Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:31:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 201587 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Eno slusam Glas Amerike na Avali. Emisija na srpskom. Pa to je sasvim lazno ova prica oko evrope.
Iskljucivo namestena za balvaniju da balavi i dalje.
Naime Unmik, ne predaje Evropskoj misji duznost, vec predaje Kosovskim vlastima dalje upravljanje pokrajinom. Evropska misija je tu iskljucivo zbog savetodvanog dela za prikljucenje uniji.
Jos u svetu se prica da je zbog toga sto Srbi nece u uniju. Sve u svemu ako Unmik predaje Tachiju vlast, onda za to nije potrebna odluka SB.
Jednostavno: mi smo zavrsili vi vidite sta ce te.
Zasto i u ovom trenutku zamajavaju narod?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Naši politik(v)anti stalno pokušavaju da velikim imperijalistima SAD, Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, predoče kao argument opasnost od raspada drugih država, a upravo ove zemlje taj raspad priženjkuju. Njima će na vrata da kucaju provincoje koje žele samostalnost noseći sa sobom džakove para. Ako oni ne jebu živu silu kad je u pitanju Tajvan i Kina jasno je da je naša zemlja trebala da pokuša novcem, onim što je pogrešno poklonjen NIS Rusima, samo prema zapadu. Kad bi branili svoj kapital u Srbiji ophodili bi se drugačije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Blic komentar
A да ови издајници почну да штампају један бесплатан недељни магазин,уместо што ''жале демократске и провропске снаге што ће остати упамћени као неко ко је изгубио Косово''. Још само да Бошњак Горчин Стојановић почне да жали Србе. Док је НАТО '99 отимао КиМ,Ђинђић је подржао бомбардовање,тако да се ово може сматрати и демонкратском победом. '99. су сви Милошевића проглашавали за издајника,а данас је то парче папира једини аргумент досовцима пред њиховим газдама и финансијерима.
Citat
Da, nije, kroz deset godina u Narodnoj skupštini Albanci bi imali apsolutnu većinu, te bi i prtemijer, i svi ministri, i predsednik Skupštine, i šef države bili Albanci.
Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
jel zapaljena koja burekdzinica ili poslasticarnica u srbiji? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
jel zapaljena koja burekdzinica ili poslasticarnica u srbiji? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Da ti pošteno kažem, još od 99. u Beogradu jedva da ima po neki Goranac. Poslastičara Šiptara ne znam ni jenog da još uvek radi, a znala sam nekoliko. Pekara koliko znam sve više rade mašinski i ne treba im radna snaga sa Kosova. Oni koji rade ručno svi su Makedonci ili Srbi. Eto kad bih baš htela da se nakačim na nekog šiptara u kraju znam samo jednog koji radi u policiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Jebi ga, da nije Cheda oterao ruske tenkove i peschanik prodao Kosovo, kako bi danas uzivali.
Mene ne iznenadjuje Kosovo, to je vec gotovo 99-e. Ne oduzimanje Kosova je za mene interesantno, vec oduzimanje cucle.
Ala ce balvani valjaju za taj burek i Kurir, gore od narkosa u krizi.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 11:05:17 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Jebi ga, da nije Cheda oterao ruske tenkove i peschanik prodao Kosovo, kako bi danas uzivali.
Mene ne iznenadjuje Kosovo, to je vec gotovo 99-e. Ne oduzimanje Kosova je za mene interesantno, vec oduzimanje cucle.
ti si izgleda dosta zaostao....jedino sto znas reci je balvan i kurir.....jesu li te kao malog tukli sa balvanom po glavi pa sad imas komplekse? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 

Onda će tek da prizivaju Ruse i prete praznim puškama, ali ništa,
dobiće nazad baba Julu ...
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Da kupimo rusko oružje i zovemo ruske dobrovoljce
Proglašenje nezavisnosti Kosova je privremeno, okupaciono rešenje i tako ga treba posmatrati. Najgore što bi nam se moglo desiti je da Srbi napuste Kosovo i Metohiju, jer bi to značilo gubitak naše pokrajine. Tadić i Koštunica su dobro zastupali državne stavove o Kosovu i Metohiji, ali ne šalju svetu jednu poruku. Sa agresorima ne može biti saradnje, oni koji žele da priznaju Kosovo ne mogu biti naši partneri

- Izjava načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Zdravka Ponoša da se Kosovo i Metohija ne brani vojskom nije dostojna jednog vojnika. To je sramota! - kaže NJegovo preosveštenstvo vladika raško-prizrenski gospodin dr Artemije (Radosavljević). On u intervjuu za Glas javnosti otvoreno izražava i nezadovoljstvo različitim i nedoslednim porukama koje državni vrh Srbije šalje svetu kada je reč o južnoj srpskoj pokrajini, ali i mlakim stavom Srpske pravoslavne crkve u odbrani Kosova i Metohije.

Vladiko, šta će biti sa Srbima, njihovom imovinom i svetinjama SPC ako Kosovo i Metohija proglasi nezavisnost?

Bez obzira na to šta će biti, Srbi na Kosovu i Metohiji treba da ostanu u svojoj državi, u svojim kućama, na svojim imanjima, na svojoj dedovini, oko svojih svetinja, grobova... jer Kosovo je bilo i biće srpsko. Najgore što bi nam se moglo desiti je da Srbi napuste Kosovo i Metohiju, jer bi to značilo gubitak naše pokrajine. Kao što i u ranijim okupacijama naše države narod nije napuštao Kosovo, tako će biti i sada. Proglašenje nezavisnosti Kosova je privremeno, okupaciono rešenje i tako ga treba posmatrati. Svemu dođe kraj, pa i okupaciji Kosova i Metohije! Sigurno je da teroristička vlast na Kosovu i Metohiji može da protera i ovo preostalih Srba, ali je veoma važno da oni ne odu svojevoljno. I oni koji su proterani od 1941. do 1945. pa od devedesetih godina do dana današnjeg imaju prava da se vrate na svoju imovinu. Kada je reč o našim svetinjama, one mogu i dalje da budu rušene ali, kada se narod bude vraćao, mi ćemo ih obnavljati, kao što smo obnavljali i pojedine svetinje koje su srušene od 1999. godine do danas.

Po povratku iz Amerike rekli ste da su preuzete inicijative za promenu politike SAD. Da li je sada kasno za to?

SRAMOTNA IZJAVA PONOŠA

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Zdravko Ponoš tvrdi da se Kosovo ne brani vojskom.
To već mesecima govori njegov ministar odbrane. Znači, to je jasna poruka svetu da se Kosovo i Metohija neće braniti. Izjava nije dostojna jednog vojnika! To je sramota, tako nešto ne bi rekao načelnik generalštaba nijedne vojske u svetu!

PUTIN JE DOSLEDAN U ODBRANI SRBIJE

I ruski predsednik Vladimir Putin najavio je kontramere zbog Kosova i Metohije. Kako ocenjujete ruski stav?
U svakom slučaju, Putin je dosledan u odbrani Srbije i to nas ohrabruje. Mislim da Srbija treba i konkretno da zatraži rusku pomoć. Vlada Srbije zna šta tačno treba, to zavisi od eskalacije događaja. Pomoć Rusije bila bi opomena agresoru da pazi šta preduzima.

Nikada nije kasno! Postoji mogućnost da se Amerika predomisli i promeni svoj stav u minut do dvanaest, a onda bi se promenilo i mišljenje u Londonu, Parizu, Berlinu, Rimu...

A da li je to realno?

Nije realno, ali nije nemoguće!

Kažete da su Vam sagovornici u svetu više puta naglasili da su pojedini srpski političari rekli da će srpski odgovor na agresiju i okupaciju biti mnogo manji, nego što bi učinila bilo koja druga nezavisna država. Koji su to političari?

Prepoznaće se oni sami!

Kako vidite stavove državnog vrha Srbije o Kosovu i Metohiji?

Mislim da su i predsednik i premijer Srbije - bar verbalno - bili na visini zadatka i da su dobro zastupali državne stavove o Kosovu i Metohiji. Ali, njih dvojica ne šalju svetu jednu poruku. To daje povoda da političari u svetu misle da Srbija neće odlučno reagovati. Jer, iako govore o Kosovu i Metohiji kao o neotuđivom delu Srbije, spremnost da se sarađuje sa agresorom nije dosledan stav. Sa agresorima ne može biti saradnje, oni koji žele da priznaju Kosovo ne mogu biti naši partneri i ne treba da žurimo u njihovo društvo!

Vlada Srbije odbacila je nezavisnost Kosova i Metohije i najavila mere protiv svih koji priznaju ovu lažnu državu. Kako to komentarišete?

To je dobar potez i sigurno je da Vlada Srbije ima širok dijapazon mera. Dobro je da je vlada blagovremeno zauzela stav, možda po prvi put pre samog čina. Ali, brine me što to nikad nismo čuli od predsednika Srbije.

Nedavno ste izjavili da bi Srbija trebalo da objavi da će kupiti najsavršenije borbene sisteme od Rusije i drugih zemalja i da ovoj zemlji treba da uputimo poziv da uspostave vojno prisustvo u Srbiji i pošalju dobrovoljce. Da li su to prejake reči za jednog vladiku?

Što bi to bilo prejako!? Je l’ nam ne treba naoružanje!? To su bili moji predlozi šta bi trebalo uraditi dan pre, a ne dan posle proglašenja nezavisnosti. To su moja razmišljanja i stojim iza toga. A da li će vlada to da uradi - ne znam. To nije propis ni primoravanje Srbiji, već predlozi šta bi bilo nužno i šta bi dalo rezultate.

Da li za svoje stavove imate podršku SPC?

Mislim da u Crkvi nema nikog ko je protiv mojih stavova, a ja nisam testirao da li je neko protiv.

Kako komentarišete stavove SPC o Kosovu i Metohiji? Poslednjih dana SPC se oglasila samo s jednim saopštenjem.

Stav je anemičan! To je verovatno zbog zdravstvenog stanja NJegove svetosti. Crkva treba mnogo odlučnije da nastupa!
Autor:
Petar Pašić
Glas Javnosti

Pročitaš ovako da pop hoće rat, onda pomisliš što ne ode u oficire kad je tako pametan? U njegovom statutu piše

" 3. Blaženi siromašni duhom, jer je njihovo Carstvo nebesko;

4. Blaženi koji plaču, jer će se utješiti;

5. Blaženi krotki, jer će naslijediti zemlju;

6. Blaženi gladni i žedni pravde, jer će se nasititi;

7. Blaženi milostivi, jer će biti pomilovani;

8. Blaženi čisti srcem, jer će Boga vidjeti;

9. Blaženi mirotvorci, jer će se sinovi Božiji nazvati;

10. Blaženi prognani pravde radi, jer je njihovo Carstvo nebesko.

11. Blaženi ste kada vas sramote i progone i lažući govore protiv vas svakojake rđave riječi, zbog mene.

12. Radujte se i veselite se, jer je velika plata vaša na nebesima, jer su tako progonili i proroke prije vas.

13. Vi ste so zemlji; ako so obljutavi, čime će se osoliti? Ona već neće biti ni za šta, osim da se prospe napolje i da je ljudi pogaze

21. Čuli ste kako je kazano starima: Ne ubij; jer ko ubije, biće kriv sudu.

22. A ja vam kažem da će svaki koji se gnjevi na brata svoga ni za što, biti kriv sudu; a ako li ko reče bratu svome: "Raka!" biće kriv sinedrionu; a ko reče: "Budalo!" biće kriv paklu ognjenome.

25. Miri se sa suparnikom svojim brzo, dok si na putu s njim, da te suparnik ne preda sudiji, a sudija da te ne preda slugi i u tamnicu da te ne vrgnu.

26. Zaista ti kažem: Nećeš izići odande dok ne daš do posljednjega novčića.

38. Čuli ste da je kazano: Oko za oko, i zub za zub.

39. A ja vam kažem da se ne protivite zlu, nego ako te ko udari po desnom obrazu tvom, okreni mu i drugi;

40. I koji hoće da se sudi s tobom i košulju tvoju da uzme, podaj mu i haljinu;

41. I ako te ko potjera jednu milju, idi s njim dvije.

(Zač. 15). 42. Koji ište u tebe, podaj mu; i koji hoće od tebe da pozajmi, ne odreci mu.

43. Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjega svojega, i mrzi neprijatelja svojega.

44. A ja vam kažem: Ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji vas mrze i molite se za one koji vas vrijeđaju i gone,

45. Da budete sinovi Oca svojega koji je na nebesima; jer On svojim suncem obasjava i zle i dobre; i daje dažd pravednima i nepravednima.

46. Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakvu platu imate? Ne čine li tako i carinici?

47. I ako pozdravljate samo braću svoju, šta odviše činite? Ne čine li tako i neznabošci?

48. Budite vi, dakle, savršeni, kao što je savršen Otac vaš nebeski.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 11:15:13 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat
Nedavno ste izjavili da bi Srbija trebalo da objavi da će kupiti najsavršenije borbene sisteme od Rusije i drugih zemalja i da ovoj zemlji treba da uputimo poziv da uspostave vojno prisustvo u Srbiji i pošalju dobrovoljce. Da li su to prejake reči za jednog vladiku?

Što bi to bilo prejako!? Je l’ nam ne treba naoružanje!? To su bili moji predlozi šta bi trebalo uraditi dan pre, a ne dan posle proglašenja nezavisnosti. To su moja razmišljanja i stojim iza toga. A da li će vlada to da uradi - ne znam. To nije propis ni primoravanje Srbiji, već predlozi šta bi bilo nužno i šta bi dalo rezultate.

Smile Dobar je ! Ovo bi možda i uspleo da imamo jedno 10-20 milijardi dolara u kešu !
Nas nema pas za šta da ujede koliko smo siromašna država, a taj mantijaš
priča o "najsavršenijim borbenim sistemima"  Smile Smile

« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 11:26:59 od sstanko78 »
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:31:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.