Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:50:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ili evropska unija  (Pročitano 110876 puta)
Ucesnik diskusija

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
Zastava Serbie
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Земунац...
Ти и ја се разликујемо у томе ко и како замишља живот!
Теби је можда Србија без КиМ, мени није нити ће икада бити...

Отворено тврдиш да је ЕУ васколики препород Србије Smiley 1
Иста она која оптужује Србију за све и свашта и која жмури на злочине над твојим народом...
Иста она која прети и чије су нас чланице сравњивале са земљом...
Значи офанзивна унија која нас сили и малтретира, која нам узима територију је наша будућност, а ако не прихватимо да будемо са њима онда ћемо бити БГ пашалук??? Smiley 1

Ја кичму имам а сада више нисам сигуран да је ти имаш!

То што студенти чекају на визу само показује колико су затуцани и саможиви, без трунке достојанства и осећаја припадности некоме и нечему!
Томе доста доприносе и разноразне групе и медији које од ЕУ праве рај на земљи!

Што се мене тиче, рећи ЕУ јасно и гласно довиђења, не интересује нас да вам се прикључујемо а увек може сарађивати као што сад сарађујемо (трговина, бели шенген, студентски аранжмани...).
То ради озбиљна држава и озбиљан народ, а гмизавци гмижу док им откидају реп и по коју ногу на шареном путу ка рају овога света...

Feanor, shvatam da si trenutno emotivno rastrojen pa se neću obazirati na nedolične priče o (bez)kičmenjacima i gmazovima, mada bih imao štošta da ti kažem na tu temu. A ponešto i o jasnoj razlici između homosapiensa (čoveka) i primata (čovekolikog majmuna). Ja neću da insistiram na tome, pa se iskontroliši i ti.

Samo ću ti reći sledeće. Niko nije dužan da živi u samoizolaciji koju bi ti nametnuo svim građanima Srbije. Po logici stvari, pre ili kasnije građani Sandžaka ili Vojvodine će reći da ne žele da žrtvuju sebe i svoju decu zbog povređenog "ponosa" nekih Srba (ne svih) i njihovog samodestruktivnog inata bez obzira na cenu. Doći će do separatističkih tendencija, po logici stvari.

I, dok trepneš, neki građani Srbije, koji nemaju isti odnos prema Kosovu kao ti, će ti reći "brale, ti tuguj za Kosovom koliko hoćeš, ali ja i moja deca odosmo u EU. Eno ti pašaluk, pa tuguj u samoizolaciji narednih 500 godina."

Zašto bi racionalni ljudi trpeli teror iracionalnih i zašto bi normalni ljudi plaćali višedecenijske zablude i poraze promašene i neracionalne ideologije.

Auuuu vecu glupost nisam cula....Ti i tvoja deca u EU?? Jesi li skoro bio u nekoj od Evropslkih zemalja????
Pa da vidis kako tamo narod zivi....eee kad to budes uradio onda pricaj nesto logicno i sta normalan narod misli!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
da, da cepa nas ova evropa, majku im vatikansku.To sto smo se samo pocepali, pa smo vec bili poderani, nikom nista. Sto rece Toma usicete vi to, kad dovedem ruske bojeve glave.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nikolić: Nećemo povući predlog rezolucije
Autor: Tanjug | 07.03.2008 - 12:55
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da ta stranka neće povući Predlog rezolucije o zaštiti teritorijalnog integriteta Srbije u odnosima sa međunarodnim organizacijama, posebno sa EU.

Odgovarajući na jučerašnji poziv predsednika Srbije Borisa Tadića da se ta rezolucija povuče iz skupštinske procedure, Nikolić je na konferenciji za novinare rekao da SRS to ne može da učini zbog građana i Ustava Srbije.
"SRS ne može i neće da prihvati savet izrečen veoma blisko formi naređenja Borisa Tadića da povuče Predlog rezolucije Narodnoj skupštini o očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije", kazao je Nikolić.
Nikolić je istakao da mu nije jasno zašto je predsednik Tadić protiv rezolucije, kad mu Ustav i zakletva nalažu da se bori za celovitost državne teritorije i da nema pregovora, sporazuma i izjava kojima bi moglo da se nasluti da on Kosovo i Metohiju vidi kao nezavisnu državu.
Zamenik predsednika SRS pozvao je predsednika Tadića da pronađe bar jednu reč u rezoluciji koja nije u skladu sa Ustavom Srbije i prethodnim rezolucijama koje garantuju teritorijalnu celovitost države.
Prema Nikolićevim rečima, mediji su juče sa Tadićeve konferencije za štampu izveštavali "nejasno".
On je pozvao predsednika Srbije da jasno kaže kakav je njegov stav prema Kosovu i Metohiji i da se izjasni šta je osnov neporazuma oko rezolucije Narodne skupštine, koja se, kako je rekao, ne razlikuje od svih drugih dokumenata o očuvanju teritorijalne celovitosti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Nikolić: Nećemo povući predlog rezolucije
Autor: Tanjug | 07.03.2008 - 12:55
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da ta stranka neće povući Predlog rezolucije o zaštiti teritorijalnog integriteta Srbije u odnosima sa međunarodnim organizacijama, posebno sa EU.

Odgovarajući na jučerašnji poziv predsednika Srbije Borisa Tadića da se ta rezolucija povuče iz skupštinske procedure, Nikolić je na konferenciji za novinare rekao da SRS to ne može da učini zbog građana i Ustava Srbije.
"SRS ne može i neće da prihvati savet izrečen veoma blisko formi naređenja Borisa Tadića da povuče Predlog rezolucije Narodnoj skupštini o očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije", kazao je Nikolić.
Nikolić je istakao da mu nije jasno zašto je predsednik Tadić protiv rezolucije, kad mu Ustav i zakletva nalažu da se bori za celovitost državne teritorije i da nema pregovora, sporazuma i izjava kojima bi moglo da se nasluti da on Kosovo i Metohiju vidi kao nezavisnu državu.
Zamenik predsednika SRS pozvao je predsednika Tadića da pronađe bar jednu reč u rezoluciji koja nije u skladu sa Ustavom Srbije i prethodnim rezolucijama koje garantuju teritorijalnu celovitost države.
Prema Nikolićevim rečima, mediji su juče sa Tadićeve konferencije za štampu izveštavali "nejasno".
On je pozvao predsednika Srbije da jasno kaže kakav je njegov stav prema Kosovu i Metohiji i da se izjasni šta je osnov neporazuma oko rezolucije Narodne skupštine, koja se, kako je rekao, ne razlikuje od svih drugih dokumenata o očuvanju teritorijalne celovitosti.

pa otprilike bi Tadic mogao da mu odgovori: moram da spasavam ono sto si ti prodao, a lazes svuda da si fol patriota.
A neces da se smiris, nego hoces skroz da ode Kosovo.
To bi Tadic trebao da mu kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa Tadic bi mogao da mu objasni zasto je juce izjavio da ce Srbija ako udje u EU spreciti ulazak novih drzava kao sto je Kosovo??? Da li to Boris Tadic priznaje nezavisnost Kosova i to kao predsednik Srbije???
Vlastima od 2000.godine je ostavljena u amanet Rezolucija 12 44 koja garantuje da je Kosovo i Metohija deo SRJ, odnosno danas Srbije kao njeng pravnog nastavljaca.
Nama su pricali 2000.godine, pa i sam Tadic nam je to pricao, da je Kosovo demokratsko pitanje. Eto, neka nam resi pozitivno to demokratsko pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa Tadic bi mogao da mu objasni zasto je juce izjavio da ce Srbija ako udje u EU spreciti ulazak novih drzava kao sto je Kosovo??? Da li to Boris Tadic priznaje nezavisnost Kosova i to kao predsednik Srbije???
Vlastima od 2000.godine je ostavljena u amanet Rezolucija 12 44 koja garantuje da je Kosovo i Metohija deo SRJ, odnosno danas Srbije kao njeng pravnog nastavljaca.
Nama su pricali 2000.godine, pa i sam Tadic nam je to pricao, da je Kosovo demokratsko pitanje. Eto, neka nam resi pozitivno to demokratsko pitanje.
E super su amanet ostavili, to se bas lepo vidi ovih dana.....Pricao je i Toma da cemo biti rupa u tepihu, pa sad kao predlaze rezolucije i zalaze se da Srbija udje u Eu.....
Ko vise laze, pitanje je sad?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Toma nikada niej pricao da cemo mi biti rupa u tepihu, nego da EU hoce da mi budemo rupa u tepihu i nemoj da izvrces reci, odnosno da vadis iz konteksta i krivo tumacis. To radi B92!
SRS se zalaze da udjemo u EU, a EU ako nas toliko zeli i voli neka ispuni samo taj "mali" zahtev, za nas veoma vazan, a to je da nas u svoje clanstvo primi kao celovite! Sta je problem u tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Dvadeset godina vam nije dovoljno da shvatite da je za politicare Kosovo kukavcje jaje, koje je podmetnuto srpskom narodu da bi se izolovao i da bi oni koji su pokrali drzavu vladali sa nis-om, (energetikom) i ostalim tajkunima (hrana Miskovic, Peconi) industrija Drakulic, konfekcija Beko itd.
Toma kaze; hocu al da te uspravim, pa te saginje jos vise, zmirkavi bar otovoreno kaze: dok se ne predomisle, odnosno nikada.
Kad vidim one face kao Toma sa njegovim mumlanjem svakog puta kad su izbori o cvetanju Srbije, al samo da on ima pendrek i tenkove, a tek Aligrudica, ja ne znam dal taj covek ima hulahopke navucene na licu ili nema. Onog nazoivi intelektualca(zmirkavog) koji se valja po podu i vice Kosovo je Srbija budiBogsnama, lose nam se pise kako god okrenes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma najbolje sve da damo i tako cemo se uspraviti. To je najbolji modalitet za uspravnu Srbiju. Neka samo Terazije udju u EU!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Toma nikada niej pricao da cemo mi biti rupa u tepihu, nego da EU hoce da mi budemo rupa u tepihu i nemoj da izvrces reci, odnosno da vadis iz konteksta i krivo tumacis. To radi B92!
SRS se zalaze da udjemo u EU, a EU ako nas toliko zeli i voli neka ispuni samo taj "mali" zahtev, za nas veoma vazan, a to je da nas u svoje clanstvo primi kao celovite! Sta je problem u tome?
Kako nije-znate onaj persijsji tepih, lep, zlatan i ima samo jednu rupu. E ta rupa, to cemo biti mi? Smile Mrzi me da jurim sad po netu, mozes ti ako te ne mrzi.
I sad, kao, Toma hoce u EU?  Smile Smile Smile
SRS se zalaze da Srbija udje u EU? Sta to znaci, nista od saveza sa Rusijom, Kinom, Indijom?  Smile Smile Smile
He he he, jos malo pa ce se i radikali opametiti.....Prvo Palma, pa Maja, sad izgleda i Toma. Jos samo fali Vucic da ode na kafu sa Natasom Kandic  Smile
A problem je u tome sto su zelje jedno, mogucnosti drugo, a realnost trece.
I problem je sto kad Srbija udje u EU, radikali nece imati temu zbog koje bi opstali i na kojoj bi pricali price narodu. E to je problem, i ja to razumem potpuno. Nije svejedno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:50:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.