Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:13:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ili evropska unija  (Pročitano 110987 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Са таквим министром и председником није ни чудо што могу ово да нам раде.

jes vala, bolje da h nateramo da ponište svoju odluku...
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Ma , gledam nesto onu mapu koju je dao Duh sekire , pa se pitam , ako izuzmemo EU i Ameriku , kao i zemlje Komonvelta koje ce sve priznati nezavisnost Kosova , jer ga je priznala Britanija , koliko je tih zemalja koje nisu crne muslimansko i podrzace nezavisnost Kosova na religijskoj osnovi ( ukoliko nemaju sopstvenu teritoriju koja zeli da se otcepi ) . A to je samo jedan od faktora koji mogu da prevagnu na suprotnu stranu . Zato ce nasa borba za Kosovo biti jos teza , jos vise zavisiti od realnosti i sposobnosti da u datom politickom trenutku ne gubimo vreme i blagovremeno reagujemo . I pogotovu ce zavisiti od brzine rasta nase ekonomske i vojne moci .

I vrlo mi je zanimljivo kada u 21.-vom veku , u vremenu ekspanzije racunara i interneta , u vreme ekspanzije koncepta digitalnog bojista , neki ljudi misle da mogu da vode ratove stapom i kanapom . A takodje misle da mogu da prosecnog coveka u poluobrazovanoj zemlji ( jer danas nije obrazovan onaj ko ume da cita i pise , vec onaj ko pored toga zna da koristi racunar i ostale tehnologije savremenog sveta) da obuce da koristi savremenu vojnu tehnologiju zasnovanu na informacionim tehnologijama , da bude sposoban da tu tehniku uspesno primeni da unisti neprijatelja i prezivi na bojistu . Jos zanimljivije je kada o tome slusate od ljudi koji se uspesno tom tehnologijom sluze , inace ne bi bili ovde na forumu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Mislim da mi grešimo još u jednoj stvari.Mislimo da se za razumevanje i pomoć obraćamo zapadnjacima iz ere Pol-Anri Spaka,Morisa Šumana,De Gola i Miterana,Šmita i Regana kod kojih bi naša vrsta argumenata verovatno naišla na povoljan odjek.Problem je medjutim u činjenici da je ta generacija,rodjena na razmedji,19. i 20. veka,zamenjena na pozicijama od političkog i kulturnog uticaja jednim novim sojom "zapadnjaka"koji se od svojih prethodnika razlikuju po tome što odbacuju vrednost i značaj istorijskog,kulturnog i duhovnog nasledja evropske civilizacije kojoj i mi pripadamo tako da,paradoksalno,naši argumenti,koji su ovog tipa, samo pospešuju njihov zadatak i cilj da nas jednom zauvek lobotomiraju od naše"mitske svesti"i "hirurški"odstrane taj "prokleti recidiv",to je moje mišljenje.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 21:40:16 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010

Mislim da mi grešimo još u jednoj stvari.Mislimo da se za razumevanje i pomoć obraćamo zapadnjacima iz ere Pol-Anri Spaka,Morisa Šumana,De Gola i Miterana,Šmita i Regana kod kojih bi naša vrsta argumenata verovatno naišla na povoljan odjek.Problem je medjutim u činjenici da je ta generacija,rodjena na razmedji,19. i 20. veka,zamenjena na pozicijama od političkog i kulturnog uticaja jednim novim sojom "zapadnjaka"koji se od svojih prethodnika razlikuju po tome što odbacuju vrednost i značaj istorijskog,kulturnog i duhovnog nasledja evropske civilizacije kojoj i mi pripadamo tako da,paradoksalno,naši argumenti,koji su ovog tipa, samo pospešuju njihov zadatak i cilj da nas jednom zauvek lobotomiraju od naše"mitske svesti"i "hirurški"odstrane taj "prokleti recidiv",to je moje mišljenje.

da nešto grešimo to je sigurno, mada je pored toga što si napisao moguće i dai se generacija političara promenila kod nas, pa više ne vodimo istu politiku. Taman pred raspad jugosalvije.
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

da nešto grešimo to je sigurno, mada je pored toga što si napisao moguće i dai se generacija političara promenila kod nas, pa više ne vodimo istu politiku. Taman pred raspad jugosalvije.
Grešiš! Kod nas se političari uopšte nisu promenili osim ako promenu odeće ne smatraš promenom.Ovi danas su izdanci,svi do jednog,svojih očeva komunista.Komunizam,sa jedne strane,i neoliberalni kapitalizam,sa druge,su lice i naličje jedne iste medalje,zli blizanci svoje ružne majke Evrope(čast svakom i svemu pozitivnom što je nekad postojalo u Evropi).Obe ideje su proizašle iz iste kuhinje,to je istorijska činjenica.Tako da ovi naši slepi poslušnici jednog ili drugog nikad neće imati istinski interes za narod i državu.
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
mislio sam na pre i posle Tita. Tada smo bili cenjeni i prijatelji sa svima, a meni se čini da posle pada berlinskog zida mi nismo mogli da se snađemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislio sam na pre i posle Tita. Tada smo bili cenjeni i prijatelji sa svima, a meni se čini da posle pada berlinskog zida mi nismo mogli da se snađemo.
Nema neke razlikeu suštinskom smislu,veruj mi,a nije ni bitno imajući u vidu da se odredjeni ideološko-politički procesi u svetu dešavaju mimo nas i samo se ovde prosto reflektuju u zavisnosti koje na vlasti i koju opciju smatra sebi korisnijom...takvi smo mi,na žalost.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Od Slobinog rasturanja autonomije, ucinjen je jos jedan tezak korak. Taj korak ce nas kostati glave kao drzave. A to je svaki prekid odnosa sa Siptarima.
To nece proci, a cena ce biti rasturanje Srbije.Nisam jasan?
Moze to u dzunglama, pa do ove staze je ovo pleme a do one ono drugo. Kad ga uhvatis na svojoj teritoriji uhvatis ga ispeces i pojedes.
Super. U evropi to jos nije stiglo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
06.03.2008 , BEOGRAD
Izvor: BETA
Dulić: Podneću ostavku ako se usvoji rezolucija radikala  Smile Smile  Smile Smile

Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić izjavio je večeras da će podneti ostavku ako parlament bude usvojio rezoluciju o teritorijalnom integritetu Srbije i odnosima sa Evropskom unijom koju je predložila Srpska radikalna stranka (SRS)

Dulić je istakao da je "ubeđeni Evropejac" i da je svojim poslom prvenstveno želeo da pruži doprinos procesu evropskih integracija, tako što će parlament na čijem je čelu intenzivno raditi na usvajanju evropskih zakona.

"Ukoliko se desi da je to nemoguće, ja ne vidim zašto bih tamo sedeo, predsedavao tim parlamentom i ponašao se kao da je sve normalno", rekao je Dulić gostujući na Televiziji Studio B.

Predsednik parlamenta je rekao da će ostavku podneti i ukoliko 126 poslanika podnese zahtev za njegovu smenu.

Dulić smatra da bi u tom slučaju bio smenjen i premijer Srbije Vojislav Koštunica.

"Izabran sam sa istom većinom kojom je izabran i Vojislav Koštunica.

Ukoliko ja budem smenjen, pretpostavljam da će biti smenjen i Koštunica", rekao je Dulić.

On je dodao da Demokratska stranka (DS) nema načina da sruši vladu osim u parlamentu, kao i da bi Koštunica mogao da zatraži u parlamentu rekonstrukciju Vlade, ukoliko bi ministri iz DS-a podneli ostavke.

Ako, sa druge strane, ministri iz DS-a na sednici Vlade budu zatražili da premijer podnese ostavku i traži raspisivanje novih izbora, Koštunica može da prekine sednicu, što znači da ostavke ne bi bilo, tvrdi Dulić.

"Treći način je da sam premijer podnese ostavku, a mene baš zanima kada je vreme da premijer podnese ostavku", naglasio je Dulić.

On je rekao da je za DS "ogroman problem" da ostane u Vladi sa DSS-om ukoliko ta partija bude instistirala da se proces evropskih integracija prekine.

Osvrćući se na rezoluciju SRS-a, predsednik parlamenta je rekao da taj dokument ima "zamku", jer se u njemu traži da EU ne prizna nezavisnost Kosova, iako Unija kao organizacija nema kapacitet za tako nešto.

============================================================================================

I komentari, koji prate citirani tekst:
Milos [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 21:44:49)   Pošalji odgovor

!!!

"Dulić je istakao da je "ubeđeni Evropejac"" Kako li ga ubedise i sto mene tako ne ubedjuju. http://bojkotslovenackerobe.tk

kiki [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 21:55:54)   

Daj Boze!

Наљутио се мали Дулић? Ако није све по његовом, поднеће оставку? Из његових уста у Божје уши, дај Боже!

Odgovori na komentar:
Re:Daj Boze!
Milan [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 22:16:33)   

Napredak vise nije Jugosloven

Dulić:'Nisam Hrvat nego Jugoslaven'(2007-05-23). To je predsednik Srbske Skupstine , on se deklarise kao Jugosloven ili Evropejac, izgleda ga je sramota da se predstavlja kao Srbin. Posto taj gospodin nepriznaje Srbiju predlozio bih da mu od sada platu isplacuju iz budzeta Jugoslavije ili Evrope.
Djuro Lastovic [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 22:25:04)   

Re:!!!

Ma lepsa je mnogo vise NATO okupacija nego Turska ili Ruska! Narod samo treba da progleda!!
Lajawi [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 22:32:00)   

Velika steta....

Stvarno ne znam sta cemo bez Dulica...

Odgovori na komentar:
Re:Velika steta....
ja [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 22:44:35)   

Re:Velika steta....

Evo ja vec spremih tonu papirnatih maramica..smrc,smrc
balic [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 22:48:43)   

podnesi hitno ostavku gospodine dulicu.

ma ko si ti dulicu kao da niko nije zavrsio skolu sem ti da se tako ponasas. hitno idi u evropu kada ti daju vizu ali sam sa svojom familijom, pa budi na socijalno kao gradjanin drugoga reda.pusti narod da zivi i odlucuje a ne vi sa vasim izborima koje ste frizirali. kada bi se izbori ponovili uz obavezne posmatrace ali neutralne razlika bi bila po mojim procjenama preko 15 procenata za partiju koja hoce u evropu ali samo sa kosovom u srbiji kao jedna cjelina a ne dvije drzave. zato hitno ostavka ili na vma i pranje mozga. pozdrav.

Odgovori na komentar:
Re:podnesi hitno ostavku gospodine dulicu.
Ceda [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 22:58:00)   r

Re:Daj Boze!

3. Не узимај узалуд имена Господа Бога својега.
gaja [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 23:00:49)   

Re:podnesi hitno ostavku gospodine dulicu.

Ma nema ništa od toga. U Srbiji i dalje hirurškim putem treba odvajati pojedina dupeta od fotelja..
zapata [neregistrovan korisnik] (06.03.2008, 23:20:52)   

EvroPEVAC

On ce podnijeti ostavku.U pravu je on nije Srbin vec Hrvat i EvroPEVAC. Brate kukuricu mnogo.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 00:08:09 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Najdublja kriza vlasti
Glasovima ministara iz DS-a i G17 plus, vlada se negativno izjasnila o rezoluciji koju je predložio SRS. – Samardžić: Ne možemo u EU kao guske kroz maglu

Vlada Srbije juče se većinom glasova negativno izjasnila o Predlogu rezolucije Narodne skupštine Srbije o zaštiti teritorijalnog integriteta Srbije u odnosu sa međunarodnim organizacijama, koji je podneo SRS, a podržala koalicija DSS – NS. Ministarstvo spoljnih poslova dalo je negativno mišljenje o tekstu rezolucije, dok je Ministarstvo za Kosovo i Metohiju iznelo pozitivno mišljenje, pa je preglasavanjem 15 ministara DS-a i G17 plus naspram sedam „narodnjačkih”, Vlada Srbije usvojila mišljenje Ministarstva spoljnih poslova.

Kako je na konferenciji za novinare izjavio ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić, u vladajućoj koaliciji došlo je do „temeljnog razmimoilaženja” o pitanju predloga rezolucije, ali i prve dve tačke koalicionog sporazuma – odnosa prema UN i Kosovu i Metohiji.

– Ovo je najdublja kriza vlade od kada je formirana, a rešavaće je pre svega stranke koje sačinjavaju vladu, ali i druge stranke u političkom životu Srbije – rekao je Samardžić. On je objasnio da je za Ministarstvo spoljnih poslova glavni razlog za odbijanje rezolucije bio stav da Srbija mora da nastavi ka EU, odnosno da bi pozitivno izjašnjavanje o rezoluciji koju je predložio SRS dovelo u pitanje evropske integracije Srbije.

– S druge strane, Ministarstvo za KiM se u svom mišljenju samo pozvalo na Rezoluciju od 26. decembra prošle godine, kao i na odluku Vlade Srbije o poništavanju protivpravnih akata proglašenja nezavisnosti Kosova. Predlog rezolucije SRS ni po čemu ne odstupa od stavova usvojenih u ovim aktima, a Ministarstvo za KiM se u svom, mišljenju vodilo sadržajem same rezolucije, a ne time ko ju je predložio – kazao je Samardžić.

Ministar je naglasio da je EU poslednjih meseci promenila svoj odnos prema Srbiji, najpre kada je 14. decembra donela zaključak kojim na sebe preuzima glavnu ulogu u sprovođenju Ahtisarijevog rešenja, da bi 18. februara rešila da bez pravnog osnova pošalje svoju misiju na Kosovo. Prema ministru Samardžiću, nakon zaključaka Evropske komisije u sredu, postalo je očigledno da EU prema Srbiji vodi „posebnu politiku”.

– Sve navedene odluke EU zapravo govore da ona više ne priznaje Srbiju u njenim međunarodno priznatim granicama. Srbija je tako dovedena u situaciju da potpiše sporazum sa nadnacionalnom organizacijom koja je ne priznaje u njenim međunarodno priznatim granicama. Moramo se otvoreno zapitati zbog čega EU prema Srbiji sprovodi specijalnu politiku. Zapravo, unija pokušava da privoli Srbiju da svojim potpisom amnestira kršenje međunarodnog prava od strane unije. Jedan deo vlade spreman je na tu igru, a drugi deo nije – rekao je Samardžić.

– Ne možemo zabijati glavu u pesak i ponašati se kao da EU nije promenila stav prema Srbiji za poslednjih nekoliko meseci. Zato treba pitati Olija Rena i Havijera Solanu da se oni izjasne gde su granice Srbije. To moramo da razjasnimo iz strateških, ali i krajnje praktičnih razloga. Naime, Srbija bi bila dovedena u nezgodnu poziciju, da, recimo, bez prethodnog razjašnjenja ovog pitanja potpiše SSP, a da neka od zemalja EU, recimo Velika Britanija, ili bilo koja zemlja EU koja je priznala Kosovo, to kasnije odbije da učini. To bi bila sramota. To bi nam se moglo dogoditi ukoliko nastavimo da idemo u EU kao guske kroz maglu – rekao je Samardžić. On je naglasio da je nejasno zbog čega EU traži od Srbije da ponovo potvrdi svoju evropsku opredeljenost, kad je EU promenila svoj stav, a ne Srbija. Zato jedan deo vlade smatra da se pregovori sa EU ne mogu nastaviti tamo gde su stali.

– U EU se ne izjašnjavaju eksplicitno o pitanju granica Srbije, ali sa druge strane se o Kosovu govori kao o subjektu i entitetu sa kojom će Unija sprovoditi svoju politiku integracija kao sa svakom drugom državom – rekao je Samardžić.

Govoreći u odnosima unutar vladajuće koalicije, ministar Samardžić rekao je da je deo vlade spreman da pređe preko svega i odmah nastavi sa EU integracijama, pa čak i pod uslovima koje nam Unija postavlja.

– Ako prihvatimo današnju politiku EU i kažemo da ćemo nastaviti sa integracijama ma šta oni uradili i priznali Kosovo, to zapravo znači da odustajemo od odbrane teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i odbrane KiM. Došao je jedan trenutak kada se državnici i političari moraju jasno opredeliti. Sumnjam da će se vlada održati u ovom stanju, a ne znam kako će se situacija razrešiti – kazao je Samardžić.

M. Albunović
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:13:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.