Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:51:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200571 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Ђинђић је убијен онда када је желео да реши проблем Космета и да хапси криминалце!Ко год да га је убио,био је њему близак:они што су хапсили Милошевића или неко други и немојте трпати Русију у све брљотине досових демон-крата. Како је он то хтео да реши,мало људи зна,али ако је се договарао са Ћосићем то је слутило на још једно зло.Помињао је и Р.Србску,што је ван здавог разума,а ако је већ толики јевропејац био што није поменуо Шкотску,Ирску или Корзику?
Е сад смо дошли на то да јевропејци жале за Косметом.  Smile
najvecu si glupost sad izvalio,pa to ti je prica b92 koja forsira kroz sve zive emisije to,uzmi redosled dogadjaja posle 5. videces da se bratimio zblizavao sa njima cinio im ustupke,zajeba je i db tako sto je vucelu zastitio kada je odradio onij 5 milona maraka,zepter,krmoprodukt,difenzroud,pa taj difezroud je gradio po srbiji posle 5 oktobra i sad ti pametan kazes hteo da se obracuna.Zaposlio bracanovica na za sefa 3 uprave koja je gle cuda zaduzena za pracenje,i gle cuda taj bracanovic je iz zemunskog klana,i jos ima puno toga od toga koga je slao u presevo da ratuje do toga da se nije izlazilo iz silerove,brate to se zove kratko i jasno OMERTA
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 03:22:49 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
@jimmy,
nemoj izlaziti od sutra iz pecine.
Bice opasno, jer smo sada ostali sami. Imam gust da razvalim mozgove nekolicine blavana da vidim sta tamo ima?
Zar jos ne vidis koliko si skracen? Zar jos ne vidis da dok si branio nije zaboravio da ti sve proda, a na ono sto nije rasporedio svoje partijske drugare da vladaaju.
Ako ti nije jasno pitaj mamu i tatu koliki su im racuni. Od vaseg qrchenja sa kojekavmim parolama ostasmo goli.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Да је Ђинђић жив............ да је Милошевић '90 дао Американцима луку у Боки,Бихаћки аеродром и аеродром на Сјеници данас био он био доживотни претседник СФРЈ,којешта,свако носи свој крст и бира своје друштво! Ђинђић је Америци био потребан за Милошевића,Караџића и Младића,пошто је само део испунио ови су га пустили низ воду и оставили на милост и немилост његовим сарадницима и систему који су заједно створили.
Свет нису само Немачка и Француска,већ много,много,више и даље.Данас Американци не плаћају новцем Италије,Турске и Енглеске, већ новцем Кине,Русије и Сингапура.Да ли је ова јадна клика властодржаца имал план Б. шта ако не.....?Где је по БДП била Словенија '91,а где Србија 2008,а ови наши су све распродали?Колико је година прошло да Словенија уђе у ЕУ?Када ћемо ми достићи тај стандард?Имамо понуду да потпишемо ''да желимо да потпишемо нешто што је Турска потписала још шездесетих''.Да ли је Турска у ЕУ?И све џабе,кад Холандија не жели Србију ни близу ЕУ.А замислите случај да 'рватска уђе пре нас?Какве ћемо онда морати да испунимо болесне прохтеве:Сријем-Хрватској,да се извинимо за Јасеновац,а Павелићу и Туђману да подигнемо споменике?
Те речи нису речи Мирјане Марковић,већ комуњарских комесара из '46.Која бре Осма седница?Да је победио издајник Стамболић,Србија би се '91 распала одмах на Војводину,Србију и Космет,а данас би се о Србима говорило као о Хазарима:''једном давно,био је један народ..........''
Кажем:Ђинђић је створио систме-Легија,Шиптар,Сандуловић,Чуме,Шљука,Чеда,Беба,Јањушевић.........(ко је ту кренуо после на кога,не занима ме).Тим системом је хтео да изврши наредбу Америке(Милошевић-успео,Каржић,Младић-Не).Кад су САД виделе да он то није у стању ставиле су га ад акта.Тада је он кренуо на мафију(помињао је нове затворе) екипа се уплашила и ОНИ или неко други(а могуће је и стране агенције) су га убили.Нису смели да ризикују.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
@jimmy,
Bice opasno, jer smo sada ostali sami. Imam gust da razvalim mozgove nekolicine blavana da vidim sta tamo ima?
Zar jos ne vidis koliko si skracen? Zar jos ne vidis da dok si branio nije zaboravio da ti sve proda, a na ono sto nije rasporedio svoje partijske drugare da vladaaju.
Ako ti nije jasno pitaj mamu i tatu koliki su im racuni. Od vaseg qrchenja sa kojekavmim parolama ostasmo goli.
jel ti to mene nazivas balvanom?Sta ja imam da pitam koga,vidim miskovice razne,vidim bojice,vidim vile i hotele gorice gajevic,milorade vucelice,cane trafika sferc,to su cinjenice kao i ono gore,neznam o kojim ti parolama pricas,ja govorim da se uzdize neko ko jednostavno nema rezultata,covek nije u 2002 godini doneo ni jedan antikorupscijski zakon i to je cinjenoca,a vi pizdovcii sto imate fazon tek kad neko umre o njemu se misli,jednostavno ste pretoceni u pesmi ravnodusan prema placu
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 03:33:11 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
@jimmy,
jel ti to mene nazivas balvanom?Sta ja imam da pitam koga,vidim miskovice razne,vidim bojice,vidim vile i hotele gorice gajevic,milorade vucelice,cane trafika sferc,to su cinjenice kao i ono gore,neznam o kojim ti parolama pricas,ja govorim da se uzdize neko ko jednostavno nema rezultata,covek nije u 2002 godini doneo ni jedan antikorupscijski zakon i to je cinjenoca,a vi pizdovcii sto imate fazon tek kad neko umre o njemu se misli,jednostavno ste pretoceni u pesmi ravnodusan prema placu
kako da to uradi, kad mu ovaj na celu drzave vec sprema srebrni metak i koci svaku inicijativu?
Sutra, odnosno danas ce u cetiri ponovo da te zove na mrznju, jer jos ima puno toga da proda.
Nije zvrsio, Kosov je dao, nis je dao jos tebe da preda baba Juli preko hleba (Peconi), preko hrane (Miskovic) i preko ruskog gasa.
Treba sinu pastorku ostaviti srpski narod da balavi za Kosovom a on da izigrava uspesnog mladog biznismena. na remote control.
Vi blvani drugo ni ne zasluzujete. Vas se zivot sastoji iz pljuvanja. Evropa bi bila prava zaraza i teska zabrana. tamo se za pljuvanje placa kazna. Bolje u pecini. Citaj Mirchiceva i Tomina izabrana dela. Svak je napisao vise od Marska. Imaces sta da ucis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Shorpione, jeste, Đinđić je bio dragulj, a svi ovi ni kurca ne vrede. On ništa ne bi prodao ispod žita, sve bi pošteno radio, kao i dok je bio Miloševićev opozicionar, zajedno sa jajarom V.Draškovićem. Samo ti ubeđuj sebe u to, možda ćeš jednom i poverovati. Naivan si neviđeno. Da se razumemo, ja ne branim ovu vlast, slažem se da smo sve bedniji, a oni sve moćniji, ali verovati u Đinđića kao nekog vizionara je čisto zaluđivanje. Pa polovina ovih koji danas žale za Đinđićem su ga za vreme njegove vladavine najviše pljuvali (ne kažem da si ti u toj grupi, već samo iznosim činjenice). Gledam danas te ljude i mislim se kud se dede dugoročno pamćenje??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Shorpione, jeste, Đinđić je bio dragulj, a svi ovi ni kurca ne vrede. On ništa ne bi prodao ispod žita, sve bi pošteno radio, kao i dok je bio Miloševićev opozicionar, zajedno sa jajarom V.Draškovićem. Samo ti ubeđuj sebe u to, možda ćeš jednom i poverovati. Naivan si neviđeno. Da se razumemo, ja ne branim ovu vlast, slažem se da smo sve bedniji, a oni sve moćniji, ali verovati u Đinđića kao nekog vizionara je čisto zaluđivanje. Pa polovina ovih koji danas žale za Đinđićem su ga za vreme njegove vladavine najviše pljuvali (ne kažem da si ti u toj grupi, već samo iznosim činjenice). Gledam danas te ljude i mislim se kud se dede dugoročno pamćenje??? Smile
Nisam u 'njihovoj grupi'. Nije bio ni najmanje cvecka, znam to dobro. Naprotiv bio je malo vise mangup nego sto treba.
Medjutim imao je jedan kvalitet, koji ni jedan danasnji politicar nema. Nije bio komunjara, nije se moglo sa njim uci po tom pitanju u kompromis i zato je bio ubijen.
Svi ste vi naivne pizde ako verujete da ovom drzavom vlada metiljavi pizdov ili maneken, a najmanje bi imao sanse kurton (Toma).
To je bio Djikijev neosporan kvalitet, i to bi nas dovelo mnooooogo napred, ali nemoj misliti da ne bi bilo kradja i maschenja brada.

Zato su ga i ubili a vi naivci verujte da vam je Kostunica predsednik vlade a Tadic predsednik.
Sada im je zadatak da mrzite sto vise mozete dok se oni dobro ustale preko knjiga, tranzicija i ostalog. Treba baba Juli tvoja grbaca, ali hoce ona i grbacu tvoje dece.Ako moze i unuka.Toliko destruktivnosti, primitivizma i pored toga i nekog ubedjenja o nekoj velicini, istorija sveta ne poznaje.
Mi smo primer nacije koja je pojela samu sebe.
Ove pljuvace po zadatku ne racunam, oni ce se brazo prestrojiti u raznorazne maloruse, ili vec kako im se kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
@shkorpion

Smiri se malo i ne prozivaj, da se ne bi citao iz kantice...

@maleckaa

Nastavi, samo nastavi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola 
Lepa je juce bila emisija na rts-u ali i tuzna ne znam da li je neko gledao bila je oko 11 uvece i mudro je onaj covek govorio o situaciji na Kosovu za vreme Tita i Milosevica. Dok su se tamo Albanci borili svim sredstvima da Kosovo postane Republika a one Srbe koji su podrzavali komuniste i sedeli u foteljama na celnim mestima nije ih bilo briga bilo sto Kosovo postaje nezavisno dok Srbi van Kosova nisu imali pojima kakva je situacija tamo mada to je velika greska to sto Srbi van Kosova nisu bili saosecajni sa Srbima vec su sve verovali Titu i komunstima lepo je komunjarama uspela anti srpska proganda da zatru sve sto je srpsko krivo mi je samo sto sad danasnje generacije ispustaju i zbog Tita a i Slobe a ima tu malo i krivice medju nasim roditeljima,babama i dedama.

Srbi vise nisu mogli da zive i dogorelo im do nokata sredinom osamdesetih i pocinje da stvaraju srpki nacionalni pokret na Kosovu da se odbrane od Siptara ali tada dolazi Sloba koji je video sansu da izvuce svoje interese i predstavlja se kao nacionalista a u stvari je bio jedan obican komunista. Takodje mozda neko ne zna ali devedesetih godina je pao dogovor sa Slobom i Rugovom da Rugova njemu obezbedi 30-ak mesta iz Kosova u skupsitnu Srbije a da Albanci slobodno vode svoj paralelni sistem i da govore u svetu kako Srbi nad njima vrse aparthejd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:51:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.