Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косооке снајке- Увоз из Азије!  (Pročitano 18266 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
   pa sta je zenidba sa kineskinjama nego rasno mesanje - sodomija ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Ne pravim neki spektakl oko toga što sam Srpkinja. Ponosna jesam, volim svoj narod, ali mi niko drugi ne smeta.

ti da volish srpski narod , ne bi se zalagala za njegovo unishtenje kroz rasno meshanje .  Smile

Ti da voliš svoj narod ne bi se deklarisao kao nacista i ne bi koristio izraz "rasno mešanje". Ti i takvi kao ti su sramota ovog naroda, i zbog vaših nacionalističkih ispada ispaštaju ljudi koji razmišljaju glavom a ne guzicom. Nezrelo, imbecilno i retardirano skandiranje i busanje u grudi Velikog Srbina (koji ne poznaje ni istoriju, ni tradiciju svog naroda) nas je i dovelo do toga da nekom padne na pamet da dovede azijatkinje za srpske snajke.
Prvo razmisli o sebi i svojim zatupljenim stavovima, a onda kreni u napad na ostale.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 22:28:09 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

U jbt, pa taj izraz je čika Hića voleo da koristi.
A ti da voliš svoj narod ne bi ti ni na pamet palo da se tako otvoreno deklarišeš kao nacista.

htela to ti da priznash ili ne - hitler je za mnoge stvari bio u pravu (a u sluchaju rasnog meshanja potpuno u pravu  Smile )  i zato me nije sramota da se deklarishem kao nacional-socijalista .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
O, poznavaoče Hitlera....koliko si knjiga o njemu i njegovoj ideologiji pročitao, i koje? Za početak, kao bukvar, Mein Kampf? Evo mi ga na polici, upravo gledam u njega.
Da li bi mu se i onda divio da si živeo u doba wwII, i da su te nacisti, tj. njihovi kučići ustaše, spakovali u vagon i poslali u Jasenovac?
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
O, poznavaoče Hitlera....koliko si knjiga o njemu i njegovoj ideologiji pročitao, i koje? Za početak, kao bukvar, Mein Kampf? Evo mi ga na polici, upravo gledam u njega.

da je samo mein kampf ...  Smile manje se obrazuj televizijom ,pa ce ti biti jasnije neke stvari ...  Smile

Citat
Da li bi mu se i onda divio da si živeo u doba wwII, i da su te nacisti, tj. njihovi kučići ustaše, spakovali u vagon i poslali u Jasenovac?

hitler je jugoslaviji ponudio trojni pakt koji je bio veoma povoljan za nas , ali mi smo pod uticajem englesko-masonskog lobija to odbili ...  Smile  inache za tvoju informaciju , ustashki pokret je osnovao josip frank - pogodi koje je nacionalnosti bio ...  Smile Smile

P.S.   o hitleru vec ima dosta tema - vrati se na kineske snajke i rasno meshanje  Smile .

P.S.S.   ako te toliko interesuje hitlerov zivot , odlichna biografija od strane davida irvinga je ovde dostupna besplatno za download

http://www.fpp.co.uk/books/Hitler/
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 22:46:14 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
ok, mozda nam ne trebaju rusi, albanci (siptari ako bas hoce jer imamo bolje gene od njih) ali brate crnci i kinezi sto da ne. uostalom kina je starija od egipta ali nisu ni svi azijati iste krvi.
IP sačuvana
social share
Always lived my life alone,
Been searching for the place called home.
I know that I've been cold as ice,
Ignored the dreams, too many lies
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
ok, mozda nam ne trebaju rusi, albanci (siptari ako bas hoce jer imamo bolje gene od njih) ali brate crnci i kinezi sto da ne. uostalom kina je starija od egipta ali nisu ni svi azijati iste krvi.

a mozda bi sudeci po avataru ti trebalo da odesh u afriku i da ostanesh tamo ....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Ajde sada svi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
dobro, crnci manje vise, a mozda se ti malo edukujes i pogledas poreklo gena na nacionalnoj geografiji, kinezi imaju najbolje gene i postoje od 7500 bc. jbg. moj avatar, osedeo sam, a to te se nimalo ne tice budalo.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 22:55:12 od zodiac81 »
IP sačuvana
social share
Always lived my life alone,
Been searching for the place called home.
I know that I've been cold as ice,
Ignored the dreams, too many lies
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
bf
Ja sam Mein Kampf pročitala kada si ti još čitao "Orlovi rano lete" (ako si uopšte čitao...izvini, ali mislim da si mlađi od mene, ako grešim, onda jbg, infantilan si), a pored toga "Hitlerov um", "Hitlerov nacizam", "Žene nacista", "Liebersborn", "Pad III rajha" + prilično filmova Leni Rifenštal i da ne nabrajam dalje, jer, pošto sam isključivo antinazi orijentisana, držim se one stare "Da bi pobedio neprijatelja, moraš ga prvo upoznati".
Zašto su ljudi druge boje kože lošiji ili pogubniji po tebe? Zato što su drugačiji, a nesigurni i bojažljivi ljudi se boje nepoznatog i drugačijeg.
Zato je tebi i potreban lider (ma kakav on bio), kao i kategorizacija u neku grupu (tvoj izbor je ... sick), jer si tako sigurniji, pošto sam po sebi nisi niko i ništa.
A komentar na devojčin avatar ne pristaje ni klincu od 7 godina, pa ti vidi gde je tvoj mozak zaostao. Nađi ga, samo ga nađi.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.