Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj "juga", "keca" i "floride"  (Pročitano 20684 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
Zastava Šavnik, Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
Па можда тебе није фазон, мене јесте, кад онај ћелави из Бемве сложи фацу ка да си му опалио три шамара ничим изазван. Ја говорим од заљубљеници у кола, ка што сам и сам, којима Југо пружа могућност да за релативно мале паре и трошкови али уз пуно знања и жеље за рад направе нешто што се не виђа сваки дан... Наравно да у сваки ауто можеш ставит јачи мотор али ће те сам мотор доћ ка и нови Југо по цијену. И што је Југо смијешан? Ја сам возио Југа поносито и никад нијесам наиша на кога да се смије, само су ме питали људи ђекуда како је тако лијепо спушћен и чудили се кад виђоше два дупла Вебера под хаубу... Но неки то не разумију очигледно, како не схваташ да је Југо нискобуџетно ауто, колико пара толико музике, само што се у његов случај са мало мање пара може добит више музике али уз доста труда онога ко воли и цијени аутомобили у глобал...
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Сердар Вукота: Што грајете, који су ви јади,
                       а ево сте гори него ђеца !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Па можда тебе није фазон, мене јесте, кад онај ћелави из Бемве сложи фацу ка да си му опалио три шамара ничим изазван. Ја говорим од заљубљеници у кола, ка што сам и сам, којима Југо пружа могућност да за релативно мале паре и трошкови али уз пуно знања и жеље за рад направе нешто што се не виђа сваки дан... Наравно да у сваки ауто можеш ставит јачи мотор али ће те сам мотор доћ ка и нови Југо по цијену. И што је Југо смијешан? Ја сам возио Југа поносито и никад нијесам наиша на кога да се смије, само су ме питали људи ђекуда како је тако лијепо спушћен и чудили се кад виђоше два дупла Вебера под хаубу... Но неки то не разумију очигледно, како не схваташ да је Југо нискобуџетно ауто, колико пара толико музике, само што се у његов случај са мало мање пара може добит више музике али уз доста труда онога ко воли и цијени аутомобили у глобал...

Виђи, ако је теби добро да уживаш у опакој машини што убија БМВ онда да не кваримо уживање. Желим ти још пуно поражених БМВ-а. Smile
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
Хехе, добро, но ја не возим Југа већ 6-7 година, тешко ја могу са своји габарити да станем у то  Smile Имам Ладу Ниву из 1988-ме 1.6 и Форда Ескорта из 1997-ме 1.6 16в посљедњи модел, којег сам скоро доћера из Њемачку, добио сам га доста јефтивно и доста је добар... Мој Југо је био са мотор 1.3 који је касније убачен, Југо је оригинално био 45 са почетак осамдесетијех... Ја сам му уградио генералну у Подгорицу ђе ми је човјек обрусио главу мотора и проширио канали, са два дупла Вебера и стојадинову издувну грану има је око 80-85 коња... Могу ти рећи да је иша и потеза много боље но овај Форд што га сад имам који се декларише на 90 коња фабрички, но сам био далеко од Бемвеови, али сам се мога с понос потркат са много скупље машине од мене. То је био ужитак. Нијесам река да сам ја дера Бемвеа али кажем има људи са по 200 коња у Југа, они могу, ниси лијепоп разумио. Поздрав.
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
sve je to fino i krasno kad se odradi "muski".a ovi nasi "muskarci" krate opruge "bonsijek" platama,buse diskove,svavljaju "opake" pregazene masine u jak od skoljke zvan yugo bez ikakvih dodatnih ojacanja.bitno je staviti 14-ku na yuga pa i sa celavim gumama....cast izuzetcima koje iz mog kraja znam.za sredjivanje yuga potreban je entuzijazam,znanje,love,....nemoze se od govana pita pravit....to sto neko razbrusi glavu 2-3 mm pa naziva "tuningom",sa takvim zavrsavam pricu na nacin da mu se u lice smijem.....jos price oko izduvnih "remusovih solunara" i famoznih 5 ks.....hehehehe.brate svaki automobil se da uraditi.pitanje je samo sta hoces da postignes.dundjeraju mjesta sigurno nije ovdje.takvi zavrsavaju cesto u jarku pored puta,u zid i sl.
renault 4 za yugu je bio auto.pocev od samog nacina prodaje,servisa pa i do explatacije.u vrijeme kada su ova 2 modela izlazila sa proizvidnih traka,kod kupovine yuga u rezervaru si imao goriva za max 10 km,renault je garantovao sigurno preko 100 km........sto dovoljno govori o kakvim se razlikama radi..................nek mu je laka zemlja... Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
znanje,love,....nemoze se od govana pita pravit...
Pa da, ovoga stalno fali, ali dobro, oni su samo mislili. 95% paljevina ga nikad nece odraditi kako treba...
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
znanje,love,....nemoze se od govana pita pravit...
Pa da, ovoga stalno fali, ali dobro, oni su samo mislili. 95% paljevina ga nikad nece odraditi kako treba...
o tome i pricam.jedno je pripremiti auto za reli,drugo su ostale budzevine koje se voze i potencijalna su prijetnja za ostale ucesnike u saobracaju......
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
15 Maj, 2009Zastava Fan Club okupljanje na Ada Huji 16. maja

Zastava Fan Club (www.zfc.rs) vas poziva na veliko okupljanje ljubitelja Zastavinih vozila na Adi Huji (na keju), u subotu 16. maja. 2009. godine sa početkom u 12:00h.

Za ovu priliku će stići i veliki broj Zastavinih vozila iz svih EX YU država. Organizovano je ozvučenje, hrana, piće, parking, kao i policijsko obezbeđenje.

Za sve koji žele da prisustvuju ovom velikom događaju biće organizovan prevoz sa polaskom kod Arene, Bubanj potoka, Pančevačkog mosta i sa još par lokacija u Beogradu u 11:30h.

Za goste iz drugih država biće organizovana policijska pratnja od granice. Po vremenskoj prognozi, očekuje nas lep dan sa temperaturom od 27 stepeni Celzijusa.

Zastava Fan Club
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
sve je to fino i krasno kad se odradi "muski".a ovi nasi "muskarci" krate opruge "bonsijek" platama,buse diskove,svavljaju "opake" pregazene masine u jak od skoljke zvan yugo bez ikakvih dodatnih ojacanja.bitno je staviti 14-ku na yuga pa i sa celavim gumama....cast izuzetcima koje iz mog kraja znam.za sredjivanje yuga potreban je entuzijazam,znanje,love,....nemoze se od govana pita pravit....to sto neko razbrusi glavu 2-3 mm pa naziva "tuningom",sa takvim zavrsavam pricu na nacin da mu se u lice smijem.....jos price oko izduvnih "remusovih solunara" i famoznih 5 ks.....hehehehe.brate svaki automobil se da uraditi.pitanje je samo sta hoces da postignes.dundjeraju mjesta sigurno nije ovdje.takvi zavrsavaju cesto u jarku pored puta,u zid i sl.

Sad tek viđeh ovaj odgovor no sam bio zaboravio na ovu temu te sam je smetno s uma... Zato kasnim sa repliku... No, da se izjasnim- Ja u vrijeme kad sam radio svog Juga nijesam imao nešto para te sam takođe kratio opruge sa ručnom žagom pilom, limariju smo krpili sa Ruminski git i autogeni aparat nekolika drugara i ja, sportska sjedišta su bila sa otpad sa nekog starog japanca no su bila lijepa... Kažem, nijesam ima para, sad ih imam, no me je ta angažovanost i rad i druženje u toku sređivanja Jugića bila čarobna, i nekako posebno lijepa, baš sam uživao radeć na njega... Ti, kao i ostali "materijalisti" to nigda neće razumjet, ja sam pomalo utopista i romantičar pa se znatno razlikujemo... Za razliku od tebe ja znam uživat i u nečemu što ne košta 100.000 maraka i nije vrhunsko, no je mojih ruku djelo pa me je draže od ičega... I samo da znaš još me se niko nigda nije smija u lice, a ne bi ni ti vjeruj mi, moga bi samo pokušat...

renault 4 za yugu je bio auto.pocev od samog nacina prodaje,servisa pa i do explatacije.u vrijeme kada su ova 2 modela izlazila sa proizvidnih traka,kod kupovine yuga u rezervaru si imao goriva za max 10 km,renault je garantovao sigurno preko 100 km........sto dovoljno govori o kakvim se razlikama radi..................nek mu je laka zemlja... Smile
Hahahahah, ti mora da si poluđeo ili samo zbijaš šale! Pa Reno 4 je po dizajn ka da su ga čobani od drveta tesali, ljepše bi ga i oni istesali.... I kakva ti je usporedba sa gorivom? Kao on je bolji jer je fabrika malo ozbiljnija pa je zbog marketing nasula više goriva? Ne budi smiješan... Reno 4 ni po vozne karakteristike, a pogotovo po dizajn ne može prić Jugu... Mene su ta kola smiješna, sa onu malu šajbicu ka puškarnicu da kroz nju ciljaš đe se krećeš u saobraćaj  Smile
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Vozio sam dosta razlicitih Zastavinih "automobila", Yuga, 101, 128, Poly, razlicitih godina i stepena ocuvanosti. Dugo godina sam vozio samo Zastavina auta i bila su mi ok. Onda sam presao u Golfa 1 starog 27 god. Bokte koji auto! Motor 1.3, nista radnjeno, sve fabrika, sve pomalo razdrkano, bio je daleko bolji od ijedne Zastave koju sam vozio. Vremenom su neki detalji zamjenjeni, set amortizera s oprugama 90eura, kompletan kocioni sistem osim crjeva, gume i ostali potrosni materijal, auto za 300eura dovedeno u fabricko stanje. Poslje toga sam nakratko provozao novog novcatog Yuga. Horor film  Smile !!! Upravljanje bez osjecaja, polozaj sjedanja ko na tuti, mjenjac koji ni sam ne zna gdje mu je koja brzina, oslanjanje koje se klati, motor koji vuce ko da je odavno zreo za generalnu. Bilo mi tesko da kazem vlasniku, covjek bio presretan sto je kupio "novo" auto, nisam znao sta da mu kazem, imao sam osjecaj kao da su uzeli 20 godina staro auto samo ga prefarbali i uvalili ga za 5000eura
Za 4000era sam prije 2 i po godine kupio Pezo 406 97god. Na satu pise presao 140000 (a presao je bar jos toliko) do sad presao sa njim preko 120000km, osim odrzavanja muku mucim jer serviseri (idioti) nemogu da otkriju porjeklo blagih vibracija koje se osjecaju u voznji. Ima prosjecan paket opreme za auto te klase, vise nego sve Zastave zajedno. Vozne karakteristike, potrosnja, bezbjednost, udobnost, sve na daleko visem nivou nego su domaci automobili ikada bili. I sad da mene neko ubjedjuje da je bolje kupiti novu Zastavu nego nekog stranca! Smile Tu je fabriku odavno trebalo ukinuti, i smanjiti poreze i carine na polovnjake iz inostranstva, ljudi bi mogli za upola manje pare da voze daleko pristojnija auta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Održano Zastava Fan Club okupljanje na Ada Huji

Stotinak Zastavinih automobila iz čitave bivše Jugoslavije stiglo je proteklog vikenda na beogradsku Adu Huju, 140 kilometara udaljenu od fabrike u kojoj su proizvedeni.

Bilo je tu „jugića“ svih boja, sa motorima od standardnog četvorocilindraša od 903 ccm do ubačenih 2.0-litarskih mašina iz Lancie.

Bilo je i „fića“, ali i „stojadina“i 128-ica koji su na ulice Jugoslavije doneli pogon na prednjim točkovima davne 1971. godine.

Međutim, nisu izostali ni moderniji Zastavini automobili, uključujući Floridu sa Peugeot motorom od 100 KS, koja je do prošlogodišnjeg prestanka proizvodnje bila najbrži auto na svetu sa cenom ispod 7.000 evra.

Na obali Dunava raspaljen je roštilj, dok su vozači razmenjivali delove i iskustva.

„Prisustvo ovom događaju je ukazivanje časti najpoznatijem posleratnom automobilu iz tzv. budget klase“, izjavio je Ognjen Radić, koji je organizovao ovaj skup.

„Yugo se više ne proizvodi, ali priča o Zastavi – priča koja traje 55 godina – nastavlja da živi“, dodaje on.

Dobrovoljci iz Zastava Fan Club-a su organizovali parking, muziku i obezbedili osveženje.

Zastava Fan Club trenutno ima 1.750 članova na teritoriji bivše Jugoslavije, ali i iz ostatka sveta. Učlanjenje je besplatno, a može se obaviti na Internet sajtu www.zfc.rs

Zastava Fan Club

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.