Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraljevo: Sin ubijenih sprečio veće krvoproliće  (Pročitano 682 puta)
23. Avg 2013, 03:07:15
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
Drama u dvorištu porodice Pantelić mogla je da bude još krvavija i tragičnija. Mlađi sin ubijenih, Boris, sprečio ubicu Milomira Stefanovića u nastavku krvavog pohoda.

Aleksandar i Boris pred roditeljskom kućom sa suprugama i decom

TRAGIČNA drama, koja se u sredu oko 10 sati odigrala u dvorištu porodice Pantelić u kraljevačkom naselju Ribnica, a u kojoj je pomahnitali ubica Milomir Stefanović (63), hicima iz pištolja najpre ubio Nadeždu (63), i potom se dao u „lov“ na njenog supruga Raška Pantelića (71) koga je, što pištoljem, što nožem, takođe usmrtio - mogla je da bude - još krvavija.

Zahvaljujući hrabrosti njihovog mlađeg sina Borisa (35), koji se samo petnaestak minuta ranije vratio kući iz noćne smene, sprečeno je da krvaviji zločin postane još krvaviji.

- Kad sam, oko pola deset, stigao umoran, seo sam da nešto doručkujem i da se malo odmorim. Ubrzo potom, začuo sam pucnje, pa i neku nemuštu galamu i viku napolju. Nisam ni naslućivao šta se događa, ali sam, ipak, posle samo sekund-dva premišljanja istrčao iz kuće. Imao sam šta da vidim - mrtvu majku kako leži u lokvi krvi, a kraj nje malu bratanicu Emiliju koju je baka držala u naručju, dok Milomir, koga smo svi mi poznavali, vitlajući pištoljem i kasapskim nožem trči za ranjenim ocem oko kuće - uzbuđeno s povremenim uzdasima, priča Boris šta se sve događalo od trenutka kada je istrčao iz porodične kuće u kojoj živi sa roditeljima i porodicom svog starijeg brata Aleksandra (37), koji se u to vreme nalazio na poslu.

Iako sluđen krvavim prizorom, jer pre toga nije ni pretpostavljao šta se sve dešava u dvorištu njihove porodične kuće, Boris je u magnovenju pojurio za Milomirom i sustigao ga posle nekoliko metara, a zatim, snažno ga ščepavši i oborio na zemlju. Ali pre nego što je Boris uspeo da Milomiru iz ruku istrgne pištolj i nož, i odbaci ih što je dalje mogao, ubica se nekako izmigoljio i dva puta nožem ubo ranjenog oca Raška koji je već ležao na zemlji. U tom položaju, ne znajući da li da pomaže roditeljima ili da čvrsto drži ubicu, Boris se ipak odlučio da starijeg ali žilavog kasapina, odavno očvrslih ruku, još čvršće stegne i drži sve dok nisu pristigle prve komšije, a potom i policija koja je ubicu odmah uhapsila...

Pravo je čudo, sreća, ili nešto treće, da u ovoj krvavoj drami nije stradao još neko od Pantelića, pre svega mala, petnaestomesečna Emilija koja je bila u bakinom naručju dok su naokolo sevali pucnji i noževi. I ko zna šta bi se još sve dogodilo da je pomahnitali ubica imao još metaka u pištolju, pa nastavio svoju krvavu šetnju po kući Pantelića i oko nje, ili da Boris nije bio tako priseban da se s njim goloruk uhvati ukoštac i savlada ga, a da pritom nije reagovao osvetnički, kako bi to verovatno mnogi učinili. Naprotiv, držao je ubicu sve čvršće i bolje nego da ga je privezao „lisicama“, mirno sačekavši policiju i državne organe da pravdu uzmu u svoje ruke.

PRIZNAO ZLOČIN

NA prvom saslušanju kod Nevenke Balšić, istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu, osumnjičeni Milomir Stefanović je, kako saznajemo, u potpunosti priznao zločin, ne izražavajući pritom ni trunku kajanja, istovremeno odričući i da je ubijenom Rašku Panteliću bilo šta dugovao.

Po saslušanju, istražni sudija Nevenka Balšić je osumnjičenom Stefanoviću odredila jednomesečni pritvor radi dalje, detaljne istrage o ovom nezapamćenom zločinu.

“MILE ROBIJA“ NADIMAK IZ DETINJSTVA

OSUMNJIČENOG za ubistvo dvoje Pantelića - Milomira Stefanovića (63), mnogi Kraljevčani poznaju samo po nadimku Mile Robija. Taj njegov „zastrašujući“ nadimak, međutim, nije nastao zbog toga što je Milomir, ili Mile-kasapin, kako ga Kraljevčani još znaju, neki bivši „robijaš“, niti je kao takav poznat policiji i prvosudnim organima. Naprotiv, protiv Milomira do sada nikada nije vođen nikakav krivični postupak, niti je ikada bio na robiji. Štaviše, i za pištolj iz koga je usmrtio dvoje Pantelića ima legalno izdatu dozvolu za posedovanje, mada ne i za nošenje. Taj strašni nadimak Mile je, ko zna zbog čega sve, dobio još u detinjstvu.

MOTIV - DUGOVI

POSLE hapšenja i zadržavanja u policijskom pritvoru, Milomir Stefanović, kao osumnjičeni za ubistvo dvoje Pantelića, u četvrtak je uz krivičnu pijavu priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu radi saslušanja i daljeg vođenja istrage. Pravi motivi ubistva, osim nezvanične verzije da je osumnjičeni ubica bio dužnik Rašku Panteliću, nije zvanično još poznat.

U PETAK SAHRANA

IAKO do slanja ovog izveštaja obdukcija još nije bila zvršena, tako da se, osim za Nadeždu koja je nesumnjivo pogođena hicima iz pištolja, još tačno ne zna kako je nastradao njen suprug Raško - od metaka, ili uboda nožem kojeg je ubica potegao u času kada je već bio savladan i razoružan, sahrana posmrtnih ostataka ovo dvoje supružnika iz Ribnice obaviće se u petak na groblju u obližnjem prigradskom naselju Kovači.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Monstrum: Presrećan sam što sam ih ubio

Milomir Stefanović, kome je istražni sudija Višeg suda u Kraljevu juče odredio pritvor do 30 dana, izjavio je da ga je „samo Bog pogledao tog dana, jer je u dvorištu ugledao i Raškovu ženu, pošto se ne bi zadovoljio da ubije samo njega”.

- Napunio sam šaržer i poneo rezervni, ali i nož, kako bih mogao da ih overim u slučaju da prežive. Video sam Rašku u očima da je gotov. Bio sam presrećan kada sam kasnije čuo da je mrtav. Moj zadatak je ispunjen - rekao je Stefanović sudiji.

Policiji je Stefanović ispričao i da je pre dva meseca hteo da ubije Pantelića u parku kod zgrade suda u Kraljevu. Ali, odustao je jer je hteo da ubije i sudiju.

Ženi odgrizao nos

Pre trideset godina, još dok je radio kao mesar u državnoj klanici u selu Ratina, kod Kraljeva, Milomir Stefanović je posle jedne prepirke odgrizao deo nosa suprugi koja je, takođe, radila u klanici.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
I sad ce takav da zivi o trosku gradjana Srbije ? U tamnicu i baciti kljuci.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Monstrum: Presrećan sam što sam ih ubio

Milomir Stefanović, kome je istražni sudija Višeg suda u Kraljevu juče odredio pritvor do 30 dana, izjavio je da ga je „samo Bog pogledao tog dana, jer je u dvorištu ugledao i Raškovu ženu, pošto se ne bi zadovoljio da ubije samo njega”.

- Napunio sam šaržer i poneo rezervni, ali i nož, kako bih mogao da ih overim u slučaju da prežive. Video sam Rašku u očima da je gotov. Bio sam presrećan kada sam kasnije čuo da je mrtav. Moj zadatak je ispunjen - rekao je Stefanović sudiji.

Policiji je Stefanović ispričao i da je pre dva meseca hteo da ubije Pantelića u parku kod zgrade suda u Kraljevu. Ali, odustao je jer je hteo da ubije i sudiju.

Ženi odgrizao nos

Pre trideset godina, još dok je radio kao mesar u državnoj klanici u selu Ratina, kod Kraljeva, Milomir Stefanović je posle jedne prepirke odgrizao deo nosa suprugi koja je, takođe, radila u klanici.

Izvor: Blic
Јбт..Колико се срозало новинарство, на најниже могуће гране када објављују изјаве чудовишта.
 Страхота. Смрдљиве новине које бесомучно цензуришу коментаре треба казнити баснословно за објављивање "изјаве" која би мене да сам рођак убијених тотално унередила, можда би и сам био "Миле Робија" за овог гмизавца од новинара.
   ----------------------

Што се тиче овог дегенерика који је убио људе за њега сам чуо још деведесетих, он је као био нека фаца и тако.
 Можеш мислити морона који жени одгризе део носа? Дебил јбт. А и она, кобила, остала са њим после. КО БИ ЛА!  Ради у кланици, шта очекивати него да ужива у насиљу. А овај морон..Није ни чудо што је убио људе, шта је за њега да закоље човека, колико стотина и хиљада душа је преклао у кланици, обезбеђен му је пут у вечну бол и патњу, требаће му еони да опере душу свих гадости које је радио.

Свим тим биволима што раде у кланици желим дугу и болну смрт.

P.S.
Миле Робија је име и идол .. Е Србадијо...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2013, 10:42:03 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.