Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj pušenju u lokalima do 2015?  (Pročitano 8164 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Nokia krntija
a kakve veze imaju slatkisi i meso sa cigarama??? jer ja kad jedem rostilj ili sokoladu stetim tebi?? a ti dok pusis stetis meni i meni to smeta... poredis babei zabe

А где ће то пушач сада моћи да штети непушачима? У јавним зградама је пушење забрањено. Сада ће и у свим угоститељским објектима бити. У својој кући увек можеш да не дозволиш да се пуши. Остаје једино место на коме је пасивно пушење највеће - напољу.  Smile А и то ће сигурно доћи на ред. И тако ће пушење бити у потпуности забрањено у јавности.

Тако да пушачима остаје само да пуше код своје куће. Што је у неким земљама вероватно сада већ случај.  
И онда опет треба подићи цене цигаретама...

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Problem kod većine ovdašnjih pušača je to što ne znaju za meru. (@dežurni lelemudi i svirači,napomena - rekao sam ''kod većine'')
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Apple 13pro
Pa ja to i pokusavam da objasnim, zapali cigaru gde god hoces, ali ipak malo imati i obzira prema nepusacima... A kod kuce je najbolje nikome ne smetas, i kad poskupe cigare svima super, pusaci ostavljaju
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Apsolutno me zabole kurac za nepusace i njihovu tuznu pricu. To pod 1.

Pod dva, jedem sta mi padne napamet a bez ulja opusteno mogu da zivim. Ima li jos neko pitanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pored toga,meni je uvek bilo simpatično,smešno kod naših pušača to što uvek pričaju kako su oni zbog cigara mirniji ljudi,jer ih cigare (šatro) uvek smiruju. A to što upadaju u histeriju i besnilo kada ne zapale duže vreme ili e zapale u predviđenom trenutku,to se ne računa...  Smile

Imao sam jednu poznanicu koja je počinjala da se trese i peni svaki put kada bi morala da čeka duže od 45 minuta (iliti jedan čas) da zapali cigaru.  Smile

Citat
Apsolutno me zabole kurac za nepusace i njihovu tuznu pricu. To pod 1.

Pa,dobro vanyo,i nas zabole kurac za pušače i njihove probleme.  Smile Eto,uzajamna ljubav i razumevanje...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2013, 12:52:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Pa naravno, ja ne kenjam ovim slaninarima i masnim zadriglim kardiovaskularno sjebanim zderacima sta ce da jedu tako da se uzdrzite od komentara gde i kako cu ja da zapalim cigaru. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
а како то дувански дим може да штети напољу? Smile

да онда по тој логици забранимо и аутомобиле,аутобусе? мислим,и њихови издувни гасови су штетни? Smile

што се мене тиче...нека забране и у ресторанима,кафићима...нема никаквих проблема Smile
али ако ми неко приђе на улици или још горе у мојој кући и каже да му дуван смета добиће песницу у лобању и замолиће још који пут за песницу Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
да онда по тој логици забранимо и аутомобиле,аутобусе? мислим,и њихови издувни гасови су штетни?

Naravno, i od njih sve smrdi i kad se spusti smog ne mozes da dises. Dakle benzin litar 1000 dindzi, to je fer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Nokia krntija
а како то дувански дим може да штети напољу? Smile

да онда по тој логици забранимо и аутомобиле,аутобусе? мислим,и њихови издувни гасови су штетни? Smile

што се мене тиче...нека забране и у ресторанима,кафићима...нема никаквих проблема Smile
али ако ми неко приђе на улици или још горе у мојој кући и каже да му дуван смета добиће песницу у лобању и замолиће још који пут за песницу Smile

Био сам ироничан.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pusaca nikada ne treba pitati zasto pusi kao i nepusaca zasto mu smeta.

Ali od vas nepusaca i od ovih sto sprovode ovakve zakone pocinjem da budem pod zestokim psiholoskim pritiskom. Jos kada svaki put otvaram novu paklu i vidim onu odvratnu nalepnicu, pocnem da se tresem od straha. Zasto moram njihovom sugestijom da utrpavam u sebe informaciju da mogu da dobijem rak? Smile

Po toj logici, svaka namirnica koja je nezdrava treba da ima takvu oznaku. Na cips i ostale grickalice obavezno Smile
Od tih i drugih  sr*nja pate zacepljeni krvni sudovi jadne dece koja ni kriva ni duzna neometano kupuju gde god stignu. Da ne pricam o genetski modifikovanim slatkisima koji cak nemaju oznaku da su takvi  Smile

I na kraju,treba zabraniti svim automobilima da saobracaju u mirnim ulicama sa puno zelenila gde pored zelenila zagadjuju vazduh nama neduznim sugrdjanima.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2013, 13:05:20 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: lokalima enju Kraj

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.