Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 10:27:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ili evropska unija  (Pročitano 110832 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, ali ta recenica izvucena je iz konteksta, jer je pre toga naglasio da EU to zeli i onda objasnio kako bi to izgledalo! Tvoj problem je sto neces da procitas sta sam napisao.
SRS je oduvek bila za pricu oko ulaska u EU, ali da prvo vidimo da li je EU za to da Srbija udje tamo celovita ili osakacena. Ne znam sta je u tome problem. A naravno da smo oduvek za savez sa gore pomenutim drzavama. Pa to moze da nam bude velika prednost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kako za savez sa EU, pa zar nije Seselj pisao knjigu-EU, satanska tvorevina?  Smile
I sta sad, SRS hoce da nas gurne pravo u usta satani?  Smile
I onda je mrmot zavio cokoladu.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tako je. Evo iskren da ti budem, ja nikada ne bih glasao da udjemo u EU. Taman da i Seselj to poruci. Mislim da je ulazak u EU katastrofa za Srbiju. Ali rezolucija sama po sebi je kao i u politici kompromis ispod koga ne mozemo da idemo. Evo, hocemo u EU, samo neka da tamo mozemo celoviti. Nadam se da im to nije problem!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Njih verovatno boli ona stvar, ali poenta je da li je to nama problem? Sta dobijamo a sta gubimo? Koliko dobijamo a koliko gubimo?
J astvarno ne znam sta je problem ovoj vlasti da lepo kazu-ok, idemo u EU(danas to svi pricaju da hoce, DS,DSS, evo i SRS), potpisujemo SSP, dobijamo pristup kreditima, razvijamo se, a kad dodjemo pred vrata da postanemo clan(za 5, 10 godina), i onda nam kazu-izvolite udjite, ali samo pre toga obrisite cipele i priznajte Kosovo, a mi lepo kazemo, evo odmah, samo tetki lek da odnesem? Smile
Mislim, sta je to problem?
Ali ne, mi cemo da ispadnemo pametni, smekeri, pa cemo da udarimo k.... Evropi i da im poturamo neke papirice, kao da smo mi neka sila i neki faktor.
A sto je najveci problem, to papirce se odnosi na sve Evro institucije, ne samo na EU.
Stvarno dalekovida i dobra politika, nema sta..... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne gubimo nista, a iskreno mozemo samo da dobijemo. Nije EU ceo svet i pravo da ti kazem, ako oni nece da kazu da nas primaju celovite, nema razloga da tamo idemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Ako Srbija ne udje u eu i ono malo srpstva sto je ostalo ce se rastociti.
Za veoma kratko vreme cemo biti na smetlistu istorije. Licno mislim da je vec kasno, ali hajde da verujemo nekim mladjim generacijama koje tek dolaze.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
kosovo i metohija ili evropska unija? Smile
pa...nijedno od toga necemo dobiti Smile Smile
PS:sad kad navale na mene Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne gubimo nista, a iskreno mozemo samo da dobijemo. Nije EU ceo svet i pravo da ti kazem, ako oni nece da kazu da nas primaju celovite, nema razloga da tamo idemo.
Moje misljenje sam rekao, treba da idemo ka EU, pogotovu zato sto jos niko ne postavlja uslov izmedju naseg clasntva i priznavanja Kosova. Da lepo iskoristimo ono sta je dobro za nas ,a ako nekad postave to pitanje, prvo bi morao ustav da se menja, pa tek onda da udjemo u EU. A mislim da ce to ici malo teze, odnosno nikako.
Samim tim, od te price da cemo morati da priznamo Kosovo, mislim da nema nista i da samo sluzi za zamlacivanje naroda.
Da, jos nesto, npr izjava Spanije da nikad nece prihvatiti Kosovo kao clana EU dosta govori da ce jos raznih akrobacija morati da se pravi da bi SAD i EU ostvarile ono sto hoce-Balkan u EU. A to je i nasa sansa da udjemo u EU a da ne moramo da priznamo Kosovo. Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 14:03:46 od systemofadown »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kako za savez sa EU, pa zar nije Seselj pisao knjigu-EU, satanska tvorevina?  Smile
I sta sad, SRS hoce da nas gurne pravo u usta satani?  Smile

Isti taj Seselj je pisao i neke testamente pa zaklinjao svoje drage saborce da ne idu ka EU. Posle se valjda ispostavilo da je to testament i da nije to Vjekoslav ozbiljno mislio  Smile

Btw, svaka cast kako si na genijalan nacin spustio radikala  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
5:16
NIKOLIĆ:NEĆEMO POVUĆI PREDLOG REZOLUCIJE IZ SKUPŠTINE

BEOGRAD – Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da ta stranka neće povući predlog Rezolucije o zaštiti teritorijalnog integriteta Srbije u odnosima sa međunarodnim organizacijama, posebno sa EU.

Odgovarajući na jučerašnji poziv predsednika Srbije Borisa Tadića da ta rezolucija bude povučena iz skupštinske procedure, Nikolić je, na konferenciji za novinare, rekao da SRS to ne može da učini zbog građana i Ustava Srbije.

Nikolić je istakao da mu nije jasno zašto je predsednik Tadić protiv rezolucije, kad mu Ustav i zakletva nalažu da se bori za celovitost državne teritorije.

Predsednik SRS je rekao da je predsednik Srbije na jučerašnjoj konferenciji za novinare „ogolio stav o Kosovu i Metohiji”, kada je kazao da bi Srbija kao članica EU imala mogućnost da spreči da druge zemlje postanu članice te i drugih međunarodnih organizacija, što znači da bi Srbija u EU, ali i u drugim međunarodnim organizacijama - OEBS i UN , mogla da spreči članstvo Kosova i Metohije.

Nikolić je kazao da su mediji u Srbiji različito izveštavali sa Tadićeve konferencije za novinare, pominjući u tom kontekstu agenciju Tanjug, koja se po navodima predsednika SRS, u dva izveštaja „prala” zbog „ogoljenog stava” predsednika Srbije.   Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 10:27:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.