektrotehnike, matematike kao i za učenje astrologije.
Vladar Uran je u VI kući što ukazuje na odlazak u inostranstvo zbog rada tamo. Na 23.stepenu je što govori da si previše mekana u srcu pa intelektualne sposobnosti bivaju previše obojene emocijama.
Uran u strelcu donosi visoke kvalitete intelekta, strelac kao znak pravednosti, morala, filozofije i religije inspiriše Uran baš u tom smislu, on ti ovde donosi nove ideje, reforme, stavove i vizije u oblasti morala, filozofije ali i nauke. Sad mi samo reci da studiraš filozofiju Smiley
Uran opozicija Mesec kažu da ima poseban kvalitet i vrednost u moralnom usavršavanju ličnosti, u njenom profinjenom, razapetom doživljaju dobra. Ovo je krajnji najprofinjeniji stadijum čovekove evolucije u spoznaji, doživljaju i svesti o dobru, moralu i pravdi. Davno si odbacila gradjanske morale i zakone a malogradjanstvo ti je potpuno strano jer sa tim nisi imala kontakt. Žrtvuješ sebe u korist drugih.
Uran trigon Merkur ti daje da spoznaš duh, imaš nezavisno, precizno, jasno zaključivanje i mišljenje, pronalazačke sposobnosti, sposobnost za stvaranje, maštu, uvek originalnost u delu, jesi lit i sklona ezoteriji, okultizmu? Vuče te elektronici, modernim izumima u tehnici, raznim naukama ali i astrologiji... pa se sa ovim aspektom radjaju stručnjaci u odredjenim oblastima i uvek ljudi velikih pasija i opsesija, munjevite inteligencije i elokvencije. Ovo je i aspekt mentalne intuicije, ne grešiš u proceni i dijagnozi...
Uran trigon Venera: daje jednu posebnu,modernu estetiku, originalni duh i šarm, reforme umetnosti i stvaranje novih, originalnih pravaca i stilova.
Uran trigon Mars: imaš snažnu ličnost, energična si...eksplozivna. Intelekt-konstruktivan, inženjerski, sposoban za munjevite spoznaje i saznanja, pre svega u oblasti tehnike, pa se sa ovim aspektom radjaju veliki konstruktori, inovatori, pioniri u otkrivanju novih mašina, tipova aviona, raketa, ali najmodernijih oružja. Dakle-veliki stručnjak za mehaniku, pronalazača...

Deveta kuća se nastavlja u znaku Ribe - što daje predispoziciju za uzvišenu duhovnost, metafiziku...studije medicine ili filma...
Neptun je isto u VI kući...i ima lepe aspekte koje ukazuju na posao lekara...
A jupiter je suvladar IX kuće i dispozitor vladara IX kuće Urana - nalazi se u X kući i jako lepo je aspektovan
Jupiter u X kući je znak ''srene zvezde'' pod kojom si rodjena, možeš dostići visok položaj zahvaljujući svom obrazovanju. Advokati, arhitekte, lekari... Tu ti je i severni mesečev čvor što može ukazati na neki munjevit uspeh, kroz neki novi projekt...jedan od roditelja je uspešan u svom poslu i ti verovatno ideš njegovim stopama Smiley

Ako mene pitaš, ja bih rekla da ti studiraš nešto što ima veze sa naukom, istraživanjem ..nešto što ti može doneti visok položaj.. Završićeš to sigurno, samo nemo skakati sa jednog faksa na drugi... kao da si bila neodlučna šta da upišeš. Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 16:49:13 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 319
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson 
Hvala ti puno  Smile    Rekla si da si pocetnik sto se astrologije tice,pa evo da ti odgovorim,mislim da ce ti koristiti,cisto da znas da li je ok   Smile

Evo ovako,sto se tice tog plutona vidim da on tu kvari stvari ali dobro,sta sada  Smile  life goes on.

E sada fax. Prvo da,bila sam uzasno neodlucna pri izboru fakulteta. Lutala sam od jezika,filosofije,istorije umetnosti,organizacije,glume,rezije pa i do matematike da bih igrom slucaja na kraju zavrsila na masincu. Nakon upisa sam nekoliko meseci bila skroz u bedaku razmisljajuci kako je to verovatno greska jer sam drustvenjak (zavrsila drustveni smer u gimnaziji) i iskreno sebe kao inzenjera nikada nisam ni videla. Moji su inzenjeri i rade u struci ali je to meni uvek bilo malo smor. Medjutim dala sam prvu godinu u roku (tu je dosta pomogla ova Bolonja) ali sam se malo cimala sta posle,kako ce to kasnije ici. No koliko vidim iz tvog tumacenja ovo i nije toliko lose  Smile .Koliki sam pronalazac ne znam s'obzirom da niakda nisam razmisljala o takvim stvarima,no videcemo  Smile .

Da,u pravu si sto se tice morala. Imam totalno drugaciju viziju svega. Mnogo toga me nervira,mnogo nepravde,pakosti. Da sam kojim slucajem otisla na filosofiju verovatno bih postala neki reformator, predvodnik moralne revolucije, tezila tome da iz korena promenim sve(t). No,takve stvari mozda za nekog drugog  Smile  Volim umetnost,knjizevnost. Ponekad i sama nesto napisem. Takodje me je uvek fascinirala astroogija (sada evo pocinjem malo da ucim  Smile  ). Pitala si me jesam li sklona okultizmu,ezoteriji. Pa da,sve sto ima veze sa religijom,mistikom,proslim zivotom me zanima.Nisam vernik,ali me zanimaju sve religije i imam neki svoj stav o svemu tome.

Spmenula si da zbog uran trigon mars imam snaznu licnost,da sam eksplozivna. Hmmm  Smile  Umem da lupim nesto bez razmisljanja da. Ali nekako sam mnogo vise povucenija. Ne volim mnogo isticanje i pohvale. No ako neko dira osobe do kojih mi je stalo umem da ih branim. I to mnogo vise i bolje nego sebe.

Sve si pogodila,bravo   Smile   Smile  Hvala za ovo tumacenje   Smile    Smile   Bices ti dobar astrolog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ako bi neko mogao da mi odgovori da li ću uskoro da završim školu i zapolenje! Smile

moja natalna

Bila bi jako zahvalna!
Pozdrav i pussa Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 21:39:20 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
kicka,
mnogo mi znači ovaj tvoj povratni udarac  Smile jer mi je gomila stvari u glavi i na taj način mi ljudi pomažu da lakše shvatim kako da iz mora simbola izvučem suštinu. Za mene je astrologija upravo to - životna priča u simbolima. Nauka tebi odlično ide, ja u tvom slučaju ne bih nikako odustajala. Ne mogu da se otrgnem od misli da ćeš ti imati brilijantne ideje, kada počneš da radiš, i da to neće proći neopaženo Smile Zaista imaš lepe aspekte.. E sad aspekti ponekad zakažu, neki deluju, neki ne deluju... sve zavisi od ostalih elemenata u natalnoj. Na primer za karakter se gleda prva kuća i još dr. elemenata.
Baciću pogled ja na tvoju karijeru i konkretno - radno mesto pa ćemo već nekako sklopiti priču  Smile Tvoja kartica mi je baš inspirativna.  Smile Javim se uskoro sa tumačenjem  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 53
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ok, izvinjavam se na brzopletosti...sada sam ispunila taj minimum i ako je moguce kratko tumacenje bila bih vam zahvalna.
karta mi je u indeksu, pa kad uhvatite vremena.
Do tada srdacan pozdrav i puuuuuuunoooo hvala  unaprijed!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.