Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Космополите, интернационалисти, мондијалисти...  (Pročitano 20164 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
pa da nema nafte i ostalih sirovina veruj mi da bi usla Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
[
Гибан (или слично) на арапском је сир. Раки је настало од арапског арак. А Римљани нису знали за пасуљ, него за боб. Додуше, тај пасуљ заиста није турска реч.

pronadji mi sliku arapske gibanice , ili josh bolje - arapina kako pravi shljivovicu ...  Smile

pasulj,bob,grah ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Што се тиче Русије ...

The Russians are not coming, the Russian are here, already...

Only one nation on Earth is both a nuclear power and energy self-sufficient. And that nation is Russia. Couple these realities with a recovering economy, and time will prove Russia will be resurrected as an advanced democracy and world leader, and in truth, a super power.......

остатак текста на сајту симболичног назива www.therussiansarehere.com\xA0 Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zato sto Rusija ne zeli da udje u EU Smile

Логика ти је смешна. Знаш зашто? Зато што претпоставио да Русија не жели у ЕУ, а чланице ЕУ је тамо баш желе. Шта би онда радили Каспаров, Немцов, Лимонов, Јавлински и остали ванпаламентарни "реформисти". Па продавали би Русима муда под бубреге, као што неки онде продају Србима. Солана и ХРен би се лично ангажовали да их подрже. Или што не би понудили "европску перспективу" Медведеву и Путину, па онда листу услова. Можда и успеју да их заваде?! Друга је ствар да ли би имали икаквог успеха...
Ја нисам чуо да се тако нешто догодило. Можда зато што су Руси довољно лукави да прихвате такву понуду, па онда у заједничком тржишту рокају са енергентнима, а у политици стављају вето где им се прохте.
Узгред, нека "европска перспектива" се нуди Украјини и Белорусији, а при томе се додаје да су и ове земље далеко од ЕУ. Украјина је даље од ЕУ него Турска. Размисли што их хоће у НАТО, а неће у ЕУ... Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
zato sto Rusija ne zeli da udje u EU Smile

Логика ти је смешна. Знаш зашто? Зато што претпоставио да Русија не жели у ЕУ, а чланице ЕУ је тамо баш желе. Шта би онда радили Каспаров, Немцов, Лимонов, Јавлински и остали ванпаламентарни "реформисти". Па продавали би Русима муда под бубреге, као што неки онде продају Србима. Солана и ХРен би се лично ангажовали да их подрже. Или што не би понудили "европску перспективу" Медведеву и Путину, па онда листу услова. Можда и успеју да их заваде?! Друга је ствар да ли би имали икаквог успеха...
Ја нисам чуо да се тако нешто догодило. Можда зато што су Руси довољно лукави да прихвате такву понуду, па онда у заједничком тржишту рокају са енергентнима, а у политици стављају вето где им се прохте.
Узгред, нека "европска перспектива" се нуди Украјини и Белорусији, а при томе се додаје да су и ове земље далеко од ЕУ. Украјина је даље од ЕУ него Турска. Размисли што их хоће у НАТО, а неће у ЕУ... Smile
prvo ne znam ko ti je rekao da oni ne finansiraju Rusku opoziciju ako je tako onda ni otpor nisu finansirali!
drugo evropa bi zelela Rusiju u EU bas iz tog razloga koji si ti naveo imali bi energetsku sigurnost i ne bi morali da zavisi od toga kako se nekom namesti cef Smile posto bi sa Rusijom i Ukrajna usla verovatno Smile

a nisam znao da NATO hoce da Rusija udje u njegov sastav ?  Smile zar ti se ne cini da je to malo izvestacena ponuda sa vec poznatim odgovorom?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ти си хрват и немој да паламудиш да не би ја звао Марију јер ако чује да се дрогираш биће батина.

Зипа, Ру Станиславсс је сташаУ... А коју Марију ћеш да му зовеш, ону Здраву?!
Ништа страшно, и гудра је за младића... После мало клечање на кукурузу, мантрање католичких бајалица, и још ако обећа фратру да неће имати секс пре брака... што му и не би било тешко да испуни Smile

Citat
ogranichavati sam sebe je besmisleno - priroda to vec ionako radi .

Занимљиво је гледати како један декларисани нациста понавља мантре неспутаног економског либерализма. То је управо оно што прича Мекејн. Неће да потпишу Кјото, јер што би ограничавали себе... Природа ће их ограничити - кад последње дрво буде посечено Smile

Citat
prvo ne znam ko ti je rekao da oni ne finansiraju Rusku opoziciju ako je tako onda ni otpor nisu finansirali!

Не читаш ме добро. Уопште ме не читаш добро. Где сам ја рекао да не финансирају опозицију у Русији?! Финансирају такве покрете у Либану и Таџикистану, па нико не каже да ће ови у ЕУ.
Оно што сам ја рекао је: Руска "опозиција" не излази са плановима евроинтеграција. Они чак и не покушавају да продају такву причу, а исплатило би им се вероватно. Наводници зато што неко ко је ван парламента није чак ни опозиција Smile
Је ли сад јасније?!

Citat
drugo evropa bi zelela Rusiju u EU bas iz tog razloga koji si ti naveo imali bi energetsku sigurnost i ne bi morali da zavisi od toga kako se nekom namesti cef

Испада да је теже контролисати земље које су већ унутар система. Ево, малена Ирска блокира их све. Русија би била појединачно најјача земља чланица ЕУ. Једино би можда Немачка могла да јој парира, а заједно би били непобедиви. Е, то некоме не одговара... Зато су се водили светски ратови, између осталог...

Citat
a nisam znao da NATO hoce da Rusija udje u njegov sastav ? 

Нисам рекао Русија, него Украјина. А Украјина је већ подалеко од ЕУ, иако тамо хоће. И прорускуи Јанукович је имао такве захтеве (он неће у НАТО). Стварно не пратиш фабулу радње, Турчине...
Понављаћу повремено то да си Турчин све док не кажеш да је глупа Ђиласова изјава како је Земун некада био у Европи, а Београд није Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
Не читаш ме добро. Уопште ме не читаш добро. Где сам ја рекао да не финансирају опозицију у Русији?! Финансирају такве покрете у Либану и Таџикистану, па нико не каже да ће ови у ЕУ.
Оно што сам ја рекао је: Руска "опозиција" не излази са плановима евроинтеграција. Они чак и не покушавају да продају такву причу, а исплатило би им се вероватно. Наводници зато што неко ко је ван парламента није чак ни опозиција Smile
Је ли сад јасније?!
pa ne bi im se isplatilo zbog toga sto Ruski narod ima svest da bi ulazak u EU bio los i zato se niko ne zalaze da udju u EU zato sto im to ne bi bilo dobro  Smile

Citat
Испада да је теже контролисати земље које су већ унутар система. Ево, малена Ирска блокира их све. Русија би била појединачно најјача земља чланица ЕУ. Једино би можда Немачка могла да јој парира, а заједно би били непобедиви. Е, то некоме не одговара... Зато су се водили светски ратови, између осталог...
Nemacka i Rusija samo prividno mogu da budu zajedno to nije odzivo stanje Smile

Citat
Нисам рекао Русија, него Украјина. А Украјина је већ подалеко од ЕУ, иако тамо хоће. И прорускуи Јанукович је имао такве захтеве (он неће у НАТО). Стварно не пратиш фабулу радње, Турчине...
Понављаћу повремено то да си Турчин све док не кажеш да је глупа Ђиласова изјава како је Земун некада био у Европи, а Београд није Smile
Ukrajna mi u EU usla kad i Rusija cisto da ne bi opet dolazilo do sukoba interesa Smiley a u Nato ne mogu zato sto Rusi ne daju Smile

eh da opet cu ti reci ponosan sam ja na moje tursko poreklo i na mog cukun djeda koji je podigao nevesinjsku bunu i na mog drugog djeda koji je imao dvorac u vojvodini Smile
rekoh ti ne vredjam se na turcin Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2008, 09:04:06 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
to je jednostavan prirodni zakon - prirodni resursi su ogranicheni , svako gleda da dobije shto veci deo . ogranichavati sam sebe je besmisleno - priroda to vec ionako radi .

shto se tiche kineza , oni danas poseduju istu onakvu zelju za umnozavanjem materijalnih dobara , kakvu su imali ameri pre jedno 100 godina . verujem da ce oni teziti da dostignu i prestignu ovo shto amerikanci imaju - ako ikako mogu.

И докле мислиш тако? Док британац не каже да није фер да Русија има много природних богатстава? Па док мало, мало, не крену чарке и на крају нуклеарни рат? Или док се не погушимо и не изгоримо без озона?

Ограничавати себе је суштина ако желимо да постојимо за 100 година...

То ми се и не свиђа у тој "твојој" филозофији вечите борбе и права јачега... Машите суштину стално...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
....

Даља расправа је бескорисна. Ти кажеш да Руси не желе у ЕУ, ја кажем да они у ЕУ не желе Русе. Узгред, Јелцин, званични председник Руске Федерације је тражио пријем у НАТО и ЕУ још 1992. Тад је и Русима било лакше продавати такве магле. Сада им је тешко промовисати ЕУ, сложио бих се - на начин на који се то овде продаје, и код сличне гологузије, а Солана и ХРен то једино знају - што се види на примерима земаља где се усуде да питају народ за мишљење (Француска, Холандија, Ирска) Smile

Ерго, ако Руси не желе у ЕУ и ЕУ не жели Русију у свом чланству онда Русија и није део "Европе", што је и требало доказати (ШТД) Smile
Наравно, домаћи "европејци" под "Европом" замишљају једино ЕУ, а Русија ту није и неће бити. А ако неко жели расправу нека ми сам дефинише појам "Европе", па ће просвештена Јевропа изгубити наводнике које сам јој поставио Smile

п.с. Орфу је драже да буде проглашен за Турчина него да призна да је "европејац" Ђилас лупетао Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2008, 10:34:00 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0

nema na cemu  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.