Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista ~ Reagovanja u svetu ~ Vase misljenje 2  (Pročitano 1329406 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Najveca je greska bila sto se Kosmet nije podelio posle/za vreme bombardovanja. Tad smo lepo mogli dobiti ono sto je trebalo, svetinje(bar vecinu) i prostor gde bi se mogao naseliti srpski narod.
Ovako smo Kosmet izgubili. Mozemo ga vratiti samo novim ratom, i to ne ceo, vec odredjeni deo.
I to je realnost. Kao sto je i realnost da nama ne treba 2 miliona Albanaca koji se mnoze neverovatnom brzinom u okviru nase drzave.
Realnost je tuzna, ali placamo ceh svojoj gluposti.

разну сам глупост прочитао на форуму  Smile  ... али овакву глупост  на целом интернету нема  Smile  ... и пази му ник-а ... бедаку , мењај ник ...

[size=10pt]A ti bi uvezao 2 miliona siptara u Srbiju?[/size] Siptari sa Kosmeta imaju najveci prirodni prirastaj u Evropi, dok su Srbi medju nekoliko najgorih na celome svetu. Ako ih ne izbacis nekako iz drzave, ode tebi mnogo vise od Kosova. Granica je morala biti povucena onako da se vecinom zadovolje srpski istorijski interesi, i da se dobije prostor u kome bi se naselili srbi, sto je podrazumevalo obostrano tumbanje populacije, a ovako si dobio jednostrano, naravno srpsko...[size=10pt] Od tog guslanja u prazno, mozes samo dobiti onu stvar[/size], kakva je trenutna situacija na terenu. Vreme prolazi, i cak i da proteras oko 2 miliona ljudi, sto je samo po sebi gotovo nemoguce, ti do tog perioda u kome bi to moglo da se desi, neces imati preteran broj ljudi koji bi se vratio tamo, jer su ljudi izgradili svoje zivote na drugom mestu. Vratili bi se stariji ljudi, dok bi mladi, koji trebaju da obnavljaju populaciju ostali u uzoj Srbiji. 
Da je tada kada je trebalo napravljena podela u kojoj bi mi dobili otprilike jednu trecinu, a albanci dve, sa uslovima, koje sam naveo, sada bi i Srbi sa Kosmeta ziveli na Kosmetu, a ne po uzoj Srbiji.
Nazalost, megalomanija je svela ovaj narod u ove trenutne granice.
[size=10pt]Sto ne znaci da se protiv takvog stanja ne treba boriti, bas suprotno, ali i obazrivo i u realnim okvirima. Samo tako mozemo ostvariti svoje nacionalne interese i doneti boljitak nasem narodu[/size].

1. Па ти ниси свестан своје несвести ... не можеш  да увез
еш  , како ти кажеш , 2 милиона шиптара ( по њиховом попису има их 1.8 милиона , ти си повећао за 200.000 шиптара , следећи који размишљају  као ти додаће још толико  и на крају биће 3 милиона шиптара - што они  једва чекају да то прихвате (реално нема их ни 1.2 милиона) ) , да би нешто увезао мора да буде у иностранство а то Космет није - утуви то себи добро у главу !!!

2. Ту ствар си ти одавно добио која се код тебе води као физичка аномалија ....

3. Не разумем ово задње болдовано , кад повежеш са свим осталим што си претходно написао ... знаш ли шта ти пишеш ?

Теби дечко фали јeдна добра едукација , не кривим те , погрешну су историју све нас учили , ако имаш мало памети , почни да користиш гуглеартх , види ти колика је Србија уствари , ко каже да Србија нема море ?  ...  не одрицати се , треба вратити  све оно што је наше .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Косовске санкције Србији

Косово забранило увоз производа из Србије и увело додатну таксу од 10 одсто за производе из БиХ. Влада Хашима Тачија ту одлуку образложила блокадом извоза са Косова. "Одлука ступа на снагу одмах... Производи из Србије биће заустављени на граници", рекла Мимоза Кусари Љиља.

Министарка трговине и индустрије у косовској влади Мимоза Кусари Љиља саопштила је да је Приштина зауставила увоз робе из Србије, док ће увозници робе из Босне и Херцеговине плаћати додатну таксу од 10 одсто, као реципрочну меру због блокаде продаје косовских производа у Србији и БиХ.

Ивановић очекује реакцију ЕУ

Државни секретар у Министарству за Косово и Метохију Оливер Ивановић очекује брзу реакцију Европске уније на данашњу одлуку косовских власти.

Ивановић сматра да овај потез може угозити и даље преговоре Београда и Приштине.

"То је наиван покушај да Србија призна косовску независност и то неће променити српски став", поручио је државни секретар.

"Не признајемо царинске печате Србије и сва роба која долази из Србије биће заустављена на граници", рекла је косовска министарка. "Ова одлука ступа на снагу одмах".

Према ранијим проценама, вредност годишњег извоза робе из Србије на Косово износи од 200 до чак 370 милиона евра, док се на Косово из БиХ годишње увезе роба у вредности од око 80 милиона евра.

Србија, БиХ и власти у Приштини потписнице су споразума ЦЕФТА са осталим тржиштима југоисточне Европе, према којем нема царина у кретању роба, већ се плаћа само порез у висини од 18 одсто.

Одлука о увођењу ембарга је, наводи се у саопштењу косовске владе, последица "неуспеха у постизању споразума о признавању царинских печата Косова и о слободној трговини".

Практично, ембарго на увоз српских производа је последица одлагања шесте рунде преговора Приштине и Београда, који се воде у Бриселу уз посредовање Европске уније.

Izvor: RTS

jupi napokon su stali na zulj....nema vise lake zarade i ulta mega giga bogacenje pojedinih kompanija
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Meni kaze da sam neobrazovan covek koji ne poznaje pravopis...  Smile
Cuj matori, siguran sam da imam vise skole od tebe, posto imam najvise obrazovanje. I siguran sam da poznajem istoriju vise od tebe, kao i geopolitiku.
Tih 2 miliona siptara su fraza, znam ja jako dobro koliko ih ima dole, isto kao i ona fraza da smo bili 500 godina pod turcima iako nismo.
Ti da stvarno poznajes istoriju, znao bi npr. sta je pisao Dimitrije Tucovic, sahranjen na Slaviji u Beogradu.

To sto nam zadnjih nekoliko decenija, za razliku od nekog prethodnog perioda, nisu bile naklonjene geopoliticke prilike, ne znaci da ce tako uvek biti, to ce se uskoro promeniti. A mi cemo to iskoristiti, ako budemo imali pameti i bili realni, ako ne, opet ce nam pricati price tipa granica KKOV dok nas neprijatelj sa strane jebe a rezultat bude jos pogubniji.

Ti takvi veliki srbi nisu nista manje opasni, od onih iz "druge srbije", i jedni i drugi srbima prave problem.

Ova suzena Srbija u kojoj danas zivimo nema more, obzirom da je sistematski ubijan, pokrstavan tj. asimilovan i proterivan srpski narod na obali jadranskog mora zadnjih 200 i vise godina, bilo od strane austrougara, bilo od strane hrvata. Nema Srbija ni Kosmet, on je isto tako otet.

Kad za obracun dodje vreme, srbi trebaju nacrtati liniju na Kosmetu koja ce odgovarati i istorijskim potrebama srba i potrebama za nastanjenje raseljenog stanovnistva.
Linija koja bi isla od Severa Kosmeta, preko Mitrovice, pa dijagonalno do ispod Decana, kao i prostor kod Kosovske Kamenice i Novog Brda, do Gracanice i Gazimestana je nesto sto bi moglo biti zadovoljavajuce za nas narod. Takodje podrazumeva se i da Republika Srpska treba biti u sastavu Srbije, i izlaz na more u Herceg Novom, Prevlaci i eventualno Tivtu ili Risnu.
E to je realnost za srpski narod. Sve preko toga je sviranje onoj stvari.
Mozda je nekada, pa i ne tako davno, bila drugacija situacija, pa su aspiracije mogle biti vece, ali sada to nazalost nije slucaj.

Dalje tebi odgovarati necu, jer se jasno vidi civilizacijska razlika, nivo inteligencije i obrazovanja izmedju nas dvojice, a ja da se spustam na taj nivo ne pada mi na pamet.
Ja sam za svoj narod spreman da ratujem i poginem, a za tebe ne znam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson k310i
Да мало разбијемо ова препуцавања и да вас позовем да одете на КиМ.

Мада се ова покрајина најчешће налази у вестима због етничког насиља, последицâ рата и као трајно геополитичко буре барута, ми смо одлучили да што је могуће више пажње посветимо нечем другом. Желимо да најширој публици представимо и изванредна културна и природна богатства, археологију, историју, споменике, музику, данашњи живот овог за нас важног простора. Праве представе о знаменитостима прошлости, о архитектури и сликарству, могуће је добити само ако се ови објекти непосредно посматрају, у свом аутеничном амбијенту, у коме се може доживети целина утиска. Лепота планина, специфичност насељених крајева могуће је доживети и схватити у пуном смислу само ако се до њих непосредно дође. Због тога смо покренули како би се та слика изменила и преставили Кроз пројекат Приближи се желимо да код домаће и стране публике створимо жељу за путовањем - откривањем лепоте које Косово и Метохија скрива и тако се изблиза упознају са духовним, културно-историјским и другим вредностима које Косово и Метохија пружа.

Циљеви:

1. Створити бољи имиџ за више видова туризма и повећати свет о постојећим могућностима, према новом имиџу који буде створен;

2. Да информише туристичку потражњу o условима боравка и да постакне жељу за путовањем;

3. Укључивање Косова и Метохије у туристичку понуду Србије;

4. Очување културно и историјског наслеђа и природе;

5. Повећање животног стандарда кроз економску корист од туризма.

Срества:

• Интернет презентација која ће поред текстова и фотографија садржати и обиље видео материјала. Посетиоци ове сранице ће моћи најбоље да се упознају са оним што Косово и Метохија нуди;

• Отварање информативног простора у Београду;

• Израда брошура, каталога, проспеката;

• Концепт кратких ТВ формата и спотова у трајању од 15 до 60 секунди као и тзв. landscape форме у трајању од 2 до 5 минута.

• У сарадњи фирме “ masel” велика изложба у возилима градског превоза.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Meni kaze da sam neobrazovan covek koji ne poznaje pravopis...  Smile
Cuj matori, siguran sam da imam vise skole od tebe, posto imam najvise obrazovanje. I siguran sam da poznajem istoriju vise od tebe, kao i geopolitiku.
Tih 2 miliona siptara su fraza, znam ja jako dobro koliko ih ima dole, isto kao i ona fraza da smo bili 500 godina pod turcima iako nismo.
Ti da stvarno poznajes istoriju, znao bi npr. sta je pisao Dimitrije Tucovic, sahranjen na Slaviji u Beogradu.

To sto nam zadnjih nekoliko decenija, za razliku od nekog prethodnog perioda, nisu bile naklonjene geopoliticke prilike, ne znaci da ce tako uvek biti, to ce se uskoro promeniti. A mi cemo to iskoristiti, ako budemo imali pameti i bili realni, ako ne, opet ce nam pricati price tipa granica KKOV dok nas neprijatelj sa strane jebe a rezultat bude jos pogubniji.

Ti takvi veliki srbi nisu nista manje opasni, od onih iz "druge srbije", i jedni i drugi srbima prave problem.

Ova suzena Srbija u kojoj danas zivimo nema more, obzirom da je sistematski ubijan, pokrstavan tj. asimilovan i proterivan srpski narod na obali jadranskog mora zadnjih 200 i vise godina, bilo od strane austrougara, bilo od strane hrvata. Nema Srbija ni Kosmet, on je isto tako otet.

Kad za obracun dodje vreme, srbi trebaju nacrtati liniju na Kosmetu koja ce odgovarati i istorijskim potrebama srba i potrebama za nastanjenje raseljenog stanovnistva.
Linija koja bi isla od Severa Kosmeta, preko Mitrovice, pa dijagonalno do ispod Decana, kao i prostor kod Kosovske Kamenice i Novog Brda, do Gracanice i Gazimestana je nesto sto bi moglo biti zadovoljavajuce za nas narod. Takodje podrazumeva se i da Republika Srpska treba biti u sastavu Srbije, i izlaz na more u Herceg Novom, Prevlaci i eventualno Tivtu ili Risnu.
E to je realnost za srpski narod. Sve preko toga je sviranje onoj stvari.
Mozda je nekada, pa i ne tako davno, bila drugacija situacija, pa su aspiracije mogle biti vece, ali sada to nazalost nije slucaj.

Dalje tebi odgovarati necu, jer se jasno vidi civilizacijska razlika, nivo inteligencije i obrazovanja izmedju nas dvojice, a ja da se spustam na taj nivo ne pada mi na pamet.
Ja sam za svoj narod spreman da ratujem i poginem, a za tebe ne znam.

Smile ...  Smile
Ипак да мало изменим ..... **************** ... те линије којом делиш Србију ******************* ... знаш већ где  Smile ....

Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!
Edit by Lightsoft: Sledeci put ukoliko naletim na ovakav odgovor sagovorniku, bice zabranjen pristup nalogu.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2011, 02:20:55 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
EU: Ne komentarišemo izjave Kantrimena, ne govori u ime EU

Evropska unija ne može komentarisati izjave američkog funkcionera Tomasa Kantrimena o razlozima vlasti u Prištini da zavedu embargo na uvoz iz Srbije, "zato što on ne govori u ime EU".

To su agenciji Beta preneli izvori Evropske službe za spoljno delovanje, diplomatije EU, koji su time odgovorili na pitanje da li mogu da potvrde izjavu visokog funkcionera američkog Stejt departmenta Kantrimena da je posrednik EU u dijalogu Beograd-Priština Robert Kuper odlučio da odloži poslednju rundu tog dijaloga "zbog nespremnosti srpske vlade da ukine svoj embargo na kosovsku robu".

Izvori u Briselu su zamoljeni da kažu i da li posrednik Kuper i EU dele ocenu zvaničnika SAD Kantrimena da je pre dve godine "zavedeni embargo Srbije na uvoz kosovske robe nezakonit prema pravilima CEFTA (regionalne zone slobodne trgovine)", imajući u vidu da su srpske vlasti, ali i vlada BiH, zbog odluke Prištine da zavede carinu od deset odsto na robu iz BiH, saopštile da će se žaliti CEFTA.

Jer Beograd i Sarajevo ne priznaju nezavisnost Kosova i smatraju da je Priština pre dve i po godine jednostrano promenila carinske pečate i dokumenta s oznakama UNMIK-a i pokušala da nametne pečat i oznake samoproglašene vlasti na Kosovu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Portparolka: Euleks ne sprovodi odluku Vlade Kosova

Portparolka Euleksa Aleksandra Džordž rekla je danas da misija EU još nije počela da primenjuje odluku Vlade Kosova o reciprocitetu u trgovinskoj razmeni sa Srbijom.

"Euleks je upoznat sa odlukom Vlade Kosova. Mi još diskutujemo o efektima ove odluke. U toku su i rasprave sa zvaničnicima Vlade Kosova da bismo videli posledice odluke", kazala je Džordž za Radio Kosova.

Euleks je o neprimenjivanju odluke Vlade Kosova informisao i generalnog direktora Carine Kosova.

Euleks kontroliše administrativne prelaze Jarinje i Brnjak na severu Kosova.

Vlada Kosova uvela je prošle nedelje zabranu na uvoz robe iz Srbije, tvrdeći da i Beograd onemogućava uvoz kosovske robe jer ne priznaje pečate carine Kosova. Srbija ima veliki suficit u trgovini sa Kosovom i najavljeno je da će se žaliti CEFTA zbog odluke prištinskih vlasti.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Akcija KPS, napeto na severu Kosova
IZVOR: BETA
Priština -- Specijalne jedinice KPS-a zauzele večeras administrativni prelaz Brnjak na severu Kosova, dok su ih lokalni Srbi sprečili da preuzmu i obližnji punkt Jarinje.

Izvor u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju rekao je da su građani blokirali puteve u Leposaviću, selu Rudare i Zubinom Potoku na severu Kosova.

Izveštač agencije Beta sa severa Kosova javio je da su u toku pregovori lokalnih Srba i predstavnika specijalne policije i da je situacija napeta.

Kako javlja KIM radio, glavni put u Zubinom Potoku blokiran je sa 2 kamiona, a na samom putu trenutno je nekoliko stotina građana. Specijalne jedinice KPS-a "ROSE" pokušale su u ponedeljak uveče da zauzmu administrativne prelaze Brnjak i Jarinje.

Nakon vesti o prolasku džipova sa specijalcima, građani Zibinog Potoka i Kosovske Mitrovice izašli su na glavne puteve i blokirali raskrsnice.

KIM radio izveštava i da je glavni put u Zubinom Potoku blokiran sa 2 kamiona, a da na samom putu trenutno je nekoliko stotina građana. Prenosi i da je situacija je vrlo napeta, a u jednom trenutku do ljudi koji stoje na ulici došlo je vozilo KFOR-a koje se nakon nekoliko minuta udaljilo, ispraćeno zvižducima okupljenih.

Prema nezvaničnim informacijama KIM radija, u Rudaru kod Zvečana je došlo do incidenata, a vozila sa pripadnicima specijalnih jedinica policije su nastavila put ka Leposaviću.

Radio-televizija Kosova prenela je večeras da je kosovska policija počela akciju preuzimanja administrativnih prelaza sa Srbijom po naređenju premijera Kosova Hašima Tačija.

Načelnik kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković je potvrdio da je kosovska policija večeras preuzela administrativni prelaz Brnjak.

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi potvrdio je večeras za prištinsku Televiziju KTV da je počela akcija zauzimanja prelaza Jarinje i Brnjak, na severu Kosova.

Izveštači Radiotelevizije Kosova sa lica mesta potvrdili su da su specijalne policijske jedinice Rose večeras preuzele prelaz Brnjak, da su u blizini prelaza Jarinje, ali da put blokiraju četiri kamiona sa peskom i grupa lokalnih Srba.

Za te prelaze bila je odgovorna carina Euleksa, a na njima su radili i Srbi koji su zaposleni u policiji Kosova.

U Euleksu je rečeno da su od predstavnika medija saznali za akciju kosovskih specijalnih jedinica Rosa, da još ne mogu ništa da kažu, ali da će se uskoro oglasiti.

Građani srpske nacionalnosti sa severa Kosova, koji su se okupili ranije danas kod Leposavića, napravili su blokadu i sprečili da se kosovske specijalne snage stacioniraju na administrativnom prelazu Jarinje.

Nešto ranije je stigla i vest da je premijer Kosova Hašim Tači smenio generalnog direktora policije Kosova Rešata Malićija, što je potvrđeno večeras iz Vlade Kosova.

Podsetimo, Vlada Kosova je u sredu donela odluku da zabrani uvoz robe iz Srbije. Priština je navela je da odluka predstavlja odgovor na to što Srbija ne priznaje pečat kosovske carine i što onemogućava izvoz sa Kosova u Srbiju.

Ivanović: Situacija može da eskalira
Državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović upozorio je da bi situacija na severu Kosova mogla da "eskalira".

"Situacija je prilično napeta, to je nepromišljen gest za koji nema obrazloženja", rekao je Ivanović, govoreći o odluci prištinske strane da specijalna jedinica policije preuzme prelaze.

On je naveo da je razgovarao s predstavnicima međunarodne zajednice i da očekuje reagovanje Kfora i Euleksa.

Ivanović je kazao da se "glavna napetost očekuje ujutru" i da postoji opasnost da situacija "eskalira".

"Kada se to nadoveže na odluku o zabrani ulaska robe to pokazuje veoma koherentan plan", rekao je državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 5800 express mus
Citat
Све везе са Косовом су у прекиду.
Citat
‎"Невена Ђукановић, која живи у делу К.Митровице близу моста, у Бошњачкој Махали, преживљава праву трауму, вехабије у њеној улици сад псују све српско и пуцају у ваздух од одушевљења због пада Брњака."
Citat
шиптари пробили један део насилно са џиповима и ухапсили 4 Срба, сад јавио ртс.   
Citat
Ovo je jezivo helikopteri samo nadleću. Nema nam sna. svi nam muški po ulicama. Deca su nam uznemirena. Pomozite nam braćo, moli vas jedna majka koju su proterali iz prištine. Nedam da mi ovo parče uzmu. Neka Bog čuva sve vas i vašu decu i našu noćas, sutra, prekosutra...Ako Bog da

Dal je moguce,Srbijo REAGUJ!
Ja ne verujem sta nam rade,pobiti sva govna,jebala ih Evropa...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
Ostavili su goloruk narod dole da se brani.Jebem te drzavo. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.