Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косовски Божур-часопис деце Косова и Метохије  (Pročitano 14370 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Pa evo i ti sam prvo kažeš prvo da su geni u pitanju, pa onda napišeš da sam i ja čitao kosovski božur bio bih takav- dakle ili jedno ili drugo - ili su genetski takva ili su genetski kao i svi drugi, pa su onda čitali božur i postali takvi. Ja mislim da je ovo drugo u pitanju. Ne slažem se da tu decu treba nazivati mučenicima i usadjivati im ulogu stalne žrtve jer jednostavno to im neće doneti ništa dobro i o tome je reč. Voleo bih da znam kada ta deca dolaze ovde, a ja bih voleo i da pomognem, naravno kao pojedinac, ono ponekad pošaljem onu sms poruku za obrok na kosovu, ali znam da se time stvari ne rešavaju dugoročno, ali opet bolje i čovek da uradi ono što može nego ništa

_enigma_ ti nažalost ne razumeš da moje pisanje nije provokacija već da jednostavno se ne slažem sa nekim stvarima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne slažem se da tu decu treba nazivati mučenicima i usadjivati im ulogu stalne žrtve jer jednostavno to im neće doneti ništa dobro i o tome je reč

Citat
Pa evo i ti sam prvo kažeš prvo da su geni u pitanju, pa onda napišeš da sam i ja čitao kosovski božur bio bih takav- dakle ili jedno ili drugo - ili su genetski takva ili su genetski kao i svi drugi, pa su onda čitali božur i postali takvi.
Ајмо овако,и једно и друго..Ти имаш гене али ниси се надограђивао ако неки други..Ја сам брате одрастао на Невену а не знам на чему си ти...Ја сам воје гене и корене сачувао за разлилку од неких и то желим да ураде и ова деца

Ево како је Јова поздрављао децу..Сада су неки то мало променили.Избацили су српка децу и убацили нешто друго

Поздрав деци

Поздрављам вас, српска децо,
Топлим жељама,
Расејане по далеким
Разним земљама.

Сви сте браћа једне крви,
Дика роду свом.
Примʼте поздрав листом, цветом,
Вашим Невеном.

Овај листак, овај цветак,
Овај српски глас,
Нек повикне, нек се вије
Око свију вас.

Од вас народ много чека,
Многи тешки рад,
Ја сам жељан неговати
Овај свети над.

Омилитʼ нам умно поље
Човечански сјај,
Омилитʼ нам на том пољу
Братски загрљај.

Биће збиље и поуке
Крепите се њом,
Биће хране духу вашем,
Срцу млађаном.

Биће песме и попевке,
Ширите им глас,
Биће игре, биће шале
За одмора час.

А ја молим Вишњег Бога,
Молʼте Га и ви!
Да на плодну њиву падне,
Што сејемо ми.

Свако семе жеље чисте,
Жеље поштене,
Да пролиста, да процвета,
Да не увене.

Да донесе данас, сутра,
Здрав и једар плод,
Да се њему обрадује
Цео српски род.

Чика Јова Змај

Citat
Voleo bih da znam kada ta deca dolaze ovde, a ja bih voleo i da pomognem, naravno kao pojedinac,
Јавићу ти,буди без бриге....Сигурно ћу ти јавити Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Ja sam čitao Branka Ćopića, Politikin zabavnik...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Dobro bre, kako mozhesh tako da pishesh, i kako mozhesh da Ti spominjesh decu sa Kosova, jel Ti chitash shta si napisao, i kako mislish da Tebe neko razume, kad i sam sebe ne mozhesh da razumesh.

Bplje bi Ti bilo da ostanesh na Politikinom Zabavniku...

Choveche svima kontrirash, to Ti je dushevna hrana...ustvari, ja Te razumem do nekle, ali ovde gde su deca NE!

p.s.zaobidju me, mogu da UJEDAM
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
ti i dalje ne rezumeš ništa što ja pišem - politikin zabavnik je za tebe previše i vidi se koliko znaš kada potcenjuješ taj časopis a hvališ versko-propagandne tekstove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
versko-propagandne tekstove

Smile Smile Клинци од 11 година пишу верско-пропагандне текстове?? Јеботе ти си болестан брате. Или немаш ни душе ни трунке људскости у себи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
versko-propagandne tekstove
Smile Smile Клинци од 11 година пишу верско-пропагандне текстове?? Јеботе ти си болестан брате. Или немаш ни душе ни трунке људскости у себи.

nije reč o deci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Него?? Они су аутори тог часописа, они пишу све. И цртежи су њихови. А о часопису причамо на овој теми. О чему је онда реч?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k310i

Брате ово часопис деце...Значи часопси за који деца шаљу своје радове...Вртеже,текстове песме и сл....

На мом другогдишњем путовању видео сам како та деца живе и како пишу..Тако се изродила жеља за једним оваквим часописом у који би објавили оно што они пишу...Нико брате њих нетера да то пишу или цртају..Они то сами раде ми само помажемо...Овде брате причамо о деци молио би те да будеш колико је то могуће обазрив и да недоливаш со на рану...Пре неко вече човек је банован због тебе немој то поново да радиш...Ово је брате јако озбиљна ствар
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
На мом другогдишњем путовању видео сам како та деца живе и како пишу..Тако се изродила жеља за једним оваквим часописом у који би објавили оно што они пишу...Нико брате њих нетера да то пишу или цртају..Они то сами раде ми само помажемо...Овде брате причамо о деци молио би те да будеш колико је то могуће обазрив и да недоливаш со на рану...Пре неко вече човек је банован због тебе немој то поново да радиш...Ово је брате јако озбиљна ствар

Ево лепо човек срочио. И ја сам оштрије реаговао прексиноћ ако се не варам. ОК је да пљујемо Милошевића Шешеља Сороша Миру Ђинђића Тадића Перу Детлића није ни битно они су политичари јавне личности и њихов рад подлеже свакој критици. Ал ово су деца, и то деца о којој треба да водиммо највише рачуна. Значи тема је осетљива јер се ради о клинцима, о деци из трећег петог шестог разреда која нису ама баш ништа згрешила тако да не заслужују да се према часопису који је њихово дело односимо као према нечему што политичари раде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.