Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138509 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
Uh uspela sam...!!! Nasla sam kako da napravim kartu ko svi ostali
A dali se sada bolje vidi? Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

katica.gif
(25.83 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Nece me biti na sajtu nekoliko dana, pa pozivam astrologe da ako hoce u medjuvremenu -- a i uopste -- protumace horoskope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
Evo i moje karte, pa ako mi netko može protumačiti horoskop!  Smile

karta.GIF
(25.27 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Posto ja odgovaram na konkretna pitanja, a ti ga nisi postavio reci cu samo ovo:

1. Nemoj se kockati, ma koliko te to privlacilo. U pocetku bi dobijao, dok se ne opustis i pocnes da racunas s tim da ces uvek imati srece, a onda bi te opsedalo dok ne protracis puno novca.

2. Povuci se na neko malo ostrvo ili mesto opkoljeno rekama sa svih strana i imaj (podizi) puno dece. Tamo se mozes da bavis nekom primenjenom umetnoscu ili da proizvodis nesto sto olaksava kretanje ljudi (bicikle, cipele, delove za dirizable ...).

3. od 15. jula ce se potpuno zavrsiti izvesna kriza identiteta ("ko sam? sta hocu? koji su moji prioriteti?") -- problem odrastanja -- koja je pocela pre 2 i po godine, a kulminirala prosle godine. Nesto slicno bice tek za cetvrt veka.

Uzgred, kad je podznak na 0 ili 30 stepeni, a vreme rodjenja je dato precizno kao 15 minuta do ili posle punog sata, vredi pogledati i koji minut kasnije ili (u tvom slucaju:) ranije, jer to menja podznak.

« Poslednja izmena: 24. Jun 2005, 14:38:46 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
Hvala ti za odgovor! Ovo za kocku si mi pogodio! Naime, dobio sam neki zgoditak i iskreno malo me "povuklo"! Sva sreća, nešto kao da mi je reklo da se povučem i na svu sreću nisam puno izgubio!

Možeš li mi još reći nešto za ljubav i posao! Trenutno sam u nekoj "ludoj" fazi! Eh da, zanimalo bi me i zdravlje, jer idem na nekakav tretman za oči krajem 8 mjeseca!

Puno ti hvala!

Za minute ću se raspitati! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
Vrijeme rođenja je točno u 18:40! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Kao sto rekoh, 5 minuta pomeraju podznak za pola stepena (u Blizancima) do 1 stepena (u Vodoliji). Tvoj podznak (za 18:45) je na 1. stepenu Lava, tako da je lako moguce da je za stvarni trenutak rodjenja podznak i sam kraj poslednjeg stepena Raka.

Sto se tice posla: vidi tacku 2. u prethodnom.

Sto se tice "tretmana" za oci, ako je u pitanju bilo sta sto nije hirurski, bilo sta sto podrazumeva spore promene -- ispravljanje uz pomoc sociva i naocara isl. -- sve posle 15. jula je OK.

Ako je, medjutim, u pitanju intervencija koja podrazumeva nagle promene -- hirurgija -- i ako ikako moze da saceka, mislim da bi bolje bilo da se radi tek od februara 2007.

To narocito vazi za laserske intervencije, mada i za klasicnu ocnu hirurgiju. U svakom slucaju posle 15. jula ove godine jeste bolje nego upravo sad, ali je posle januara 2007. jos bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
Tralalalala, hvala ti na informacijama! Nisi mi ništa rekao za ljubav! 

Što se tiče očiju, to je nekakva terapija, odnosno skidanje kratkovidnosti sa nekakvim vježbama i navodno se može ispraviti vid u potpunosti! Valjda će upaliti!  [-o<
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
zanima me da li ce se nesto na polju ljubavi desiti u skorije vreme
posto vidim da trazis konkretno, mislim konkretno na neku ozbiljniju vezu (ne podrazumevam pod tim brak),
i cime  bi bilo najoptimalnije da se bavim tj. posao?
hvala unapred

krouli.gif
(32.26 KB, 561x827)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Moguce je da si u poslednje vreme (vise od godinu dana) imala iluzije i razbijanje iluzija u vezi sa krugom prijatelja u kojem si bila i da to cini da se osecas usamljeno.

Naime, ti si osoba kojoj je izuzetno bitan odnos sa drugim ljudima (skoro sve planete na Zapadu, a i one koje nisu su u 3. kuci komunikacija i u Blizancima, osim Hirona).

U tom smislu za posao preporucujem nesto sto podrazumeva konstantnu komunikaciju sa ljudima. Posto je podznak Ribe, a 6. kuca je puna, to moze da bude apsolutno bilo koje zanimanje, od rada na salteru do balerine koja igra za publiku, od konduktera do novinara, itd.

Jedino bitno je: nikako posao u laboratoriji, sedenje kod kuce ili u kancelariji gde se nema kontakta sa drugima, izracunavanje, pisanje, kosmonauti sami u svemiru itd. Interakcija je jako bitna.

Sto se tice ozbiljne veze, mislim da Blizanci ne umeju da imaju jednu ozbiljnu vezu. Potrebna im je raznovrsnost. U ovom trenutku u tvojoj kuci "ljubavi" (takodje zabave, dece, umetbosti) je Saturn tj. struktura, svodjenje na osnovno/odbacivanje suvisnog, sporost, obnavljanje neceg starog.

On tu ostaje jos skoro 2 godine, ali od sredine jula u drugom znaku, iako tebi u istoj kuci. Tada ce se malo ubrzati desavanja, ali ne preterano, i mozes da se vratis staroj ljubavi rodjenoj u znaku Lava.

A moze i da znaci princa koji je izgubio kraljevstvo, mada mislim da su takvi -- ako su uopste zivi -- sada preko 100 godina stari!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.