Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 08:53:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 201994 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Ma ja sam jos vise popizdeo sto hoce da organizuju slavlje u Bujanovcu,kao vozice se po gradu i organizovace slavlje,e Srbijo sta ti rade... Smile
Pa kad sam ja predlagao da se ti siptari na jugu Srbije pritegnu, da im se stave ulari pljuvali su me i pricali da sam fasista ne tolerantan i debil, e pa evo vam ih sad pa se radujte sa njima!

Oni se raduju zbog sunarodnika ... na Kosovu
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Nekako imam utisak kao da nismo ni svesni sta ce se za koji sat desiti i kao da jos uvek ne verujemo uopste u to. Cudan neki osecaj, veoma cudan.
Губили смо редом:Македонију,Крајину,Западну Херцеговину,Славонију,Сарајево,Црну Гору........
Када је падала Крајина,Ђинђићев и Милошевићев пријатељ је пушта ''светску смотру Циркуса у Монте Карлу'',јуче је Мирин и Ђинђићев пријатељ Тијанић пуштао Рада-Гада Шербеџију и Ђанику Балаша!
Крајње некултурно и иронично је да људи који су гласали за Тадића и ДС( о овим [b]Мафијашима[/b) из Геј16 не вреди ни говорити), као хоће Европу(што ваљда значи ЕУ) и КосМет,ти Врачарци и власници вила на Дедињу и Сењаку,ће већ у среду заборавити Космет и окренути се својој јевропејској бла,бла,трућмтрућ....којештаријама!
Citat
Da li se iko od funkcionera radikala odselio na KiM? Nije
Не.Призрен је ишсто што и Сомбор,Србица исто што и Србобран,Гњаилане исто што и Ужице!
Ко је хтео на власт?Власт је сласт,добили су што су хтели и желели,Господа проценти су понављали својим приглупим гласачима да су ''ЕУ и Космет два колосека  Smile Smile'',а овамо сваком странцу:''узмите им га,неће ни да примете,а ми ћемо све да свалимо на власт пре 5.октобра''
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia the best
Heh da su nasi pametni pa isteraju sve Shiptare iz Medvedje, Preseva i Bujanovca...to bi im bio najpametniji potez, jer ako to ne urade za koju godinu ode i taj deo zemlje!

па да, јавили на фокс тв. као питали неке албанце - шиптаре пролазнике и они као срећни али уједно и тужни што нису у једној држави косово са својим сународницима. Кажу доћи ће време - за коју годину, кад ће се преговарати да се Прешево, Бујановац и Медвеђа припоје косову у замену за Северно косово... Видиш шта они знају...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
То је мени искрено смешна и збуњујућа логика... Европске интеграције... Сви ћемо бити у некој великој европској држави, како год.. А силан народ изгину да би се одвојило Косово, које ће некад бити у тој заједничкој држави.. не разумем.. Распарчавају нам земљу да би нас некад спојили све заједно у неку джаву.. не знам.. јебе луд збуњеног..

Evropa je zajednička samo za protok kapitala, sve ostalo je ograničeno i dozirano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Rat kako da ne  Smile

Čime ? "najmodernijim sistemima" koje smo kupili po nagovoru patrijarha !

Evo ga genijalac...sa tim proseravanjima neces daleko da doguras veruj mi. Polako ali sigurno tones

Није он генијалац он је најобичнији хрват који нажалост живи у Србији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Sharp KoBaS
Ako su nam dede  i pradede ginuli za Kosovo , mislim da i nas ne treba da bude strah. Sta mislite kakva Je Situcija bila kad su nas napadali austrijanci 1914???? ISTa ko i Danas
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat
Губили смо редом:Македонију,Крајину,Западну Херцеговину,Славонију,Сарајево,Црну Гору.

Kako gubili ? To nisu nikada ni bili delovi Srbije
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Колико само бескичмењака има мука ми је више и да читам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
па да, јавили на фокс тв. као питали неке албанце - шиптаре пролазнике и они као срећни али уједно и тужни што нису у једној држави косово са својим сународницима. Кажу доћи ће време - за коју годину, кад ће се преговарати да се Прешево, Бујановац и Медвеђа припоје косову у замену за Северно косово... Видиш шта они знају...

Zemo ja i ti cini mi se najbolje poznajemo cud Albansku, i ti i ja znamo da je ta opcija najbolje moguce resenje. Ako se secas isto to se desilo i kod nas samo sto su se nazalost ubrzo vratili i sa sobom poveli horde terorista pa ga zamalo najebasmo.
Da se ne bi sve to ponovilo najbolje bi bilo da ih odmah proteramo.
Jeste da mi je muka od ratovanja i sranja ali ako gubiomo KiM, nasu zemlju, nase domove, nase detinjstvo i sve uspomene koje nas vezu e pa necu da im dam ni pedalj vise.
Mislim da me razumes  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Rat kako da ne  Smile

Čime ? "najmodernijim sistemima" koje smo kupili po nagovoru patrijarha !

Evo ga genijalac...sa tim proseravanjima neces daleko da doguras veruj mi. Polako ali sigurno tones

Није он генијалац он је најобичнији хрват који нажалост живи у Србији.

Kako se zadržao kad smo mi Srbi genocidan narod?
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 14:17:53 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 08:53:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.