Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:03:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 549 550 552 553 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200781 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
''Savet osuđuje nedavne akte nasilja u Beogradu, Mitrovici i drugim mestima, pogotovu prema stranim diplomatskim misijama, i poziva vlasti da obezbede sigurnost građana EU i njihove imovine'', ističe se u zaključcima koje su usvojili šefovi diplomatija zemalja članica EU.

A ja im porucujem da mi lagano po mogucstvu sisaju karu!!!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ako mislis pobediti nemoj izgubiti

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
PA tako nam i treba kad smo kreteni, ne mislim samo na političare. odem ja tako pre par godina na privatnu kliniku u Bg. (ginekologija) I eto ulaze siptar i šiptarka. Pričaju na aljbanskom niko ih ne gleda. Posle par meseci verovatno se porodila u Vranju ili Nišu i klinče sutradan dodje i traži srpsko državljanstvo i dobije ga. kasnije eksponencijalnom deobom postaju vecina u Srbiji. boli me duša ali kao iskusan kockar mislim da je najbolje spasit Što se spasti daje.Treba podići zid (KAo usa prema Mexicu ili izrael prema palestincima) i zakonom zabraniti da šipci dobijaju državljanstvo. Molim vas samo nemojte komentare tipa pa to nije europski, varvarstvo itd. Zemlja nema cenu za razliku od vaših "proevropskih" političara, priupitajte gde školuju svoju decu. Pa naivčine Tadić, dinkić i ostali nisu plaćali fax, išli su za dž., a vi neka vam matorci krepaju za vaše školovanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
 President Talat’s Message on Kosovo’s Declaration of Independence

I salute the independence of Kosovo.

I hope that Kosovo’s independence will have a positive influence on security and cooperation in the Balkans, which is of utmost importance for the stability of the world.

I ask that those, who object to the independence of Kosovo, take into consideration that no people can be forced to live under the rule of another people, and make the necessary contribution so that the problems that may arise can be solved through cooperation. The will of the people of Kosovo should be respected and the new state should be assisted.

With the knowledge that many countries will recognize the independence of Kosovo, I hope that especially the European Union will act with a high conception of its responsibilities. With the belief that the European Union will not repeat the mistakes, which we still suffer from in the Cyprus problem, I’d like to express that making use of enlargement as an instrument to solve this difficult and complex problem would be very appropriate.

I salute the success of the Kosovo leadership, which, through policies that won the sympathy and support of the world in the process leading to independence, gained an international respectability.

On behalf of the Turkish Cypriot people, who have preserved their identity, went through a lot of pain to live in freedom and who are still continuing with their struggle, I sincerely congratulate Kosovo and the people of Kosovo and wish that Kosovo’s membership in the world’s family of nations contributes to humanity and world peace.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
19:23
ALBANIJA ZVANIČNO PRIZNAJE NEZAVISNOST KOSOVA

a bas sam mislio da makar oni nece  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 ME
Citat
''Savet osuđuje nedavne akte nasilja u Beogradu, Mitrovici i drugim mestima, pogotovu prema stranim diplomatskim misijama, i poziva vlasti da obezbede sigurnost građana EU i njihove imovine'', ističe se u zaključcima koje su usvojili šefovi diplomatija zemalja članica EU.

Cuti, odgovaraces za ratne zlocine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6120c
Jos jedna zemlja da nas dere u fudbalu...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1189
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S2
EU OSUDILA NASILJE U BEOGRADU I KOSOVSKOJ MITROVICI
18.2.2008 18:58 BRISEL (Tanjug) - Evropska unija, koja je danas ''primila k znanju'' deklaraciju o otcepljenju Kosova, istovremeno je osudila nasilje u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici i pozvala vlasti da osiguraju bezbednost građana EU i njihove imovine, saopštio je Savet ministara EU.

Ma *ebem im ja mater,uzeli nam Kosovo i sad jos kenjau!!!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ја хоћу да идем у Хаг, али да заслужим! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Koji su debili ovi huligani,pijane budale samo iskoristile priliku da ruse sta stignu!Jedino za americku ambasadu i srediste LDP-a mogu da shvatim,ali za ostalo...sad ce ovi smradivi na CNN da pustaju to,da ispadnemo mi divljaci,a siptari ispadaju civilizovan, demokratski narod koj samo hoce svoju slobodu koju smo im mi oduzeli  Smile

Ne opravdavam ali razumem, kada si nemoćan da uradiš bilo šta drugo. Dobro je da nije bilo i gore. Po prvi put podržavam Tomu kada kaže da tu energiju treba usmeriti.

Citat

Imaju pravo to da traže kada obnove sve srpske crkve, manastire i kuće koje su njihovi puleni uništili, i kada zaštitie iste.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7220
U Banja Luci zapaljena Bosanska zastava, kamenovani konzulati francuske i ... protesti se nastavljaju u cetvrtak u citavoj RS.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 549 550 552 553 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:03:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.