Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 22:21:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ili evropska unija  (Pročitano 110973 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
ljudi, ne ometajte ustav....

Martine, to se pogotovu odnosi, na Ustasu koji zivi i radi u Pancevu!!!
Dakle, da Martine, ne pljuj po Ustavu drzave u kojoj zivis  Smile
Ukoliko ti vise odgovara Ustav "demokratske" hrvatske, srecan ti put !  Smile

Smile

jel si pročito od čega je to martin ili si jedino znao da stigneš na pančevo.biz, o veliki obaveštajni magu?
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
ljudi, ne ometajte ustav....

Martine, to se pogotovu odnosi, na Ustasu koji zivi i radi u Pancevu!!!
Dakle, da Martine, ne pljuj po Ustavu drzave u kojoj zivis  Smile
Ukoliko ti vise odgovara Ustav "demokratske" hrvatske, srecan ti put !  Smile

Smile

jel si pročito od čega je to martin ili si jedino znao da stigneš na pančevo.biz, o veliki obaveštajni magu?

Tesko se snalazim sa "pravopisom", izvini, ako neki deo nisam razumeo
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
 Smile Smile Smile

jbt, ti si cirkus

sad tek kontam što si se uhvatio pravopisa, ti misliš da je pravopis hravtska reč. Neee, pobrko si sa zemljopisom...
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Miodraze
Samo da te priupitam na samom pocetku:
Na osnovu cega si misljenja da ja imam potrebu, da se ubedjujem sa tobom?!
Sam nacin, samo tvoje obracanje, gde ti pocinjes citat nekog teksta, recima:
"Maks , evo malo copy/past i od mene , pitanje je samo da li ces moci da razumes tekst u pravom smislu u kome je pisan ( bez predrasuda ) , ili ces mozda da se razocaras sto je i Lazanjski poceo da razmislja slicno meni " Smile Smile, navodina zakljucak, da ti ocekujes, neki odgovor od mene?!  Smile

Ono sto mi priznajem nije jasno, time i potvrdjujem, tvoje aluzije, tj sumnje, da necu nesto moci da razumem:
Odakle tebi i pomisao, da je meni stalo do misljenja, jednog Miroslava Lazanjskog, koga ti cenis, kao vojnog komentatora, a ja se pitam, po cemu je to on vojni komentator?! Smile Smile
Po tome sto je tokom Nato agresije na Srbiju, kao "vojni komentator" izvestavao, sa lica mesta?! Smile
Ili, kao "vojnog komentatora", koji u pauzama za izbor lepotica, ponekada i obuce vojnu jaknu i kao nesto komentarise?! Smile Smile

Sto se tice samog teksta:
Zaista nemam, nikakav komentar i iskreno, ne znam ni kako , a ni zasto bi trebalo da prokomentarisem, pomenuti tekst Smile

A, posto se obistinila tvoja sumnja, da ja necu razumeti, pomenuti tekst, , jer verovatno  priznajem, nisam dostigao nivo inteligencije, autora samog teksta.
Da li bi mogao da me "prosvetlis" i objasnis mi sustinu, pomenutog Smile
I razloge zbog kojih bi ja trebalo da budem, zadovoljan, il razocaran, istim?!  Smile Smile

Makse , ja forum shvatam kao mesto gde ljudi razmenjuju licna misljenja , a ne kopiraju tudja , niti svaki post svedu na kopiranje tudjih misljenja . A tvojih prvih desetak postova su bili upravo to , past/copy tudjih clanaka . Mene ne zanima apsolutno sta je neko napisao i u kojim novinama , ako zelim , ili cu otici na sajt tih novina , ili cu ih kupiti , pa procitati sam , mene zanima sta mislis ti licno o ovoj temi .

Ako se vec vezujes za neku analizu , postavis link ka njoj , pa covek ako hoce da procita , ode na taj link , ako ne , nece i tacka .

Zato sam ti se obratio licno i postavio namerno clanak , da vidim koja ce biti tvoja reakcija , a i da ti malo pokazem kako to izgleda .

A sto se tice licnog obracanja i polemisanja , ti to radis sa svakim drugim clanom foruma , ne znam zasto ti onda smeta kada se tebi na isti nacin obrati neko drugi . Pola postova sa kojima se ne slazes ti shvatas licno , kao da tebe neko licno napada i vredja , a ljudi samo iznose svoje misljenje i imaju pravo na njega u istoj meri koliko i ti . Pogledaj zadnje dve strane i svoje postove i kako si se obracao pojedinim ljudima .

O Lazanjskom kao geopolitickom strucnjaku ili vojnom analiticaru nemam nikakvo misljenje , ali kao o vojnom novinaru moram da mu skinem kapu , jer je bio na vise ratista i u vise vojnih baza , vojnih akademija , generalstabova , nego sto ja i ti imamo kose na glavi , i tu mu niko nista ne moze zameriti . To radi perfektno .

Clanak je vazan jer opisuje upravo one osobine naseg naroda koje ga guraju u ponor i krvave ratove zadnjih 100 godina i koje su ga i ostavile slabim i nerazvijenim na pocetku 21.-vog veka , a imao je potencijal da bude jedan od prvih u Evropi . Procitaj boldovani deo , i trebao bi da razumes na sta mislim . Ne smatram ja da si ti manje pametan od mene ili bilo koga ovde , ali smatram da ti odredjene predrasude smetaju da vidis situaciju u celini . I to bas one predrasude koje krase vecinu naseg naroda , koje su dobro opisane u tekstu , narocito u boldovanom delu . Ako ne razumes , nista strasno po tebe , mnogo je veci problem sto i dobar deo naroda iz istih razloga to ne razume , i zato smo tu gde jesmo .

Ne brini , vise necu uopste nijedan post namenjivati licno tebi , niti cu sa tobom polemisati , ovo je bilo zadnje . Nastavicu da postujem sta mislim ne obracajuci se licno , kako sam uglavnom i radio ovde na forumu .

Gale , imas li drugi link , sa ovog nikako da skinem , stopira mi donwload pri kraju ?
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 12:42:12 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Nije tema o Krajini, to mozemo na drugoj temi.Jednom rečenicom: više je Hrvatska uradila za izbjegle Srbe iz Hrvatske nego Srbija za izbjegle sa Kosova.Troduplo!Zavrsena prica na tu temu ovdje.

Nidzo, pa nemoj sad i ti tako ... Srbi nisu izbegli iz Hrvatske, vec su proterani, ako cemo realno. Ali, ja za to ne krivim vas Hrvate, vi ste tu bili samo posrednik (izvrsilac naredjenja) ... da su Srbi bili malo mudriji, ne bi vi smeli prstom da mrdnete, kao sto ni mi ne smemo danas na KiM.

To sto vi sada radite za Srbe koji se vracaju, je lepo, ali licemerno i ljigavo u isto vreme Smile

Нешто ми није јасно, Тадићи каже да ће Србија када уђе у ЕУ блокирати улазак КиМ у исту????? Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Sta ti tu nije jasno?

А по којем основу,кад је улазак Србије условљен њеним признавањем независности(отимања) нашег КиМ?

To nije tacno. Navedi jedan primer, gde neko iz EU navodi ovu glupost koju si napisao, kao uslov?
А да ли је он толико луд као што изгледа да помисли да ће група Бриселских бирократа пустити Бангладеш или Сомалију у ЕУ?

...ili mozda Zimbabve? Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Littlegirl  sta je licemjerno i ljigavo...ti zelis da stvari se ne mijenjaju ka boljem ili kako?

Sto se tice KiMa i EU, tu nebi trebalo biti dvojbe...i jedno i drugo je bitno za Srbiju i narod.
Bitno je da Srpska vlada ide ka intergraciji u EU a uz to naravno da nikada ne prizna Kosovo....kada Srbija bude clanica EU, onda moze biberiti dole kako god zeli.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Ja cu i dalje da nastavim da pitam: Koja je alternativa odbijanja EU?
Sinoc je na studio B bio Parivodic i Pitic.
Jedna veoma lepa emisija, u kojoj iako su njih dvojica na razlicite strane, odlucili su da govore o struci.
Parivodic kao savetnik Kostunice, je izneo takve argumente u korist eu, da jednostavno ne znam sta da kazem? Da li ga on to savetuje a Kostunica to nece ili ne moze da radi opet ne znam. Iako moje povrsno poznavanje politike je takvo da kada se te dve stvari (akcija u suprotnosti sa svetom), desavaju samo kada drugi jaci pritiskaju vodju da uradi nesto sto je totalno suprotno interesima ekonomije.
Nas (srpski) milje je takav da smo bukvalno vezani 55% za evropu a ostalo za zapadni Balkan sa odlicnim perspektivama. Ako ukinemo saradnju sa evropom, moracemo i sa susedima, jer i oni ce priznati Kosovo (Slovenija, Hrvatska, Makedonija a i Crna Gora).
Istovremeno povlacenjem ambasadora a uspostavljanjem odnosa sa Kosovom, otvaramo Kosovu siroke perspektive razvoja tih odnosa.

Hocu da kazem da je alternativa, ovu koju se ovde postavlja pitanje, crnja od najcrnje rupe.
A koja je svrha? Pa da bi se zadovoljili neki politicari, koji ce (racunaju) da dobiju stotinak glasova vise na izborima. I to ako.

Koja je dalja perspektiva/ Odlazak u nazad kostace na godine i godine oporavka.

Dobro, hajde da se svi zrtvujemo za Kosovo. A sta posle? Kada ti isti borci budu viseli kako Srbi uzimaju za koju godinu Kosovske pasose da idu negde napolju? Jel se ispalati tolika kolicina iracionalnog patriotizma?

Kada sam prvi put video Slovenacki pasos (jos nisu bili samostalni) rekao sam da cu onaj ko mi tako nesto pokaze, iscupati i pocepati, bez obzira na posledice. danas gledam svoje zemljake kako stoje na red pred slovenackim amabasadama.

Hocu da kazem: oni su to nauimili i to ce uraditi. Amin.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Miodraze
Samo da te priupitam na samom pocetku:
Na osnovu cega si misljenja da ja imam potrebu, da se ubedjujem sa tobom?!
Sam nacin, samo tvoje obracanje, gde ti pocinjes citat nekog teksta, recima:
"Maks , evo malo copy/past i od mene , pitanje je samo da li ces moci da razumes tekst u pravom smislu u kome je pisan ( bez predrasuda ) , ili ces mozda da se razocaras sto je i Lazanjski poceo da razmislja slicno meni " Smile Smile, navodina zakljucak, da ti ocekujes, neki odgovor od mene?!  Smile

Ono sto mi priznajem nije jasno, time i potvrdjujem, tvoje aluzije, tj sumnje, da necu nesto moci da razumem:
Odakle tebi i pomisao, da je meni stalo do misljenja, jednog Miroslava Lazanjskog, koga ti cenis, kao vojnog komentatora, a ja se pitam, po cemu je to on vojni komentator?! Smile Smile
Po tome sto je tokom Nato agresije na Srbiju, kao "vojni komentator" izvestavao, sa lica mesta?! Smile
Ili, kao "vojnog komentatora", koji u pauzama za izbor lepotica, ponekada i obuce vojnu jaknu i kao nesto komentarise?! Smile Smile

Sto se tice samog teksta:
Zaista nemam, nikakav komentar i iskreno, ne znam ni kako , a ni zasto bi trebalo da prokomentarisem, pomenuti tekst Smile

A, posto se obistinila tvoja sumnja, da ja necu razumeti, pomenuti tekst, , jer verovatno  priznajem, nisam dostigao nivo inteligencije, autora samog teksta.
Da li bi mogao da me "prosvetlis" i objasnis mi sustinu, pomenutog Smile
I razloge zbog kojih bi ja trebalo da budem, zadovoljan, il razocaran, istim?!  Smile Smile

Makse , ja forum shvatam kao mesto gde ljudi razmenjuju licna misljenja , a ne kopiraju tudja , niti svaki post svedu na kopiranje tudjih misljenja . A tvojih prvih desetak postova su bili upravo to , past/copy tudjih clanaka . Mene ne zanima apsolutno sta je neko napisao i u kojim novinama , ako zelim , ili cu otici na sajt tih novina , ili cu ih kupiti , pa procitati sam , mene zanima sta mislis ti licno o ovoj temi .

Ako se vec vezujes za neku analizu , postavis link ka njoj , pa covek ako hoce da procita , ode na taj link , ako ne , nece i tacka .

Zato sam ti se obratio licno i postavio namerno clanak , da vidim koja ce biti tvoja reakcija , a i da ti malo pokazem kako to izgleda .

A sto se tice licnog obracanja i polemisanja , ti to radis sa svakim drugim clanom foruma , ne znam zasto ti onda smeta kada se tebi na isti nacin obrati neko drugi . Pola postova sa kojima se ne slazes ti shvatas licno , kao da tebe neko licno napada i vredja , a ljudi samo iznose svoje misljenje i imaju pravo na njega u istoj meri koliko i ti . Pogledaj zadnje dve strane i svoje postove i kako si se obracao pojedinim ljudima .

O Lazanjskom kao geopolitickom strucnjaku ili vojnom analiticaru nemam nikakvo misljenje , ali kao o vojnom novinaru moram da mu skinem kapu , jer je bio na vise ratista i u vise vojnih baza , vojnih akademija , generalstabova , nego sto ja i ti imamo kose na glavi , i tu mu niko nista ne moze zameriti . To radi perfektno .

Clanak je vazan jer opisuje upravo one osobine naseg naroda koje ga guraju u ponor i krvave ratove zadnjih 100 godina i koje su ga i ostavile slabim i nerazvijenim na pocetku 21.-vog veka , a imao je potencijal da bude jedan od prvih u Evropi . Procitaj boldovani deo , i trebao bi da razumes na sta mislim . Ne smatram ja da si ti manje pametan od mene ili bilo koga ovde , ali smatram da ti odredjene predrasude smetaju da vidis situaciju u celini . I to bas one predrasude koje krase vecinu naseg naroda , koje su dobro opisane u tekstu , narocito u boldovanom delu . Ako ne razumes , nista strasno po tebe , mnogo je veci problem sto i dobar deo naroda iz istih razloga to ne razume , i zato smo tu gde jesmo .

Ne brini , vise necu uopste nijedan post namenjivati licno tebi , niti cu sa tobom polemisati , ovo je bilo zadnje . Nastavicu da postujem sta mislim ne obracajuci se licno , kako sam uglavnom i radio ovde na forumu .

Gale , imas li drugi link , sa ovog nikako da skinem , stopira mi donwload pri kraju ?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Izvini, da me ne shvatis pogresno.
Smeh i aplauz, na prethodno izneto misljenje, od strane tvoje malenkosti, nije i pokusaj omalovazavja tebe samog.
Naime, vec sam se u jednoj od pethodnih diskusija to jest razlicitih razmena misljenja, izmedju tebe i mene, nalglasio da te cenim kao sagovornika!
Samo postoje delovi u prethodno napisanom, koji su me naveli na to, da prva reakcija, nakon procitanog bude upravo taj , smeh  Smile

-Nikada u debati sa tobom, nicim izazavan nisam citirao neki clanak, gde u samom naslovu bi ti skkrenuo paznju, da je taj clanak upucen, tebi
Ukoliko, jesam, izvini...ja se toga ne secam
A, to ponovo ukazuje na moju intelektuanu inferiornost , na koju si ti vec skrenuo paznju  Smile

Ukoliko ti se pak ne svidja, citiranje nekog teksta.
Ja ti tu zaista ne mogu pomoci  Smile Smile
Jednostavno...ne moras da procitas pomenuti tekst, ili tekstove

Sa kime ja polemisem i na koji nacin..
To je valjda moje pravo, odnosno moj nacin komunikacije, koji se tebi, moze, a i ne mora svideti
U svakom slucaju se ti tu ne mozes pojavljivati, kao "drveni advokat", nekoga sa kime polemisem
U krajnjem slucaju, ne vidim razloga zasto bi tebe zanimalo, zasto, kako i sa kime i oko cega polemisem
Na samom pocetku si napisao, da je ovo forum. Ili, kako si dalje u nastavku obrazlozio, mesto za razmenu misljenja

Ono sto sam ja sa ogranicenim intelektualnim sposobnostima uspeo, da shvatim , to je da je tebi smetala, moja diskusija sa osobama, koje su spremne da se odricu svega sto ima dodirnih tacaka sa drzavom. Dakle i teritorija i Ustava i cega li sve ne ...
Da ne spominjem neke nebulozne primere, cega su sve pojedinci spremni da se odreknu, zarad ulaska u EU?!
Ali , n u jednom delu se svi ti likovi ne odricu nicega, sto bi se moglo okarakterisati, ili svesti pod , licnom svojinom
Ne bi ja u tom slucaju imao, bilo sta protiv toga
Ovako, izvini, ali ne mogu da, a ne prokomentarisem tj da se ne slozim sa nekim ko bi se odreko bilo kog dela Srbije, zarad ulaska, bilo gde  Smile

Ne sporim ja da svako ima pravo , da iznosi svoje misljenje
Ali u kojoj bi se drzavi, recimo clanici te EU, dozvoljavalo ili predstavljalo kao izraz demokratije da se neki gradjanin, javno zalaze za odricajne od bilo kog dela, neke od tih drzava  Smile
Nema toga ni kod nas toliko u javnom zivotu, koliko od "hrabrih" likova, na netu

A, posebna je prica o Miroslavu Lazanjskom
Zaista ne mogu, a da se ne nasmejem, ukoliko treba da o njemu cenim, kao o vojnom komentatoru  Smile
Tako da, ne bi se nesto dugo zadrzavao, oko tog "vojnog komentatora"  Smile

Samo da ne zaboravim da ti ukazem , na jos jedan paradoksalni deo u tvom postu
A, to je deo gde ti skreces paznju, da je veci deo stanovnistva u zabludi, jer oni valjda ne gledaju istim ocima kao ti  Smile
Pa ces ti tom narodu, koji zbog " odredjenih predrazuda ,ne razume" neke stvari, verovatno da objasnis da su "kolektivno ludi". Kao sto je to cinio jos jedan u nizu evropejaca, tj gosn. Dinkic.

Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Littlegirl sta je licemjerno i ljigavo...ti zelis da stvari se ne mijenjaju ka boljem ili kako?
Pa pazi ... najbolje bi bilo da se Srbi vrate u RSK ... naravno to nije moguce, a i ne treba da se vrate (ja im prva ne bih to dopustila, da se ja pitam), jer pametan na greskama uci. Oluja je bila logicna reakcija Hrvata i sveta na srpsku glupost. Da sam se ja tada nesto pitala, vi to nikad ne bi postigli. Zato ja kazem, da svi Hrvati okace sliku Slobe i Shekija na zid, jer su vam oni dali nezavisnost ... u svakom slucaju, bilo, ne ponovilo se, idemo dalje ... gradimo dobrosusedkse odnose Smile

P.S. samo jedna ispravka. Nisu vam oni dali nezavisnost, vec su je nama (Srbiji) oduzeli.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 14:10:00 od littlegirl1 »
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 22:21:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.