Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:47:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 597 598 600 601 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200517 puta)
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung d900i
Ma Tadić nije predsednik kojeg ja zelim, ali u UN će pre da saslušaju njega neko Tomu(za koga sam ja),

Seru kreč, fin izraz ali svejedno, moraju i oni imati svoje mišljenje kakvo god da je... ma strašno.... nadam se da neće tek tako proći ovaj šiptarski hir
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
UNIX
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 5
Dominick,

Taj vojni aerodrom se zove Slatina i od 1999. ga koristi KFOR. To nije američka baza. Dosta više teorija zavera i zamena teza.

Ma sta kazes? KFOR ga koristi? E to je vec nesto drugo. To je isto ono kao kada su poslati oni "posmatraci" da provere Sadamove palate. Kad se posle ispostavilo preko 80% "neutralnih svetskih posmatraca" su pripadnici CIA-e. Postoji cak i dokumentarac na discoveriju...
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:28:09 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
ne citiraj onog ko ti je krvnik i uzima deo teritorije,samo da bi ukazao na politicke po tebi greske coveka koji je sta god ja mislio a znas i sam koliko sam ga kritikovao,legitimnno izabran.
nemam komentar na dalji deo tvog posta,bio sam suvise jasan.I necu da polemisem sa tobom vise oko te teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung d900i
Još ne mogu da zaboravim pretnje onog engleza da Srbi na KiM moraju da poštuju institucije kvazi države. E tu se malo zaje..., ne zna on da su Srbi naopasniji kao gerila. Smile Smile Smile Smile Smile

Ma koja gerila...ma u stvari sve je moguće, Kriminalna država ne sme da opstane...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Ovo nije normalno...

Kako je moguće da su "svi " baš uvek protiv nas.......... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nisu svi protiv nas nego svi seru kreč od SAD.

Sto mu dodje, na isto ...

Maks, ne ulazi u raspravu sa provokatorom-Prepametnim Čedoljupcem, ovim ispod tebe.

Dominick,

Taj vojni aerodrom se zove Slatina i od 1999. ga koristi KFOR. To nije američka baza. Dosta više teorija zavera i zamena teza.

Ma sta kazes? KFOR ga koristi? E to je vec nesto drugo. To je isto ono kao kada su poslati oni "posmatraci" da provere Sadamove palate. Kad se posle ispostavilo preko 80% "neutralnih svetskih posmatraca" su pripadnici CIA-e. Postoji cak i dokumentarac na discoveriju...

Crowz, i tebi toplo preporučujem isto.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 3G
danas, braco i sestre, je pocetak od kraja organizacije ujedinjenih nacije. danas je prvi dan raspada jednog svjetskog uredjenja koji je osnovan posle drugog svjetskog rata da bi se ovaj svijet doveo u red i odrzao i sacuvao mir. danas su one zemlje, koje su priznale laznu drzavu "kosovo" na teritoriji autonomne srpske pokrajine kosovo i metohija, sa sobom unijeli blato na zasjedanju savjeta bezbjednosti i time pogazili medjunarodno pravo zbog kojeg uopste zasjedaju i koje su se svojim clanstvom u ujedninjenim nacijama obavezli da postuju i primjenjuju. ne smijemo zaboraviti ovaj nasilni cin onih koji su cijelo vrijeme propagirali pravednost. moramo istrajati u brobi za pravedan odnos prema srbiji i njenoj suverenoj celovitosti.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:33:22 od Boe »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
UNIX
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 5
danas, braco i sestre, je pocetak od kraja organizacije ujedinjenih nacije

Nazalost, to isto smo pricali i 24.3.1999.god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Sramota, kakvog predsednika imamo!!! Smile
Ja neznam jel ti mozes da razmislis malo,objavis im rat.Ukantaju nas kao govna i posle opet neka rezolucija kojom bi se pozivali kao na 1244.jer nam treba da iskoriste rat pa da nam uzmu i ono sto nam nisu uzeli.Kazem ti doci ce nasih 5 minuta.O ratu tako pricati a mnogi ga videli samo u filmovima je jako nukusno.

Jimy, o cemu pises Smile
Kome objavis rat?
Ako malo bolje razmislis, nikome mi ne objavljujemo rat
Nama su objavili rat
Otimanje teritorije je nista drugo do objava rata

Da ne ulazimo bez potrebe u polemiku...
Posto vidim da branis nam "predsednika"
Verovatno ga i bolje razumes od mene...
Mozes li mi objasniti potrebu , da mu svaka druga recenica bude "Srbija nece da upotrebi silu"?! Smile
znas i sam koliko sam ga i kritikovao,to su svi videli i primetili,samo se posluzi logikom,slazem se to za otimanje teritorije,ali...ali  hajd da budemo pametni pa da ne nasednemo na to,jer ako se upustimo u tu avanturu.
1.Gubimo
2.Uzece i ono sto netraze pod parolom ugnjetavanje sloboda itd...sranja
3.Opet ce nam deca umirati od leukemije a lekova necemo imati.

Definitivno se ne razumemo Smile
Ja pricam (ili pisem ) jedno , ti drugo
Ko da se sporazumevamo, razlicitim jezicima

U stvari, ajde kada si vec napisao.
Kada smo kod ove da kazemo druge tacke, u tvom postu.
Na prvoj i trecoj se ne bi zadrzavao.

Tom logikom, "necemo da upotrebljavamo silu"
Da li se salje poruka i za Vojvodinu Rasku, jug centralne Srbije.....

Mislim ako kao blesav , ponavljas jedno te isto, a da te niko ni ne pita "Necemo da upotrebljavamo silu"
Sta to znaci

Dodjite, pa pod parolom "ugnjetavanja slobode Madjara", uzmite i Vojvodinu , mi "Necemo da upotrebljavamo silu".
Jer cemo da izgubimo i necemo da imamo za lekove

Kada sam napisao, da je sramota kakvog Predsednika imamo
Tu sam pre svega imao u vidu njegovo drzanje
Jebala ga "upotreba sile"
Pa vise su se drugi plasili nase reakcije, negoli mi sami

Sta mislis, kako je to delovalo i na Siptare i na ove koji ce da ih priznaju "Necemo da upotrebljavamo silu"
Pa svi ti koji priznaju Kosmet, to navodno cine zarad mira, jer ce dobose da zavladaju dobrosusedski odnosi

Americki predstavnik mu je izmedju ostalog porucio, javno je rekao
Parafraziram, Tadic je Evropski polticar, svestan realne situacije i vreme je da se okrene realnosti i batali govore , kojima stice politicke poene!
Samo sto mu jos nije rekao
"Brate, prosli su izbori, zajebi malo to, necu da priznam.."
"Idemo dobrosusedski odnosi , izmedju dve nezavisne drzave Srbije i Kosova i pravac Evropska Unija"...

Zato je sramota, kakvog predsednika, imamo!!! Smile

Suštinski grešiš. Srbija je jedina slobodna država ba Balkanu. Sve ostale su ili okupirane ili su se dobrovoljno odrekle suvereniteta u korist NATO. Sloboda je skupa rabota i naravno da isti NATO želi da nam je uzme. Za to im treba povod kakav im je Milošević nekad obilato pružao. Kontrasile nema na svetu. Vojni budžet SAD je kao sledećih 40 država zajedno, a u tih 40 bar još 20 su u NATO.

Amerika će se urušiti. Bitno je da se ne uruše na nas kao što se svojevremeno na nas urušila AUstrougarska. Mi moramo da se sačuvamo slobodni do tog urušavanja.

I ne misli da su nam neki Rusi ili Kinezi u prilici da pomognu. Oni samo brane svoje interese deklarativno ili sa manjim ulogom sredstava nego što je profit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
danas, braco i sestre, je pocetak od kraja organizacije ujedinjenih nacije

Nazalost, to isto smo pricali i 24.3.1999.god.

Ja misli da je sad doteralo cara do duvara, nema više pijanog Jeljcina, ne verujem da će Rusi to nemo posmatrati, bar prema dosadašnjim vestima.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dominick,

Crowz,

Jeste drugo. Ako primenjuješ logiku da je sve isto onda možeš da kažeš i da je baza grčkog, francuskog ili npr. švedskog kontigenta na Kosovu zapravo američka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 597 598 600 601 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:47:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.