Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:19:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj za Atifa Dudakovica!? Novi snimak  (Pročitano 38161 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 5610
snimci su vjesto montirani u reziji radio televizije rs-a...da se skrene paznja sa SIPINE operacije koja polako i sigurno steze omcu oko vrata onog brava iz laktasa...

Чудо су ти из РТ РС, монтирају вештије од Спилберга.  Smile

Ти мора да си смешан и сам себи са тим глупостима које шириш?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ja sam se sokiro kad sam vidjeo, naravno ako je ono istina za streljanje, podrzavam da ga uhapse i procesuiraju...

snimci su vjesto montirani u reziji radio televizije rs-a...da se skrene paznja sa SIPINE operacije koja polako i sigurno steze omcu oko vrata onog brava iz laktasa...

nezamerite nije skoro bio kod
inače je on nadaleko poznat po objektivnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Da li se meni cini ili ovaj sa i polako prozivljava srcani udar?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Emitovani snimci na kojima Dudaković naređuje streljanje
Autor: Beta | 22.07.2009. - 20:23

Radio-televizija Republike Srpske (RT RS) emitovala je danas video snimke na kojima ratni komandant Petog korpusa Armije BiH Atif Dudaković u mestu Izačić u julu 1994. godine naređe streljanje dvojice ratnih zarobljenika.

Na snimcima od 9. jula 1994. godine vidi se grupa pripadnika Petog korpusa Armije BiH, među kojima je i general Atif Dudaković. Dudaković posle odgovora vojnika da su dva zarobljenika u kampanjoli, naređuje: "Streljati na licu mesta!".
Na snimku se vidi zarobljeni vojnik, sa rukama na potiljku, kojeg pripadnici Armije BiH psuju i udaraju nogama. Vidi se i leš vojnika na ulici, kao i grupa vojnika kako nose ljudsko telo u šatorskom krilu.
Potom vojnik pred Dudakovićem govori "Meni je drago što su ta krmčad pobijena", a Dudaković konstatuje: "Ovaj film je završen, a glavni glumac je Hamdija Abdić".
Potom Dudaković čestita vojniku koji je rekao da su "krmčad pobijena" što je "izvršio zadatak sa ovom grupom". Dudaković na snimku pominje i ime operativca Mjehura, a sebe naziva "glavnim režiserom".

Krivičnu prijavu za ratne zločine Tužilaštvu BiH pre tri godine protiv Dudakovića su podneli tadašnji predsednik RS Dragan Čavić i premijer Milorad Dodik, ali iz Tužilaštva još nije saopšteno da li je istraga otvorena.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson W580i
treba ga na smrtnu kaznu,steta sto je ukinuta
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
ma niko od medija iz RS-a nije objavio vijest o onim monstrumima iz visegrada i njihovoj svireposti, ali zato ove montaze s vremena na vrijeme puste i vrte ih danima...i za neupucene na snimcima se ne radi o srpskim vojnicima vec o vojnicima autonomne republike zapadna bosna fikreta abdica, osudjenog ratnog zlocinca...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
pritisak 210 sa 160, m?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
pritisak 210 sa 160, m?

ja nikad ne bih opravdao i podrzao ono na snimku, ali eto dosta ljudi kazu da je fake...

nego, sto mi ukloni potpis nakon pola godine stajanja, nikom nije smetao???
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24
pritisak 210 sa 160, m?

ja nikad ne bih opravdao i podrzao ono na snimku, ali eto dosta ljudi kazu da je fake...

nego, sto mi ukloni potpis nakon pola godine stajanja, nikom nije smetao???

Неке се ствари једноставно дешавају без ваљаног разлога... шта да се ради...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Milorad Barašin, glani tužilac BiH, sade evo za BHT izjavio da u snimcima koji su dostavljeni Tužilaštvu ima čak i inserata iz filma Maratonci trče počasni krug.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:19:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.