Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косово и Метохија~Помоћ~Акције~предлози и идеје  (Pročitano 43815 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k310i
Драги читаоци, драга наша децо,

велика нам је радост да вас обавестимо да смо добили благослов преосвећеног Епископа рашко-призренског и косовско-метохијског г. Артемија да за први школски дан у септембру припремимо први број ”Косовског божура”, новог часописа за децу.
Какав ће бити часопис који покрећемо, и у чему ће се разликовати овај часопис од постојећих, питаће се многи.
Пре свега, ”Косовски божур” ће бити потпуно ваш часопис, децо, без обзира што ће га издавати ”Дуга Књига” из Сремских Карловаца. Ви ћете га уређивати, ви ћете га писати и ви ћете га читати једном месечно.
А шта ћемо радити ми, такође ће се запитати многи.
Ми ћемо вам, користећи наше искуство у издавању књига за децу, заједно са нашим пријатељима писцима и новинарима и сликарима, само мало помагати.
Позивамо вас, зато, да нам пишете, да нам припремате и шаљете цртеже, да нас без страха, искрено саветујете како бисмо разумели вас и ваше идеје, и како бисмо их на најбољи начин представили вама, вашим знаним и незнаним друговима не само из ове наше лепе Србије, него и из свих земаља у којима се говори српским језиком.
Међутим, то није све...
Упоредо са часописом, покренут је и овај истоимени сајт. На сајту ћете моћи већ сада да се поближе упознате са садржином часописа. Свакако, и на сајту и у часопису пронаћи ћете разноврсне рубрике. Буће ту од бајки, песмица, игрица, питалица, преко постера и награда, до вести које интересују сву децу без обзира где живе.
Часопис ће имати одређени број страна. То значи да ћемо морати да правимо избор прилога које ћемо у часопису штампати. Зато нам је добродошао овај сајт који нема ограничења у простору. На сајту ћете пронаћи и текстове из ”Косовског божура” и све друге прилоге који нам буду стизали од вас, речју, дружићемо се. Дружићемо се без обзира да ли смо расположени или не, да ли нас нешто брине или не, да ли смо усамљени или не, да ли живимо у граду или селу, на Косову и Метохији или у Шумадији, на планини или у Војводини. На нашем сајту ми ћемо ширити праву правцијату, хришћанску Љубав, Љубав према ближњем и праштаћемо...
Откуд сада праштање, неко ће се упитати!
А ми одговарамо да је Праштање снага која је у Лику Господа нашег Исуса Христа победила свет.
Победимо свет, Вером, Љубављу, Праштањем и Надом!

Христос између нас!
Јесте и биће!
http://www.kosovskibozur.dugaknjiga.com/

sav prihod od prodaje casopisa isao bi za konkretne stvari.Cilj je da se deca ukljuce u rada i da pisu o svom zivotu na Kosovu i Metohiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
SonyEricsson k310i
Evo opet da prenesem sta se sve izdesavalo od predhodnog javljanja.Videli ste da je pokrenut casopis za decu sa KiM.Prvi br ce ako Bog da izaci sa pocetkom skolske godine a prihod od prodaje casopisa ces biti ulozone u izgradnju igralista za decu u Orahovcu.U zadnje dve nedelje bile su dve porodice kod mene u gostima.Prvu nedljeu je bila mala Jovana kaja je pisala sva ova pisma.Ona je bila sa svojom mamom i sa njene dve sestre.Bile su kod mene u Crkvi na slavi,obilse su zoovrt kao i ham svetog Save a na kraju su otisle u Sremske Karlovce gde su se prelepo provele.Ja cu sad da vam napraviti neku malu foto galeriju  Smile

Kod mene na slavi kako pevaju himnu Orahovca.Jovanina sestra kao i ja smo u tom trenutku zaplakali Smile

[/img]

Kapetan koji je bio takodje gost na slavi

Joka u narodnoj nosnji

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
SonyEricsson k310i

Igranje sa decom kod mene u ulici

Kada smo trebali bilo gde da odemo njihovo pitanje je uvek glasilo "koliko ima do tamo''.Tuzno je toliko su imali problema de se sandju u ovolimo prostpru u odnosu na prostor koji imaju dole.Kod njih kad kazes da je nesto tu to znaci da je to stavrno tu blizu.A ovde kad im ja kazem da je tu to bogami potraje oko sat vremena.Mozete li da zamislite kako je tesko bilo objasniti im koliko ima od nekog mesta do drugog.Najzanimljivija sprava sa kojom su se susreli jesu pokretne stepenice.Napravio sam im veliko iznenadjenje kada sam ih odveo u metro
 Smile

zamislite putanju od kalemegana do metroa....a pritom stci i videti jos nesto.Jako je malo vremena bilo da obicu jos neke stvari.Oni i da dodju da zive ovde ne verujem da bi se snasli.

na kalemegdanu

Jovanina mama

sa Vukom Bojovicem u zoovrtu

nova drugarica koju je upoznala na adi
« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 13:27:37 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
SonyEricsson k310i

Smile

U cobanovom odmoru

toliko za sad nastavak sledi..............

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
« Poslednja izmena: 07. Sep 2008, 14:09:11 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k310i
Da kazem samo da je izasao i drugi br casopisa kosovski bozuri koji se moze kupiti...Cena casopsia je 80 din a sav prihod je namenjen deci sa KiM
« Poslednja izmena: 27. Okt 2008, 18:35:16 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ma video sam sto su ljudi spremni da pomognu Kosovu...kad je bio poslednji koncert na Marakani skupilo se 7000 ljudi a moze da stane preko 12000 i to su pretezno dosli klinci koji verovatno nemaju ni veze o cemu se tu radi...e to mi najgore sto su svi za Kosovo srce Srbije e al kad treba na delu onda se svi razbeze...

Mislim da je sad izmedju ostalog sve manje ljudi spremno da da kintu iz razloga sto je takva muvacina sa tim parama, kao sto i vidimo prethodna vlada je samo davala pomoc "politicki poddobnim Srbima" koji su vec i imali kintu a koji obicno zive negde u Bg a ovima koji nemaju za leba i struju ti nisu dobili nista od tapsanja po ledjima..
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Ma video sam sto su ljudi spremni da pomognu Kosovu...kad je bio poslednji koncert na Marakani skupilo se 7000 ljudi a moze da stane preko 12000 i to su pretezno dosli klinci koji verovatno nemaju ni veze o cemu se tu radi...e to mi najgore sto su svi za Kosovo srce Srbije e al kad treba na delu onda se svi razbeze...

Mislim da je sad izmedju ostalog sve manje ljudi spremno da da kintu iz razloga sto je takva muvacina sa tim parama, kao sto i vidimo prethodna vlada je samo davala pomoc "politicki poddobnim Srbima" koji su vec i imali kintu a koji obicno zive negde u Bg a ovima koji nemaju za leba i struju ti nisu dobili nista od tapsanja po ledjima..

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Jadna je ta ostavljena sirotinja na Kosovu, koja ceka da im kasikara upadne u dvoriste.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Циљ акције jесте да се скупи што већи број новогодишњих пакетића које ће студенти у периоду од 27. До 28. Децембра 2008. Године лично уручити деци на косову и метохији.

направите ваш новогодишњи пакетић и донесите га на правни факултет од 10. До 26. Децембра!
пакетић треба да садржи: слаткише, школски прибор, играчке и гардеробу (према вашем избору и могућностима).

број дечијих лица која ће се смејати за новогодишње вече је у нашим рукама. Једно велико срце, један осмех више. У нади дa ћете подржати хуманитарну акцију “осмех на дар” и самим тим њену успешну реализацију,

срдачан поздрав,
студенти правног факултета универзитета у београду

придружите нам се и некоме дајте осмех на дар!

акцију су подржали виша медицинска у земуну и факултет политичких наука. Било би добро да ко је у могучности пошаље било шта и било колико. Ко је колико у могучности. Једну чоколадицу,једну. Они тамо немају ни ту једну. Неке и они имају божић и нову годину како треба. . .
« Poslednja izmena: 16. Dec 2008, 20:32:46 od Latifovich »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.