Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138490 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
thx Smiley
ma ja ionako imam tendenciju da me privlace stariji muskarci
Smile
a i uvek je zanimljivije novo nego staro
tebi hvala jos jednom
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Aj mi reci ukratko nesto sta kaze moja natalna karta.Kad bih ti rekao sta me interesuje,pretpostavljam da bih napisao sve...
Pozdrav

Hvala

Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

horoskop.gif
(52.42 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Pa,  u svakom slucaju ovo nije horoskop osobe ciji zivot je dosadan.

Mnogo putovanja, mnogo pokusavanja na mnogim stranama, i povratak u zemlju svaki put, i onda iznova...

Izraziti nesklad izmedju finansijskog uspeha i ljubavno-seksualnog zivota, izmedju ostalog i zahvaljujuci "prijateljima" -- tj. osobama koje lepo pricaju (ili vesto lazu) i pretvaraju se da si im bitan.

Sa jedne strane potreba da se bude ispravan i cestit, sa druge mogucnost da se lako nadjes (i ne razmisljajuci, vise uveden od drugih sa "pogresne" strane zakona.

O ovome bih vrlo vodio racuna na tvom mestu. Ti nemas tendencije da budes klsicni kriminalac, ali je lako moguce da te neko dovede u situaciju da postanes saucesnik. Zato svako druzenje dobro testiraj, i uvek se osloni pre na erotsko ili finansijsko partnerstvo nego na "ortake".

Najbolje bi bilo da se iselis u Juznu Ameriku, recimo Urugvaj ili Venecuelu, ili eventualno u arapski deo Afrike (Maroko, Mauritaniju), a treba da izbegavas sve velike zemlje, narocito Sibir, unutrasnjost USA (do 50 km od obale jos i moze) i Kinu.

Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
hvala ti,
Juzna Amerika i New York,Barcelona su mesta koja me privlace i koja bih u svakom slucaju voleo da posetim,a mozda i da ostanem da zivim tamo,ko zna.Da li vidis moj profesionalni put,i ako mozes da mi kazes da li stoji umetnost ili vise neka nauka ili biznis?Mene vise privlaci umetnost prema tome pazi sta ces napisati!  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Ovaj horoskop ne daje talenat za umetnost, a i za nauku zahteva veliki napor za malu kolicinu priznanja za sta ti neces imati strpljenja.

Uslovno, od ta dva, vise sansi za nauku -- mada najvise za putovanja, turizam, komunikaciju, trange-frange... od pilota do bibliotekara i od TV izvestaca do obezbedjenja (gorile) poznatih licnosti.

Medjutim, ako ti je umetnost bas toliko vazna, posto u takvim zanimanjima talenat ucestvuje sa 5-10, a najvise 35%, to ne znaci da nije moguce baviti se -- narocito repetitivnom -- umetnosu (gluma, muzika, ples), gde je potrebno precizno uvezbavanje modela.

Manje su sasne za kreativnu umetnost (likovne, knjizevnost, pa i dizajn).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Repetitivna u svakom slucaju - gluma! Ne znam sta da kazem vise od mnogo hvala!Gluma je ono cime bih ja zeleo u zivotu da se bavim,iako sam konkurisao vec 2 puta na akademiji,ne predajem se!Mada ne deluju mi nemoguca i ostala zanimanja koja si naveo,cak sta vise razmisljao sam i ranije o njima.Ne znam sta vise da napisem,necu traziti dalje tumacenje da ne bih bio dosadan ali ako vidis nesto sto bi mislio da treba da znam,slobodno napisi...

Pozdrav
Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 239
Zastava Belgrade
Jel bi mogao i meni da pogledas ?

Imam i jedno pitanje , kad mi je napravio chart pisalo je da je 63 % zavrsen jel to utice na nesto ?

chart.GIF
(24.6 KB, 670x471)
« Poslednja izmena: 28. Jul 2005, 01:30:11 od Halabit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol
Poruke 1514
Zastava
Moze neka uopstena analiza? 
:flirty:

NK.jpg
(125.92 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
blonde_scg i Halabite, budite ljubzni da proucite uputstvo.

Potrebno je da kuce budu Koch, a ne Placidus, bez obzira sto je ovaj drugi "web default".

Druga opcija koju preporucujem su Campanusove kuce. Njima se bavim u poslednje vreme i daju izvresne rezultate kod rektifikacije.

Placidus -- bez obira sto je najcesci, zahvaljujuci jeftinim knjigama sa tablicama kuca koje su stampali u Americi pre pojave interneta -- ustvari je najnetacniji i filozofski potpuno neopravdan sistem kuca za individue.

On je eventualno upotrebljiv za mudnanu astrologiju (iz filozofskih razloga zasnovanosti svakog od sistema).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 239
Zastava Belgrade
aha izvini nisam video evo uradio sam i jedno i drugo radi po onom chartu koji ti je laksi

chart 1.gif
(49.1 KB, 748x1102)
chart 2.gif
(49.4 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.296 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.