Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Космополите, интернационалисти, мондијалисти...  (Pročitano 20155 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung Galaxy IIs
А колико ће Срба уопште бити за 50 година?! Smile

Zahvaljujući filozofima kao što si ti i radikalni vrlo malo.
a sta tebe interesuje koliko ce biti srba kad ti sam nisi srbin? Smile

Vidi ja sam 25% Srbin i 25% Crnogorac, tako me zanima
ti si D.N.O. Smile

Ali sam i dalje iznad vas patriJota
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
ja se ne identifikujem sa njima samo ti govorim realno stanje stvari na terenu

Заправо рак убија организам тако што користи крв која је неопходна за функционисање истог...

Ако то преведемо на планету, лако је закључити да САД и Западна Европа троше највише светских богатстава у односу на популацију и површину коју представљају...

Лако је закључити да си се зајебао и да Кина није рак (бар за сада) већ ово чему ми тежимо...  Smile
nisi me dobro razumeo .... Wink
u ocima evropljana i amerikanaca kinezi su rak koji treba da odstrane da ih ne bi unistio  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Mozilla

Као и многи заговорници дарвинизма, а твоји нацисти би ту били без премца да нема Евглеза који су то и измислили, заборављаш битну ствар: неограничени раст је нешто неприродно.
Односно има таквог бујања у природи, али - екосистем мора да реши тај проблем, иначе бива уништен.
Ако се организам не реши канцера, који неограничено буја, цео организам умире.

ja sam to i napisao , o mocni dushe  Smile ... prirodni resursi su ogranicheni i bash zato postoji borba .

drugim rechima , ako mi dopustimo da kinezi gaje povrce u srbiji , to po pravu pluga uskoro postaje kineska zemlja . a najgore je shto nece biti chak ni kineska (jer to je ipak civilizacija) - nego romska i shiptarska.

romi su ugrozeni kad rode 6-oro dece i nece da ih hrane (pa to rade srbi) , a kad romi ubiju srpsku staricu - onda se tema zakljucha i gura pod tepih ...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ali sam i dalje iznad vas patriJota

Је ли Станко, а да сиђеш са дилда и пређеш на позу 69? Smile

Citat
prirodni resursi su ogranicheni i bash zato postoji borba .

А шта ако неко, група људи, рецимо милијарда, троши две трећине потрошње ресурса и у томе угрожава целу планету?! О томе ниси мислио. Каква борба, па они су се зато изборили. Твоји љубљени белци, Американци и Европљани су узели себи право да сами уништавају планету.
Какви црни Кинези и поврће. У Кини има девет аутомобила на хиљаду становника, у Америци 700.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Uh kakva odlcna tema nije me bilo par dana pa dok sve ovo iscitam trebace mi malo vremena u svakom slucaju zanimljivo i interresantno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
da to je tacno ali opet su oni jaci i oni mogu da diktiraju standarde  Smile a verovatno ce da se potrude da tako i ostane Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

А шта ако неко, група људи, рецимо милијарда, троши две трећине потрошње ресурса и у томе угрожава целу планету?! О томе ниси мислио. Каква борба, па они су се зато изборили. Твоји љубљени белци, Американци и Европљани су узели себи право да сами уништавају планету.
Какви црни Кинези и поврће. У Кини има девет аутомобила на хиљаду становника, у Америци 700.

uopshte nisi razumeo poentu  Smile ... ako recimo ova planeta moze da podnese X automobila ( koliko je X , o tome postoje razna mishljenja  Smile ) , borba se odvija oko toga ko ce posedovati koliki deo od tog X.

to je jednostavan prirodni zakon - prirodni resursi su ogranicheni , svako gleda da dobije shto veci deo . ogranichavati sam sebe je besmisleno - priroda to vec ionako radi .

shto se tiche kineza , oni danas poseduju istu onakvu zelju za umnozavanjem materijalnih dobara , kakvu su imali ameri pre jedno 100 godina . verujem da ce oni teziti da dostignu i prestignu ovo shto amerikanci imaju - ako ikako mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
( koliko je X , o tome postoje razna mishljenja  Smile ) , borba se odvija oko toga ko ce posedovati koliki deo od tog X.

Ne pratim tok price ali a ovim x je jednostavno to je nesto sto je mjerljivo i podleze zakonima i dokaznim postupcima koji se uvijek mogu ponoviti i dae uvijek iste rezultate
A to znaci ova planeta je u stanju da podnese  i 100 milijardi automobila ako  je stepen  njihove reciklaze 100 postotni jer i za same automoblile su potrebni resursi a ne samo za ono na sta oni idu
Ili drugacije ova planeta moze podnijeti tacno 50 milijardi automobila nakon toga niti cemo imati materijala od kojeg cemo praviti nove niti cemo imati pogonsko gorivo i tako dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 planeta moze da podnese samo odredjen broj automobila (ovakvih kakviu su danas) , jer nema ni goriva , a ni kiseonika  Smile  za sve . da ne pominjem reciklazu guma i slichno .

poshto su svi resursi ogranicheni na slichan nachin - postoji borba. isto kao shto se biljke bore za neku livadu , jeleni oko zenki ili lavlji chopori za teritoriju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
E vidis sa resursima si u pravu ali sa biljkama nisi nema borne one zive tako sto je osnova njihova zivota reciklaza i stopostotna ucinkovitost fotisinteza i razgradnja nema otpada nema zagadjenja pa prema tome mogu mirno da koegzistiraju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.