Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:19:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraljeva omladina  (Pročitano 27381 puta)
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Не расправљајте са комуњарама и новокомпонованим Србендама.Њима не вреди објашњавати неке ствари,слабо вам они користе логику и здрав разум! Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ја сам за катанац. Smile

Какав бре краљ, па већ смо овакве теме прежвакали.

Нема смисла враћати се на нешто што је давно окончано.

Уосталом она братија што је рат гледала из Лондона је пристала на све Титове услове. Дадоше Загорцу власт, па онда очекују да ће их он дочекати на црвеном тепиху кад се рат заврши.

Јеби га, мили моји, али ствари не могу ићи тим током, пуј пике не важи и сл.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Monarhizam je kad se gomila parazita na čelu sa glavnim uglavi dok je živa na grbači poreznika.

P.S.Pogledajte UK  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ej ako vec nemas sta reci bar ne moras vredjati,ja za razliku od tebe nisam disleksican i ne zivim od socijalne pomoci i zar stvarno mislis da princeza Katarina ovo ne radi i u svom interesu pa ne bi bilo prvi put da narod izabere lidera zbog njegove zene.Primjer Huana Perona je dovoljan ako znas o cemu govorim.
Na tvoju zalost a na moje zadovoljstvo ja radim i zaposlen sam. Izdrzavam porodicu -cetvoroclanu i nemam  socijalnu pomoc.
Ali kao sto rekoh idi nauci debelog da govori srpski da ga razumemo sta hoce-jer Katarinu veoma dobro razumemo iako nije srpskinja.
Kada je ona mogla da nauci srpski zasto gotovan nije???
I ne vredjam te jer vidim da si u svakom ostu meni nabacio da idem na erotiku pa sam ti pokusao srpski da objasnim sta trebas da uradis da bi se oslobodio sexualnih frustracija.

Nisam ni novokomponovana Srbenda kao sto neki kazu - ja sam ona stara Srbenda, Srbendeka, Srbin koji postuje srpske i pravoslavne vrednosti -od uvek su u7 mojoj familiji i krsteni i slavili  krsnuslavu a nisam poceo kao neki stvarnonovokomponovani.
kada sam isao u crkvu mnogi su stajali o komunjarskoj duznosti da bi zapislivali ko je bio u njoj.
A sada bas zbog takvih redje idem jer mi se gade a u hrami Bozjem nije lepo raspravljati se.
Vazno je da su se ovcice bozije opametile a ako to rade iz p0omodarstva onda im nista ne pomaze-sve je laz i prevara.
A u jednoj Hristovoj recenici stoji: Ne gradite mi hramove i mesta za poklonjenje vec nadjite u sebi bozju rec i tamo gde smatrate da je mesto za ispoved i olaksanje bozjom recju i duhovni mir -grm. stena,..... olaksajte sebi.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Motorola Fire X311
Citat
Na tvoju zalost a na moje zadovoljstvo ja radim i zaposlen sam.
Covjece ala ti imas visoko misljenje o sebi  Smile ,ma boli mene uvo jesi li zaposlen ili nisi i koje su ti prilike kod kuce.Napisi nesto smisleno na ovu temu pa da onda imamo oko cega koplja lomiti.Necu vise da ti spustam(mada imam dovoljno materijala)samo ti savjetujem da me vise prestanes citirati,jer vodis izgubljenu bitku.Toliko od mene,sve najbolje u zivotu  Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Citat
Na tvoju zalost a na moje zadovoljstvo ja radim i zaposlen sam.
Covjece ala ti imas visoko misljenje o sebi Smile ,ma boli mene uvo jesi li zaposlen ili nisi i koje su ti prilike kod kuce.Napisi nesto smisleno na ovu temu pa da onda imamo oko cega koplja lomiti.Necu vise da ti spustam(mada imam dovoljno materijala)samo ti savjetujem da me vise prestanes citirati,jer vodis izgubljenu bitku.Toliko od mene,sve najbolje u zivotu Smile
Jadan li si ti kada porucujes ljudima da gube bitku. Ljudi mogu izgubiti bitku protiv bolesti, nekih visih sila i sl.
Ali i posle izgubljene bitke - ako je sve sem bolesti-nastavlja se rat.
Zivi u svom jadnom svetu debelog prestolonaslednika i dobro, dobro procitaj sta sam sver napisao i sta su i dreugi odgovorili pa onda pisi.
Od tebe ne trazim niti ista dobroga u zivotu jer sumnjam da bi sa tvojim stavovima nesto dobroga mogao i doneti.

A  zaista sam srecan sto sam zaposlen u zemlji Srbiji gde mnogi ljudi ostadose bez posla i zbog toga sa svojim casnim radom izdrzavam porodicu.

Sa tobom zavrsavam sve rasprave jer si toliko subjektivan da vidis samo ono sto hoces ti da vidis i mislis da si samo ti najpametniji.
Sa takvima je samo gubljenje vremena raspravljati - a mnogee sam otkacio taklo na forumu i ispao sam u pravu.
Putuj igumane i ne brini za nas ostale-vazan ti je debeli prestolonaslednik koji ni srpski ne zna a hoce na njgovo presto.
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Motorola Fire X311
Necu vise s tobom da se prepucavam jer po tvojoj prici vidim stariji si covjek pa ne bih volio da zbog mene dobijes kakav napad.btw razmisli malo o svojim argumentima koji se uvjek svode na isto jezik,gojaznost i to sto je bogat i razmisli malo o samoj ideji monarhije,a ne o kandidatu,o prednostima te ideje,a i mogao bi malo prestati izigravati mucenika.
Citat
a mnogee sam otkacio taklo na forumu i ispao sam u pravu
Jel mene briga sta ti radis-NE,usput bar se jednom pokusaj skoncentrisati na ono sto pises ili zavrsi osnovnu jer tebe je Osma ofanziva ocigledno zaobisla.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
razmisli malo o samoj ideji monarhije,a ne o kandidatu,o prednostima te ideje,
Evo razmisljam u tvom stilu-Srbija monarhija ( i o kandidatu)  a za Kralja nekog postenog i svuda priznatog Srbina.

Prihvatam tu ideju-pod uslovom da nam neko od sportista bude kralj jer oni su vec kraljevi Srbije po svetu, najvise nas proslavise i najveci su nam ambasadori po svetu, najbolji u svemu,......

Osim toga svi veliki sportisti su se pokazali kao velike patriote, bogati su jer su silnu lovu zaradili prolivajuci svoj znoj i nece im trebati da kradu od ovog vec pokradenog naroda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
to je pametna ideja, naprimer NJKV Vlade Divac ili Kraljica Ana... a i neeć imati problema povodom finansija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:19:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.