Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:17:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200588 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Sramota, kakvog predsednika imamo!!! Smile
Ja neznam jel ti mozes da razmislis malo,objavis im rat.Ukantaju nas kao govna i posle opet neka rezolucija kojom bi se pozivali kao na 1244.jer nam treba da iskoriste rat pa da nam uzmu i ono sto nam nisu uzeli.Kazem ti doci ce nasih 5 minuta.O ratu tako pricati a mnogi ga videli samo u filmovima je jako nukusno.
Bogami,tu si u pravu...ali mogli bi malo da ih cacnemo sa RS-om,pa ih  mi i Rusi priznamo,jebiga,da bijemo bitku njihovim oruzijem Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhon 6
Geografija je cudo samo ko je razume Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Knjavalo,

Ne frljaj se sa terminima za koje ne znaš šta znače.

Tuzla je bila uslovno rečeno strateška baza jer su na nju mogli da sleću veliki transportni avioni koji lete dalje ka Bliskom istoku i obrnuto. U Bondstil ne može ni mala Cesna ne može da sleti jer nema nikakve piste.

Imaju Slatinu aerodrom i ispod i iznad zemlje znam skoro svaki detalj tamo posto je moj cale radio tamo kao inzinjerac i licno ga je minirao ali do rusenja nije doslo jer smo ga prepustili rusima a rusi ga prodali amerikancima Smile taj aerodrom je nekoliko puta veci od tog u tuzli i tehnicki kud i kamo napredniji!
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:00:53 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Ja neznam jel ti mozes da razmislis malo,objavis im rat.Ukantaju nas kao govna i posle opet neka rezolucija kojom bi se pozivali kao na 1244.jer nam treba da iskoriste rat pa da nam uzmu i ono sto nam nisu uzeli.Kazem ti doci ce nasih 5 minuta.O ratu tako pricati a mnogi ga videli samo u filmovima je jako nukusno.

Jimy, o cemu pises Smile
Kome objavis rat?
Ako malo bolje razmislis, nikome mi ne objavljujemo rat
Nama su objavili rat
Otimanje teritorije je nista drugo do objava rata

Da ne ulazimo bez potrebe u polemiku...
Posto vidim da branis nam "predsednika"
Verovatno ga i bolje razumes od mene...
Mozes li mi objasniti potrebu , da mu svaka druga recenica bude "Srbija nece da upotrebi silu"?! Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Knjavalo,

Tuzla je bila uslovno rečeno strateška baza jer su na nju mogli da sleću veliki transportni avioni koji lete dalje ka Bliskom istoku i obrnuto. U Bondstil ne može ni mala Cesna ne može da sleti jer nema nikakve piste.

Imaju Slatinu aerodrom i ispod i iznad zemlje znam skoro svaki detalj tamo posto je moj cale radio tamo kao inzinjerac i licno ga je minirao ali do rusenja nije doslo jer smo ga prepustili rusima a rusi ga prodali amerikancima Smile taj aerodrom je nekoliko puta veci od tog u tuzli i tehnicki kud i kamo napredniji!

Nemaš ti pojma, danilo je špijun i zna bolje od tebe.

Bogami,tu si u pravu...ali mogli bi malo da ih cacnemo sa RS-om,pa ih  mi i Rusi priznamo,jebiga,da bijemo bitku njihovim oruzijem Smile

I šiptarski oružjem na KiM, kao što su oni godinama radili, ignorisali Srbiju, tak o mi treba da se ponašamo.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:03:37 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dobrovececece

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 7360
ma ne radi se samo o aerodromima..bitniji je sam polozaj,zasto bas Ceska pa Poljska i sada Kosovo postoje valjani razlozi..

----------------------

Ljudi ne lupajte o ratu, onaj sto je pretio oruzijem dovde nas je i doveo

poruke spojene by crni scorpion
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma, zatim Najcesce postavljana pitanja
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:06:35 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95

Jimy, o cemu pises Smile
Kome objavis rat?
Ako malo bolje razmislis, nikome mi ne objavljujemo rat
Nama su objavili rat
Otimanje teritorije je nista drugo do objava rata

Da ne ulazimo bez potrebe u polemiku...
Posto vidim da branis nam "predsednika"
Verovatno ga i bolje razumes od mene...
Mozes li mi objasniti potrebu , da mu svaka druga recenica bude "Srbija nece da upotrebi silu"?! Smile
znas i sam koliko sam ga i kritikovao,to su svi videli i primetili,samo se posluzi logikom,slazem se to za otimanje teritorije,ali...ali  hajd da budemo pametni pa da ne nasednemo na to,jer ako se upustimo u tu avanturu.
1.Gubimo
2.Uzece i ono sto netraze pod parolom ugnjetavanje sloboda itd...sranja
3.Opet ce nam deca umirati od leukemije a lekova necemo imati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
ma ne radi se samo o aerodromima..bitniji je sam polozaj,zasto bas Ceska pa Poljska i sada Kosovo postoje valjani razlozi..

Šta ti znaš šta je strategija? Smile

Ne bi Ameri ni u Češkoj da postave rakete nego se boje Irana, ali neće dugo, samo dok se Rusija ne raspadne. Smile

Izvinjavam se na off-u, ovo je apropo KiM i baze Bondsteel.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:06:34 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Knjavalo,

Dobro danilo, nema potrebe da se ni ti frljas. Sta ce amerikancima pista za transportne avione, kada im je Skoplje na 100km vazdusne linije i tu im je sasvim dovoljan aerodrom. Pristina jos blize. Kakve veze Tuzla ima sa Bondsteel-om? Ameri su u Tuzli imali sve na gotovo, a bondsteel su izgradili i ne nameravaju tek tako da je zabatale.

Tuzla i Bondstil su dve jedine američke baze na prostoru cele bivše Jugoslavije. Petrovec u Skoplju i Prištinski aerodrom su koristili kao i Beogradski aerodrom svojevremeno, ali im to nisu baze.

Tuzla je zatvorena kao američka baza kada su vojne snage Evropske unije došle u Bosnu. Jednostavno nemaju potrebe za njom. Isto će biti i na Kosovu. Njima vojska treba u Iraku a ne po bivšoj SFRJ.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:06:45 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
opa bato
http://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo

Sta su ti jevreji cudo jedno nedo bog da opet izbije neki rat ima licno da ih pretvaram u sapun, to je hvala za sve jevreje koje smo spasili za vreme holokausta! e Srpski narode jadan li si...
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:17:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.228 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.