Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:33:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200594 puta)
Ucesnik diskusija

dobrovececece

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 7360
nije vise pitanje "sve ili nista" posto je ocigledno nista ...nego je pitanje "sta dalje"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Vest sa sajta glasa Rusije, jeste da je na engleskom ali verujem da razumete:

WORLD IS DIVIDED OVER THE RECOGNITION OF KOSOVO INDEPENDENCE

Kosovo Albanians celebrate with the new Kosovo flag the independence in Kosovos capital Pristina/EPAThe unilateral declaration of Kosovo independence in Pristina has become a precedent in international relations. The reason here is that the move has not only split the world in the recognition of the Serbian province as an independent state but also initiated the dismantling of the outcome of the Second world War, says our analyst Alexander Vatutin.

It is no secret that to a large extent the move was provoked by the US and the European Union. The US and the EU have consistently been going on about the inevitability of Kosovo independence for almost ten years. This happened on a background against quite complicated negotiations between Serbs and Kosovoars. Belgrade was ready to grant broader autonomy to the province as a part of Serbia when a search for a possible compromise underway under the aegis of the United Nations. The main aim was not to shake the foundation of international law and preserve the territorial integrity of Serbia. The basis for this is the UN Security Council resolution No. 1244.

The UN Security Council meeting held last week showed clearly that the world community does not support the US and EU. The majority of members of the Security Council opposed the unilateral moves by Pristina. Nevertheless, the independence was declared. The bomb planted in the Balkans by the US in 1999 when Belgrade was subjected to air raids without the UN authorization, might explode at any time. At the time, it was clear that international security system established by the leaders of anti-Hitler coalition in the Yalta and Potsdam conferences in 1944 and 1945 was cracking. The post-war order provides for the non-violation of European borders, while the use of force was permitted only by the UN authorization. This was ignored by the US under cover NATO. Concerning latest developments in Kosovo a Russian political scientist Alexander Konovalov has this to say.

Alexander Konovalov says this may be the first incident when armed foreigners came to a country and said they would establish law and order. And these people established law and order and said this province would be a new state. This is the first such case, of course. It says that if there is a need to change the borders, other things also could change. It must be emphasized that it is quite difficult to forecast the consequences when a system that guaranteed stability for decades is being destroyed. However there is a real possibility that Kosovo will not be the only incident, said Alexander Konovalov.

If Albanians declare their states by passing the UN why others cannot do so? In any case, Russia has warned that those who support separatism should realize how dangerous could be the consequences.

18.02.2008
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Ovo nije normalno...

Kako je moguće da su "svi " baš uvek protiv nas.......... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nisu svi protiv nas nego svi seru kreč od SAD.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Knjavalo,

Ne frljaj se sa terminima za koje ne znaš šta znače.

Tuzla je bila uslovno rečeno strateška baza jer su na nju mogli da sleću veliki transportni avioni koji lete dalje ka Bliskom istoku i obrnuto. U Bondstil ne može ni mala Cesna ne može da sleti jer nema nikakve piste.

Dobro danilo, nema potrebe da se ni ti frljas. Sta ce amerikancima pista za transportne avione, kada im je Skoplje na 100km vazdusne linije i tu im je sasvim dovoljan aerodrom. Pristina jos blize. Kakve veze Tuzla ima sa Bondsteel-om? Ameri su u Tuzli imali sve na gotovo, a bondsteel su izgradili i ne nameravaju tek tako da je zabatale.

Tuzla i Bondstil su dve jedine američke baze na prostoru cele bivše Jugoslavije. Petrovec u Skoplju i Prištinski aerodrom su koristili kao i Beogradski aerodrom svojevremeno, ali im to nisu baze.

Tuzla je zatvorena kao američka baza kada su vojne snage Evropske unije došle u Bosnu. Jednostavno nemaju potrebe za njom. Isto će biti i na Kosovu. Njima vojska treba u Iraku a ne po bivšoj SFRJ.

Ma jel citas ti sta sam ja napisao ima 2 aerodroma tamo jedan iznad zemlje za civilno i vojno vazduhoplovstvo a drugi ispod Golesa VOJNI aerodrom(ispod planine, unutar planine), restrected area ako ti je lakse koji drze samo amerikanci pa da staje nego njihov aerodrom koji sluzi za opsluzivanje Bondstila! urosevac i pristina nisu daleko Smile

Dominick,

Taj vojni aerodrom se zove Slatina i od 1999. ga koristi KFOR. To nije američka baza. Dosta više teorija zavera i zamena teza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Sramota, kakvog predsednika imamo!!! Smile
Ja neznam jel ti mozes da razmislis malo,objavis im rat.Ukantaju nas kao govna i posle opet neka rezolucija kojom bi se pozivali kao na 1244.jer nam treba da iskoriste rat pa da nam uzmu i ono sto nam nisu uzeli.Kazem ti doci ce nasih 5 minuta.O ratu tako pricati a mnogi ga videli samo u filmovima je jako nukusno.

Jimy, o cemu pises Smile
Kome objavis rat?
Ako malo bolje razmislis, nikome mi ne objavljujemo rat
Nama su objavili rat
Otimanje teritorije je nista drugo do objava rata

Da ne ulazimo bez potrebe u polemiku...
Posto vidim da branis nam "predsednika"
Verovatno ga i bolje razumes od mene...
Mozes li mi objasniti potrebu , da mu svaka druga recenica bude "Srbija nece da upotrebi silu"?! Smile
znas i sam koliko sam ga i kritikovao,to su svi videli i primetili,samo se posluzi logikom,slazem se to za otimanje teritorije,ali...ali  hajd da budemo pametni pa da ne nasednemo na to,jer ako se upustimo u tu avanturu.
1.Gubimo
2.Uzece i ono sto netraze pod parolom ugnjetavanje sloboda itd...sranja
3.Opet ce nam deca umirati od leukemije a lekova necemo imati.

Definitivno se ne razumemo Smile
Ja pricam (ili pisem ) jedno , ti drugo
Ko da se sporazumevamo, razlicitim jezicima

U stvari, ajde kada si vec napisao.
Kada smo kod ove da kazemo druge tacke, u tvom postu.
Na prvoj i trecoj se ne bi zadrzavao.

Tom logikom, "necemo da upotrebljavamo silu"
Da li se salje poruka i za Vojvodinu Rasku, jug centralne Srbije.....

Mislim ako kao blesav , ponavljas jedno te isto, a da te niko ni ne pita "Necemo da upotrebljavamo silu"
Sta to znaci

Dodjite, pa pod parolom "ugnjetavanja slobode Madjara", uzmite i Vojvodinu , mi "Necemo da upotrebljavamo silu".
Jer cemo da izgubimo i necemo da imamo za lekove

Kada sam napisao, da je sramota kakvog Predsednika imamo
Tu sam pre svega imao u vidu njegovo drzanje
Jebala ga "upotreba sile"
Pa vise su se drugi plasili nase reakcije, negoli mi sami

Sta mislis, kako je to delovalo i na Siptare i na ove koji ce da ih priznaju "Necemo da upotrebljavamo silu"
Pa svi ti koji priznaju Kosmet, to navodno cine zarad mira, jer ce dobose da zavladaju dobrosusedski odnosi

Americki predstavnik mu je izmedju ostalog porucio, javno je rekao
Parafraziram, Tadic je Evropski polticar, svestan realne situacije i vreme je da se okrene realnosti i batali govore , kojima stice politicke poene!
Samo sto mu jos nije rekao
"Brate, prosli su izbori, zajebi malo to, necu da priznam.."
"Idemo dobrosusedski odnosi , izmedju dve nezavisne drzave Srbije i Kosova i pravac Evropska Unija"...

Zato je sramota, kakvog predsednika, imamo!!! Smile

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Još ne mogu da zaboravim pretnje onog engleza da Srbi na KiM moraju da poštuju institucije kvazi države. E tu se malo zaje..., ne zna on da su Srbi naopasniji kao gerila. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

use your illusion

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2059
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Preuzeto sa Pressonline

Smile

Komentar dana - Đoko Kesić
DANAJCI

Svet posle 17. februara nije i verovatno nikad neće biti isti. Gusarska republika je samoproglašena.

Grupa kriminalaca, potpomognuta ništa boljim društvom u vidu grupe velikih sila, kršeći civilizacijsko nasleđe međunarodnog prava, uzela je zločin i zakon jačeg za svoju zastavu i osnovala novu državu na tlu Srbije. Normalan svet morao bi da svikne da živi bez UN i drugih međunarodnih organizacija, da se samoorganizuje i da potraži rešenje kako bi ovom tirjanstvu stao na put.

Svet se podelio po pitanju Kosova. Nema relevantnog medija u svetu koji na udarnom mestu nije objavio vest o samoproglašenju gusarske republike. Nikoga posebno ne iznenađuju stavovi Luciferove dece Amerikanaca i Britanaca.

S tim u vezi najzanimljivija je pojava Slovenije, trenutno predsedavajuće u EU. Njen izaslanik, spodoba koja se odaziva na ime Jelko Kacin, sa šarmom svinjarskog trgovca dođe pre neki dan u Beograd i ezopovskim jezikom saopšti da bi bilo dobro da Srbija prva prizna državu Kosovo. To je predstavnik iste one države koja hoće da prekine diplomatske odnose sa Hrvatskom zbog porcije ribe iz Piranskog zaliva. On je predstavnik iste one zemlje koja hrani šiptarski separatizam već 30 godina, zemlje koja je u Srbiji otvorila 1.000 preduzeća, a odlukom svoje vlade nije dozvolila da nijedan srpski dinar uđe u njihovu privredu.

Ta zemlja danas traži izvinjenje zbog sedam razbijenih prozora na svojoj ambasadi u Beogradu, a uzima sebi za pravo da nam uzme 15 odsto teritorije bez izvinjenja... Dakle, zbog svega toga ja jesam protiv da se spali „Merkator" u Beogradu, ali sam za to da nijedna srpska noga ne kroči u tu trgovinu, i za to sam da prekinemo diplomatske odnose sa tim danajskim prijateljima.

Ukupno gledano, reakcija našeg državnog vrha je mlohava i u parolama. Pitanje je zbog čega već danas Republika Srpska nije proglasila nezavisnost i da li bi NATO u tom slučaju okupirao i Banjaluku? I zbog čega sve opštine sa većinskim srpskim življem nisu proglasile eksteritorijalnost? Nije sve u parolama, ima nečeg posebnog i u praksi.
IP sačuvana
social share
There is no kick without old ... guy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Ovo nije normalno...

Kako je moguće da su "svi " baš uvek protiv nas.......... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nisu svi protiv nas nego svi seru kreč od SAD.

Sto mu dodje, na isto ...
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sramota, kakvog predsednika imamo!!! Smile
Ja neznam jel ti mozes da razmislis malo,objavis im rat.Ukantaju nas kao govna i posle opet neka rezolucija kojom bi se pozivali kao na 1244.jer nam treba da iskoriste rat pa da nam uzmu i ono sto nam nisu uzeli.Kazem ti doci ce nasih 5 minuta.O ratu tako pricati a mnogi ga videli samo u filmovima je jako nukusno.

Jimy, o cemu pises Smile
Kome objavis rat?
Ako malo bolje razmislis, nikome mi ne objavljujemo rat
Nama su objavili rat
Otimanje teritorije je nista drugo do objava rata

Da ne ulazimo bez potrebe u polemiku...
Posto vidim da branis nam "predsednika"
Verovatno ga i bolje razumes od mene...
Mozes li mi objasniti potrebu , da mu svaka druga recenica bude "Srbija nece da upotrebi silu"?! Smile
znas i sam koliko sam ga i kritikovao,to su svi videli i primetili,samo se posluzi logikom,slazem se to za otimanje teritorije,ali...ali  hajd da budemo pametni pa da ne nasednemo na to,jer ako se upustimo u tu avanturu.
1.Gubimo
2.Uzece i ono sto netraze pod parolom ugnjetavanje sloboda itd...sranja
3.Opet ce nam deca umirati od leukemije a lekova necemo imati.

Definitivno se ne razumemo Smile
Ja pricam (ili pisem ) jedno , ti drugo
Ko da se sporazumevamo, razlicitim jezicima

U stvari, ajde kada si vec napisao.
Kada smo kod ove da kazemo druge tacke, u tvom postu.
Na prvoj i trecoj se ne bi zadrzavao.

Tom logikom, "necemo da upotrebljavamo silu"
Da li se salje poruka i za Vojvodinu Rasku, jug centralne Srbije.....

Mislim ako kao blesav , ponavljas jedno te isto, a da te niko ni ne pita "Necemo da upotrebljavamo silu"
Sta to znaci

Dodjite, pa pod parolom "ugnjetavanja slobode Madjara", uzmite i Vojvodinu , mi "Necemo da upotrebljavamo silu".
Jer cemo da izgubimo i necemo da imamo za lekove

Kada sam napisao, da je sramota kakvog Predsednika imamo
Tu sam pre svega imao u vidu njegovo drzanje
Jebala ga "upotreba sile"
Pa vise su se drugi plasili nase reakcije, negoli mi sami

Sta mislis, kako je to delovalo i na Siptare i na ove koji ce da ih priznaju "Necemo da upotrebljavamo silu"
Pa svi ti koji priznaju Kosmet, to navodno cine zarad mira, jer ce dobose da zavladaju dobrosusedski odnosi

Americki predstavnik mu je izmedju ostalog porucio, javno je rekao
Parafraziram, Tadic je Evropski polticar, svestan realne situacije i vreme je da se okrene realnosti i batali govore , kojima stice politicke poene!
Samo sto mu jos nije rekao
"Brate, prosli su izbori, zajebi malo to, necu da priznam.."
"Idemo dobrosusedski odnosi , izmedju dve nezavisne drzave Srbije i Kosova i pravac Evropska Unija"...

Zato je sramota, kakvog predsednika, imamo!!! Smile

Čoveče Srbija ništa nije silom uspela da uradi u proteklih 15 godina. Naprotiv samo smo imali štete od toga i to velike. I ti i dalje vrtiš tu ploču...neverovatno.

« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:27:22 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Косово је срце Србије

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1257
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ми трбамо да се увлачимо свима у буљу да нам пертле не вире, а и да дамо СВЕТ СРПСКУ ЗЕМЉУ!!!!!!!

Нема Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
" Ми из Србије бежати немамо куда,ми друге земље до ове немамо, а ову коју имамо ваља нам бранити! "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:33:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.