Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista ~ Reagovanja u svetu ~ Vase misljenje 2  (Pročitano 1333899 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
 Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 15:11:54 od alephone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
uskoro onkoncanje krize - Kfor spremio 100 vozila za proboj

par recenica izvadjenih iz konteksta :

Ministar odbrane Dragan Šutanovac se nada da će na Kosovu i Metohiji nenasilna rešenja dobiti prednost nad nasiljem i da će svi problemi koji tamo postoje biti okončani bez žrtava.

"Nadam se da će dani pred nama pokazati da nenasilje ima prednost nad nasiljem i da ćemo uspeti da iz problema, u kojima se trenutno nalazimo, izađemo bez žrtava i neoštećeni", rekao je Šutanovac.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/173214/Kfor-spremio-100-vozila-za-proboj
« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 14:33:50 od alephone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Cuh se sa mojima, najjaca fora je sto su poceli da prikupljaju potpise da svi kolektivno uzmu Rusko drzavljanstvo  Smile
Ostalo je standardno, kfor dovlaci snage tako da se ocekuje udar sa svih strana.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
papirologija je za*ebana trebalo je to mnogo ranije da se to reshi, nazalost ovo mi mirishe da ce do kraja oktobra da bude gotovo, voleo bih po tom pitaju debelo gresim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 2610

Koji je zvanicni stav drzave Srbije?

Mislim da je Borko Stevanović, glavni pregovarač Vlade Srbije već istakao stav a Bota je potvrdio-STRPITE SE SRBI(DOK VAS ŠIPCI NE POTAMANE) !

žalosno ali istinito
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
"Da sam na slobodi, za 24 sata bih okupio JSO, a za 48 sati bi Kosovo bilo nase, a onda bih se vratio ovde u zatvor, gde sam sa ponosom usao. Pustite me samo na 4 dana."

Reče jednom...
« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 16:25:27 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
najjaca fora je sto su poceli da prikupljaju potpise da svi kolektivno uzmu Rusko drzavljanstvo

добра фора  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
pa ako nije samo fora , sta drugo ljudi da rade ?
za popis ja sam stvarno mislio da se NE izjasnim kao srbin zbog sranja oko nas , ali ne toliko koliko nas *ebu stranci, vec zbog ove nase nakaradne vlasti , tesko je biti srbin na balkanu , a jos teze u samoj srbiji ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
18.05 - Један аутобус и два минибуса довезени у Јагњеницу, чиме су додатно ојачане барикаде. У возилима седе људи, јавља репортер РТС-а. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson 
Citat
Jebes rat, nego, ima li vlada konkretno resenje ili samo pustaju repeat na CD-u: "Mi se zalazemo za mirno resenje i protestvujemo u savetu bezbednosti i slicnim svetskim i Evropskim institucijama"?

vlada ima konkretno rešenje, samo nema muda da zvanično saopšti: priznati nezavisnost kosova i obezbediti što veću autonomiju za srbe...
samo oni čekaju izbore da bi napravili vladu sa sns, i onda će to saopštiti...i nikolić više voli evriće nego kosovo  Smile

iz "neimenovanih i pouzdanih" izvora  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.