Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 15:42:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj nagađanja: "Dan D" za Zapadni Balkan  (Pročitano 9280 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Kako po sibirima, dal greju u gulagu...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
EJ te bajke pricaj drugome  Smile Ja cak mislim da ni ti ne verujes u to sto pricas Smiley

EU i Nato zele Srbiju . Prica je postavljena naopako jer se zna sta Srbi misle o ta dva sranja Smiley
Ja u zivotu srecem jednog na mozda dvadeset coveka koji ima pozitivno misljenje o EU.
Upravo dok ja ovde pricam tebi pricu koju znas i koju ne mozes da podneses..Na Rts 1 ide emisija olivere Kovacevic koja je izbacila statistiku (neku njenu) Ipsos marketing msm..gde kaze da je:

1. 52% ljudi "Za" EU
2. 25% ima pozitivan stav o EU
3. Ne znam procenat..ljudi istripovani da nam Rusija vise pomaze od Zapada...ovo mi vec nije jasno.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Na ove procente..uslovi Srbiju da bira izmedju EU i Kosova ili lupam EU i sankcije Rusiji..i dobijas na referednumu nekih 5% ZA EU.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Jedno pitanje za tebe? Šta misliš koliko glasača radikala/ SNS se preklapa u te dve faze?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361

EU i Nato zele Srbiju .

NATO verovatno da, a EU je pusti san.

Citat
Ja u zivotu srecem jednog na mozda dvadeset coveka koji ima pozitivno misljenje o EU.

Ja sam sreo obrnuto, i sa njima imam diskusiju kad im kazem istinu

Citat
1. 52% ljudi "Za" EU

Nebitno sta ljudi misle, EU ne funkcionise na osnovu misljenja gradjana Srbije. Mislim, logika, i ja bi da mi neka banka pokloni mesecno nekih par desetinja iljada evra al hebi ga, ne mogu da uticem na to...  Smile

Citat
Ja cak mislim da ni ti ne verujes u to sto pricas

Eto, ja mislim da ni ti ne verujes u to sto pricas, al dobro, politicari ti drobe svaki dan kako EU gori od zelje za Srbijom (i naravno Albanijom, Makedonijom, Bosnom...)

Citat
Upravo dok ja ovde pricam tebi pricu koju znas i koju ne mozes da podneses..

Pricaj ti pricu i dalje, sve to nebitno. A eto nisam ni ja za to da Srbija udje u EU, a to je i realnost pa ne znam sta tu nije jasno?

Citat
Na ove procente..uslovi Srbiju da bira izmedju EU i Kosova ili lupam EU i sankcije Rusiji..i dobijas na referednumu nekih 5% ZA EU.

Referendum ti je bitan tek kad se dodje na prijem, a on ce doci... tamo iza srede jedan dan...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Kada se Srbi odreknu Kosova u korist Velike Albanije zarad ulaska u EU prestaće da budu Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Citat
Ja cak mislim da ni ti ne verujes u to sto pricas

oni koji su se odrekli svega...ukljucujuci i sebe...iz straha da ce biti prevareni...i izostavjeni po strani...

ce tek sad biti i prevareni i ostavljeni...

tako to biva...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Jedno pitanje za tebe? Šta misliš koliko glasača radikala/ SNS se preklapa u te dve faze?

Ne razumem.

Prvo ja ne verujem u pricu da postoje neki glasaci SNS-a koji su slepi kod ociju. SNS je stranka koja je pokupila mnogo glasova sa svih strana jer je da kazem umerena Smiley
Nacionalista mirne duse glasa za SNS je SNS podrzava saradnju sa Rusijom..i "Nece po svaku cenu u EU".
Umereniji ljudi glsaju za SNS jer kobajagi SNS ima platformu ulaska Srbije u EU i bla bla bla.
I imas + gomili ljudi koji glasaju SNS iz interesa..to su oni ljudi "Pobedi na izborima pa cu glasati za tebe".
Cak sta vise poceo i Ceda da navlaci ove njegove Liberale da misle da je Vucic dobra opcija.

Hocu da kazem..Da je SNS sabrao sve moguce glasove od svih stranaka a ne samo od Radikala pa da ih izjednacavas.
Njihova najveca muka je postala stvranje razlicitih struja u SNS bas iz gore navedenih razloga.

Jedno je zajednicko a to ona statistika koju sam naveo Smiley malopre Smiley
Postoji ozbiljan ali ozbiljan trend opadanja ljudi u pogledu zainteresovanosti za clanstvo Smiley Naravno to traje dugo...nije to od jednom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Kada se Srbi odreknu Kosova u korist Velike Albanije zarad ulaska u EU prestaće da budu Srbi.

U nekoj teoriji da je i to moguce ato kaze Spanija da nije saglasna sa tim. Sad dal imaju neke svoje razloge ali po meni je to vise mandatski...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Pa ne pitase mozgu samo spanija, postoje 5 clanica EU koje nisu priznale Kosovo.
Samo tebe boli kurac koje su to clanice jer se zna da se u celoj EU racuna samo misljenje Nemacke, a ostali su tu da popune broj  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 15:42:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.