Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:04:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi decentralizacija bila efikasnija kad bi neki drugi grad bio glavni grad?
Da
50.8%  (32)
Ne
41.3%  (26)
Ne znam
7.9%  (5)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kragujevac za prestonicu!!!  (Pročitano 20093 puta)
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
pa odlicno si tad rekao svoje misljenje, ali sad pocinjes da lupas samo da se primeti da si ovde
u redu rekao si, ispostovao sam to kreni dalje ako nemas sta drugo da kazes. i sve je ok.
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Nije sve ok. Srbija jos cami centralizovana i svi novci odose u "Beograd" ,a nesto i u "Novi Sad"
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat
Srbija jos cami centralizovana i svi novci odose u "Beograd"

Odoše vrednim opštinarima , koji znaju kako da ga utroše
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
da definnitivno
verko utrosio na bregovica 100 000 evra
a na osvajace i na van gog posle brege doslo vise naroda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
pa kad se pogleda da je u beogradu prosecna plata oko 20 000 a u kragujevcu, kraljevu nisu, arandjelovcu i drugim spominjanim mestima izmedju 8 i 12  000 dolazimo do velikog zakljucka u tom smislu. zatim uporedimo stopu nezaposlenosti i td.
ima i tu nesto. i to su neki od razloga za ovakvu moju inicijativu.
To je statistika, a to nije merilo pravog standarda. Toliku prosecnu platu nabile su strane firme koje posluju kod nas. Naravno to ne znaci da bi bez njih situacija bila ista kao recimo u Arandjelovcu.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
naravno, sad cu dati konkretan podatak. devojka koja hoce da se zaposli ukragujevcu u prodavnici ili butiku dobice pocetnu platu od 8 do 10 hiljada. koliku platu ce dobiti u bg-u? po mojim podacima izmedju 12 i 15 hiljada. to vise nije statistika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
naravno, sad cu dati konkretan podatak. devojka koja hoce da se zaposli ukragujevcu u prodavnici ili butiku dobice pocetnu platu od 8 do 10 hiljada. koliku platu ce dobiti u bg-u? po mojim podacima izmedju 12 i 15 hiljada. to vise nije statistika.

Naravno da nije , samo bi te ja pitao šta sa 12 ili 15 hiljada . Za normalni život dnevno ti treba minimum između 5 i 10 evra dnevno , ako hoćeš normalno da se hraniš . A gde su komunalije , gde je kirija , gde je gorivo , gde su izlasci . Jednom rečju teška smo sirotinja .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ideja je maksimalno dobra, mada bi ja licno radije video Nis kao glavni grad!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
to da smo sirotinja i beda, to ja tvrdim odavno. da mso pukli, puklismo. ko zvecke. samo sto ja tvrdim da mi je dosta zamagljivanja ociju kosovom koje je ionako izgubljenoi vodjenja racuna o 15% nase teritorije i otimanja i pljacke u ostalih 85% . hocu da zivim re. ali ko to jos gleda. sta ce mi zivot bez tople vode....
pa mislim da je nis isto pogodna lokacija, ali opet mislim da nis ima veci stepen razvoja samim tim sto se nalazi na pravcu velikih saobracajnica. tako da je povoljniji za razvoj od ovog zabacenog grada koji je van svih vaznijih saobracajnica ostavljen da umire bolnom i polaganom smrcu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@zexy-
Otpada ti ideja da Kragujevac bude nova Srpska prestonica. Vidi sta Verko radi sada. Sta li e raditi kada bi ste postali glavni grad ? Ne dolazi u obzir.
Kragujevac gubi trku sa malom Krsnom.Izgubio je na sinama i vozovima sada je gubi zbog Verkovih tankih zivaca i tankih zivaca telohranitelja :
Procitaj tekst                 iz Blica : 

Telohranitelj gradonačelnika Kragujevca pretukao savetnika za sindikate

Potukli se Verkovi momci u kafani

KRAGUJEVAC - Nikola Dumić Duma, radnik obezbeđenja u gradskoj upravi u Kragujevcu, pretukao je gradonačelnikovog savetnika Dragutina Stanojlovića Baju, i polomio mu četiri rebra. Telohranitelj gradonačelnika Veroljuba Verka Stevanovića i savetodavac za sindikate pobili su se u kafani "Radović" u naselju Šumarice.

Incident se dogodio još pre pet dana, ali je od javnosti vešto skrivan. U gradskoj upravi kažu da su obojica radnika, i Dumić i Stanojlović, na godišnjem odmoru, i da nisu čuli ni za kakvo batinanje. Navodno, nemaju pojma zašto je gradonačelnikov savetnik za sindikate u bolnici.

U policiji navode da su te večeri, oko 6.30 sati dobili poziv iz kafane "Radović", zbog narušavanja javnog reda i mira. Dumiću i Stanojloviću je dežurna patrola napisala prekršajne prijave. Protiv Dumića je, potvrđuju u MUP-u, podneta i krivična prijava, zbog sumnje da je Stanojeviću naneo teške telesne povrede.

Stanojević je iste večeri zbrinut u Urgentnom centru zbog frakture rebara i unutrašnjeg krvarenja. Sa njim nije bilo moguće razgovarati jer, kako nam je objasnilo ljubazno osoblje, reč je o "posebnom pacijentu".

U kafani "Radović", konobarice " "nisu ništa videle". Gazda nije tu, a radnja do daljeg ne radi, zbog renoviranja. Meštani kažu da su videli da su "Verkovi momci" u kafanu došli službenim kolima, navodno se Baja napio, i posle sitne čarke izašli su na terasu da rasprave stvar. Navodno je sindikalac potegao nož na Dumića. Ovaj, krupan i jak, složio ga k'o metar cepanica, pričaju ljudi koji su se u tom momentu zatekli u SUR "Radović".

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:04:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.