Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:56:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ili evropska unija  (Pročitano 110543 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
Bilo je reci o tome, da se sve aktivnosti Srba na Kosmetu obavljavu u koordinaciji sa rukovodstvom u Beogradu

...opet lažeš .......nije bilo reči o tome nego si se ti zapitao .... pa ću te citirati opet jer si smarač:

http://forum.burek.com/index.php/topic,315395.msg5002197.html#msg5002197

Citat
Da li ti zaista mislis da su oni napustili posao i da se sada vracaju na taj posao, bez konsultacija ili bez koordinacije sa drzavnim rukovodstvom u Beogradu?!   Smile

Jel kapiraš zašto mi se omane prdac? Omane mi se prdac na tvoju demagogiju i mlaćenje gloginja tudjim kurcem ( u ovom slučaju su to policajci i pravosudni radnici) jer cijelo vrijeme navijaš za to da oni odu i da prkose.

Istovremeno od mene tražiš da ja vratim policajce u Krajinu.Zašto tražiš da ih vratim u Krajinu? Da bi ti mogao navijat da se skinu i odu? Joj nisi normalan dečko!Mlogo si kontradiktoran jer si pokretan mržnjom a to nije lepo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 01:11:31 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citat
Bilo je reci o tome, da se sve aktivnosti Srba na Kosmetu obavljavu u koordinaciji sa rukovodstvom u Beogradu

...opet lažeš .......nije bilo reči o tome nego si se ti zapitao .... pa ću te citirati opet jer si smarač:

http://forum.burek.com/index.php/topic,315395.msg5002197.html#msg5002197

Citat
Da li ti zaista mislis da su oni napustili posao i da se sada vracaju na taj posao, bez konsultacija ili bez koordinacije sa drzavnim rukovodstvom u Beogradu?!   Smile

Jel kapiraš zašto mi se omane prdac? Omane mi se prdac na tvoju demagogiju i mlaćenje gloginja tudjim kurcem ( u ovom slučaju su to policajci i pravosudni radnici) jer cijelo vrijeme navijaš za to da oni odu i da prkose.

Istovremeno od mene tražiš da ja vratim policajce u Krajinu.Zašto tražiš da ih vratim u Krajinu? Da bi ti mogao navijat da se skinu i odu? Joj nisi normalan dečko!Mlogo si kontradiktoran jer si pokretan mržnjom a to nije lepo  Smile Smile

Shvati , da me zaista ne zanimaju uzroci koji tebe navode da ispustas gasove !
Da li ti je to jasno?!
Izvini sto ne pisem Hrvatskim, ali toliko valjda mozes da shvatis! Smile
Vec sam ti napisao, da je to pre svega , problem tvojih ukucana  Smile

Pitanje koje si citirao, nije pre svega bilo upuceno tebi!
Ali , nebitno
Tesko je to tebi objasniti
Oduvek ste imali problema sa razumevanjem Srpskoga jezika  Smile
Ponavljam, to me zaista ne zanima.
Ono sto je mnogo bitnije, a to je:

Ti mene pitas, zasto je meni bitno da ti trazis da se vrate Srpski policajci, ili Srpski narod, na svoja vekovna ognjista.
Na prostore okupirane SAO Krajine?!  Smile
Pa, valjda je tebi, kao Hrvatu, sa izrazenom "zabrinutoscu" za sudbinu Srba , stalo i do tih Srba?! Smile
Pozdravljam tvoju "brigu" za porodicu Srpskog policajca , na Kosmetu
Ali u cemu je razlika, kada je rec o Srpskom policajcu, iz Knina, recimo? Da li taj Srpski policajac prehranjuje svoju porodicu, ili ne.
Sa jednom razlikom
Srpski policajac, na Kosmetu o kome je rec je najverovatnije  u svojoj kuci , dok je Srpski policajac iz Knina, proteran iz svoje dedovine i u njegovoj kuci, danas zivi neki Ustasa!!!
I nebitno, da li je rec o policajcu, ili radniku bilo koje druge profesije, kada je rec o bilo kom Srbinu
Ti kao osoba koja izrazava toliku "zabrinutost" za Srbe, mogao bi da izrazis tu "zabrinutost" za tvoje nekadasnje komsije Srbe, koji su proterani iz okupirane SAO Krajine?!  Smile
Ili to nece uciniti?!
Ne zato sto to ja zelim, ili ne zelim. Ne ulazeci u motive zasto to ja zelim
Vec, kao veliki poznavalac prilika u Srbiji i kao osoba "zabrinuta" za Srbe. To se nekako samo po sebi namece, ili ne?!
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 01:36:08 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
srbi u hrvatskoj su se počeli igrati s vatrom, pa će biti zanimljivo vidjeti dokud će to dovesti.

http://www.slobodnadalmacija.com/20080307/novosti03.asp
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
srbi u hrvatskoj su se počeli igrati s vatrom, pa će biti zanimljivo vidjeti dokud će to dovesti.

http://www.slobodnadalmacija.com/20080307/novosti03.asp
De sad i ti, citiraj časopis koji je pozivao na parastos Paveliću. Ništa pametnije nisi našao u ovo doba da kažeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Није то никакво играње ватром,него реална опција!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Maks 78

Nije tema o Krajini, to mozemo na drugoj temi.Jednom rečenicom: više je Hrvatska uradila za izbjegle Srbe iz Hrvatske nego Srbija za izbjegle sa Kosova.Troduplo!Zavrsena prica na tu temu ovdje.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Није то никакво играње ватром,него реална опција!

Zivorodjeni Hrvatske 2006 po zupanijama etnicka pripadnost

Sibensko-Kninska:905

Hrvati 844
Srbi 34

Licko-Senjska :390

Hrvati 347
Bosnjaci 2
Srbi 25

Zadarska:1672

Hrvati 1594
Albanci 9
Bosnjaci 4
Srbi 22

Osjecko-Baranjska:2928

Hrvati 2627
Madjari 64
Romi 33
Srbi 135

Vukovarsko-Srijemska:1950

Hrvati 1653
Srbi 192

ajd vozdra  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Maks 78

Nije tema o Krajini, to mozemo na drugoj temi.Jednom rečenicom: više je Hrvatska uradila za izbjegle Srbe iz Hrvatske nego Srbija za izbjegle sa Kosova.Troduplo!Zavrsena prica na tu temu ovdje.

Nije tema o SAO Krajini, slazem se
Samo sam se nadovezao na tvoju "zabrinutost" za Srbe na Kosmetu. I u daljem kontekstu ti napisao, da je izmedju ostalog to degutantno, da ne upotrebim jaci izraz, ukoliko ti, kao olicenje Hrvata, koji je "zabrinut" za Srbe, ne izrazis tu "zabrinutost" i za proterane Srbe iz SAO Krajine?!
Ali koliko mogu da primetim.
Tebi, kao Hrvatu iz Zagreba, koji si "zabrinut" za Srbe.
Tesko ti je da pokazes tu "zabrinutost" i za tvoje nekadasnje komsije Srbe, iz okupirane SAO Krajine  Smile
Da se ne bi krio iza odgovora , "da ovo nije tema o SAO Krajini"
Sa zadovolj stvom cu sacekati da docekam da vidim , izlive "zabrinutosti" Hrvata iz Zagreba, za Srbe iz SAO Krajine, na adekvatnoj temi Smile
Sto ces ti kao Hrvat iz Zagreba , iskreno "zabrinut" za sudbinu Srba i ne sumnjam , uciniti Smile Smile

Ovako da se vratimo na postojecu temu, sa porukom ti da prestanes da bivas toliko "zabrinut", za Kosmetske Srbe.
Jer od toliko "zabrinutosti", mozes, daleko bilo da imas i ozbiljnijih zdravstvenih problema, od problema sa digestivnim traktom, tj problema sa ispustanjem gasova, koje, kako napisa imas  Smile

Dakle, ne sekiraj se ti toliko za Srbe Smile

« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 01:58:12 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
Samo sam se nadovezao na tvoju "zabrinutost" za Srbe na Kosmetu.

Ti se ne nadovezuješ nego insinuiraš, uostalom šta se ja s tobom uvjeravam ......   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
E posto sam vec negde pitao da li bi ratovali za eu posto tema o ratu za kosovo ima.Da pitam velike evroslinavce da li bi oni kojim slucajem ratovali za evropsku uniju posto je jasno da su clanice duzne da brane jedna drugu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:56:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.