Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:31:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi decentralizacija bila efikasnija kad bi neki drugi grad bio glavni grad?
Da
50.8%  (32)
Ne
41.3%  (26)
Ne znam
7.9%  (5)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kragujevac za prestonicu!!!  (Pročitano 20270 puta)
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
u Demokratsku Repibliku Kampiciju , ali to vise ne postoji na zalost .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ma stami4 pokusava da sve preokrene na ironiju. To je bedna vrsta konverzacije ali uvek se nadje neko ko ce da je koristi.
Nije majke mi ironija. Kada je neko pomenuo Malu Krsnu ja sam se raspitao o tom selu koje je udaljeno nekih 15-tak kilometara od Smedereva i sito tiliko od Pozarevca a nekih 65 km j eod Beograda -autoputem i 80km zeleznicom.Stvarno je zeleznicki cvor-tako sam ucio i u skoli. Bila je jedno vreme i sediste opstine.
Onda sam zbog "brzih pruga" Srbije i ja poceo da se zalazem za to da se prestonica iseli u Malu Krsnu. Brza je pruga ne go u Kragujevcu i ima vise lokomotiva od jedne Verkove svedjanke.
Kada neko moze da zeli prestonicu u Nisu, Kragujevcu zasto ne mogi i ja daz elim u Maloj Krsni.
                      Svi bre samo da se dele i otcepljuju.
                        Ajde da se pomirimo-svaka opstina glavni grad !   
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
pa kad se pogleda da je u beogradu prosecna plata oko 20 000 a u kragujevcu, kraljevu nisu, arandjelovcu i drugim spominjanim mestima izmedju 8 i 12 000 dolazimo do velikog zakljucka u tom smislu. zatim uporedimo stopu nezaposlenosti i td.
ima i tu nesto. i to su neki od razloga za ovakvu moju inicijativu.
To je statistika, a to nije merilo pravog standarda. Toliku prosecnu platu nabile su strane firme koje posluju kod nas. Naravno to ne znaci da bi bez njih situacija bila ista kao recimo u Arandjelovcu.
da, ali u BG-u ti je pice 200 dinara, po prodavnicama je sve skuplje nego u ostatku...hrana, garderoba, sveee!
Ideja je maksimalno dobra, mada bi ja licno radije video Nis kao glavni grad!
eh, evo, ovaj ga odvali neverovatno!

Evo da se javim. mada razmisljam da batalim ovo. ovde nema ozbiljnih i normalnih ljudi, ovo sve samo provocira, ironise, onanise, tako da ne znam cemusve to.
elem ovo je bio poslednji post na koji bi se moglo obazirati,pa da nastavimo odatle...
cene su slicne ako ne i iste i ovde i tamo. naravno pice se razlikuje od kafane do kafeane (kafica ili neceg drugog)
samo primanja nisu ista i to je katastrofa.
malu krsnu sam pomenuo ja, a ako si ti  morao da konsultujes literfaturu veliki srbine da bi je nasao i da bi saznao nesto o njoj e onda hebiga. tvoj ironican i nipodastavajuci stav  me jako jak,o iritira, pokusavao sam ga dosad ignorisati ali vise ne ide. ne znam zasto ti toliko smeta ova tema?imas li licno neke koristi od beogradda kao glavnog grada? da ne radis u skupstinskoj kafani? ili se tamo hranis? ma daj. te gluposti o brzim prugama itd mislim stvarno...
ja sam realno obrazlozio neke cinjenice. ako pogledas anketu, videces da je dosta ljudi shvatilo ovo kao normalan predlog i ozbiljnu stvar.
a ako pogledas procentualno, svasta moxze da ti prodje kroz glavu.
tako da ako stvarno nemas nesto pametnije da kazes, nemoj da pises.
ako imas nagonsku potrrebu da pljujes po svemu sto ja kazem zbog moje politicke orjentacije onda idi pa se leci covece...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma stami4 pokusava da sve preokrene na ironiju. To je bedna vrsta konverzacije ali uvek se nadje neko ko ce da je koristi.
Nije majke mi ironija. Kada je neko pomenuo Malu Krsnu ja sam se raspitao o tom selu koje je udaljeno nekih 15-tak kilometara od Smedereva i sito tiliko od Pozarevca a nekih 65 km j eod Beograda -autoputem i 80km zeleznicom.Stvarno je zeleznicki cvor-tako sam ucio i u skoli. Bila je jedno vreme i sediste opstine.
Onda sam zbog "brzih pruga" Srbije i ja poceo da se zalazem za to da se prestonica iseli u Malu Krsnu. Brza je pruga ne go u Kragujevcu i ima vise lokomotiva od jedne Verkove svedjanke.
Kada neko moze da zeli prestonicu u Nisu, Kragujevcu zasto ne mogi i ja daz elim u Maloj Krsni.
                      Svi bre samo da se dele i otcepljuju.
                        Ajde da se pomirimo-svaka opstina glavni grad !   

E vidis, ja cu ubuduce ovo da shvatim kao namerno skretanje sa teme tj. offtopic. Posto je on zabranjen onda cu postove da ti brisem a i ako dalje nastavis bice ozbiljnih upozorenja preko privatnih poruka.
Toliko!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
pa kad se pogleda da je u beogradu prosecna plata oko 20 000 a u kragujevcu, kraljevu nisu, arandjelovcu i drugim spominjanim mestima izmedju 8 i 12 000 dolazimo do velikog zakljucka u tom smislu. zatim uporedimo stopu nezaposlenosti i td.
ima i tu nesto. i to su neki od razloga za ovakvu moju inicijativu.
To je statistika, a to nije merilo pravog standarda. Toliku prosecnu platu nabile su strane firme koje posluju kod nas. Naravno to ne znaci da bi bez njih situacija bila ista kao recimo u Arandjelovcu.
da, ali u BG-u ti je pice 200 dinara, po prodavnicama je sve skuplje nego u ostatku...hrana, garderoba, sveee!
Ideja je maksimalno dobra, mada bi ja licno radije video Nis kao glavni grad!
eh, evo, ovaj ga odvali neverovatno!

Evo da se javim. mada razmisljam da batalim ovo. ovde nema ozbiljnih i normalnih ljudi, ovo sve samo provocira, ironise, onanise, tako da ne znam cemusve to.
elem ovo je bio poslednji post na koji bi se moglo obazirati,pa da nastavimo odatle...
cene su slicne ako ne i iste i ovde i tamo. naravno pice se razlikuje od kafane do kafeane (kafica ili neceg drugog)
samo primanja nisu ista i to je katastrofa.
malu krsnu sam pomenuo ja, a ako si ti morao da konsultujes literfaturu veliki srbine da bi je nasao i da bi saznao nesto o njoj e onda hebiga. tvoj ironican i nipodastavajuci stav me jako jak,o iritira, pokusavao sam ga dosad ignorisati ali vise ne ide. ne znam zasto ti toliko smeta ova tema?imas li licno neke koristi od beogradda kao glavnog grada? da ne radis u skupstinskoj kafani? ili se tamo hranis? ma daj. te gluposti o brzim prugama itd mislim stvarno...
ja sam realno obrazlozio neke cinjenice. ako pogledas anketu, videces da je dosta ljudi shvatilo ovo kao normalan predlog i ozbiljnu stvar.
a ako pogledas procentualno, svasta moxze da ti prodje kroz glavu.
tako da ako stvarno nemas nesto pametnije da kazes, nemoj da pises.
ako imas nagonsku potrrebu da pljujes po svemu sto ja kazem zbog moje politicke orjentacije onda idi pa se leci covece...
e, sad ja tebe ne razumem ni najmanje.
ja sam glasao za to da treba promeniti prestonicu.
da si obratio paznju, negde pri pocetku sam naveo i razloge.
ali je cinjenica da BG placa drzavi mnogo vise poreza nego ostatak drzave.
zato su i namirnice i ostalo mnogo skuplji u BG-u
ako tvrdis da nisu, onda nisi dovoljno u BG-u
ima X primera od zeleznice, nekretnina, do garderobe i guarane.
kao sto je zvezdas rekao: predstavnistva mnogih preduzeca su u BG-u, a time, i menageri istih su u BG-s sa svoijm ogromnim platama od po 5k eura sto svaako mnogo vadi prosek.

iskreno, ne mogu bas da se setim za koga glasas, ima vas mnogo novih, pa ni ne obracam paznju..
nemoj da se vredjas, stvarno nisam mislio nista licno Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
nisam na tebe ni mislio
podrzavam svaki konstruktivan post i o toj ideji za nish sam dao svoje mishljenje.
ovako, ja sam u bgu cesto. tamo se lecim pa moram ici nedeljno jedanput ,a  ponekad i cesce. u c marketu u bgu i u kgu su iste cene, u maxi diskontu isto, i tako dalje. a da ne pricamoo da imate i neke lance koje u kg nema, u kojma su cene i oborene zbogvelike konkurencije u bgu tako da...
pazi je ne gledam izlaske i sl, ja sam porodican covek i gledam ono od cega se zivi. ali cinjenica je i to da mi nemamo exkluzivna mest kao ne znam bleywatch ili tako nesto u kgu... tako da to bas i ne mozes uporediti.
mislim da je ideja sasvim dobra i na mestu, jer time, kao sto sam vec rekao bi dobila cela srbija, a ni beograd ne bi izgubio nista , kao ni vec malo vise razvijena vojvodina. e sad ako neko ovo smatra pozivom na rasparcavanje drzave, onda mu ne mogu pomoci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
brate, ja sam iz PA, a sad studiram u Novom sadu...
nemam niakkve licne koristi od BG-a.x
kragujevac za prestonicu i super nam je...i regionalizacija...poli
sledila bi regionalizacija..
samim tim i razvoj infrastrukture..i sve je ispunjeno za EU Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
bas to je i moje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5228
Vrlo zanimljiva priča ali na žalost teško ostvariva...
Uvek služi kao izgovor lokalnim političarima u kampanjama (verko je tu neprevaziđen) za demonstriranje ljubavi prema svom rodnom gradu itd...
Elem zašto će to malo teže ići... Navešću jedan primer..
Nedavno je u Kragujevcu osnovan apelacioni sud za područje centralne Srbije, i da bi on počeo da funkcioniše morao je da se iseli Zdravstveni centar ured preko puta Palate pravde u KG!?!?
Dakle, u kragujevcu nema mesta (zgrade) ni za Ministarstvo dijaspore, a kamoli nešto više...
Sumnjam da to imaju i NS i NI a kamoli neki manji gradovi...
Dakle, na samom početku iskrsavaju gotovo nerešivi tehnički problemi a da ne pričam o drugim stvarima

Nešto onako protokolarno, počasno da , kao npr. Cetinje u CG, da predsednik prima državnike, daje zakletvu itd, itd...
Eto to je moje mišljenje kao kragujevčanina...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pitanje: Da li bi decentralizacija bila efikasnija kad bi neki drugi grad bio glavni grad? 

Да.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:31:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.