2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 609722 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1231
koja bre razlika izmedju vas i nas ,kao prvo i vi i mi smo postali obicne sluge politickog rezima
kao drugo kultura navijanja je pala na najnize grane
trece predsednici klubova su obicni manipulatori koji pale likove takve ko sto si ti
da ne idem dalje u one motke i sekire id pre neki dan,pocelo cesto da se desava a nigde policiji pa mi se cini da ste vi ipak malo vise dali dupe pod kiriju vlasti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
To long didn't read. FMP ostaje FMP, jbg, Covic otac kluba hahhahaaaa aaaa....a smesno je i mojim drugarima ciganima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8318
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
КАО У АТИНИ
Последња четвртина и велики број грешака скупо коштале црно-беле…

Црно-бели нису успели да понове успех из прошле сезоне. Била је и тада веома важна утакмица за Партизан у Кнежевини и управо је та победа “лансирала” екипу Жељка Обрадовића ка топ 8.

Монако је успео да први пут савлада црно-беле у ове две сезоне. Екипа Саше Обрадовића славила је против црно-белих са 85:70 (14:16, 30:22, 21:23, 20:9).

Кључна је била последња четвртина у којој Партизан скоро пуних пет минута није успео да постигне поен. Слична ствар недавно се десила Партизану и када је гостовао Панатинаикосу у Атини.

И тада су грешке у последњих 10 минута окренуле ствари у корист противника црно-белих. Не може утакмица да се победе у којој имате 18 изгубљених лопти и у где у последњој четвртини постигнете свега девет поена.

Партизан као да није постојао на терену последњих 10 минута. Црно-бели су успели да постигну само девет поена и онда ту нема шта да се тражи. Једина светла тачка у екипи Жељка Обрадовића ове вечери био је капитен Кевин Пантер који је меч завршио са 28 поена, али му је била неопходна помоћ и остатка екипе.

Наш тим већ у петак гостује Виртусу у наредном колу. Биће то веома тежак дуел са највећим изненађењем ове сезоне и екипом која је срушила црно-беле у Арени.

После 24 кола, Партизан има 12 победа и исто толико пораза. Монако је сада на скору 14:10.

Монако – Партизан 85:70 (14:16, 30:22, 21:23, 20:9).

Судије: Мигуел Анхел Перез, Жорди Алијага, Јосип Радојковић

Монако: Окобо 13, Лојд 9, Блосомгејм 9, Браун 4, Дијало 4, Корнели, Жаите 14, Вокер, Мотиејунас 3, Куатара 5, Хол 5, Џејмс 19. Тренер: Саша Обрадовић.

Партизан: Ледеј 8, Аврамовић 6, Копривица, Пантер 28, Смаилагић, Јарамаз, Нанели 6, Трифуновић, Доужер, Понитка, Камински 17, Кабокло 5. Тренер: Жељко Обрадовић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
koja bre razlika izmedju vas i nas ,kao prvo i vi i mi smo postali obicne sluge politickog rezima
kao drugo kultura navijanja je pala na najnize grane
trece predsednici klubova su obicni manipulatori koji pale likove takve ko sto si ti
da ne idem dalje u one motke i sekire id pre neki dan,pocelo cesto da se desava a nigde policiji pa mi se cini da ste vi ipak malo vise dali dupe pod kiriju vlasti

Sve se slazem sa tobom... Ja sam to isto pokusavao da objasnim onoj amebi, ali mi nije islo... Malo sam stariji od ove decurlije, pa sam i ranije isao na utakmice, i bilo je i tuca i zezanja i sranja, ali retko su se napadali igraci, pljuvali i slicno, to je idiotluk... Oni rade svoj posao, svideli se nekome ili ne... Kao sto sam napisao, oba kluba u kosarci su sponzorisana od drzave, i smesno mi je kada se prepucavaju ko je drzavni projekat ljubimce itd... Realno i jedni i drugi... Da je iko od njih ili vas mudasa procitao moj post video bi da sam ispljuvao bolesnike koji su napali navijace partizana koji su se vracali sa utakmice koju pri tome partizan uopste nije igrao sa Zvezdom... Meni se to vise puta desavalo, da budemo napadnuti kada se vracam sa neke Zvezdine evropske utakmice, tako da to nazalost nije nista novo, i to rade oboleli mozgovi, koji veze nemaju sa sportom, ali ih drzava stiti, jer im trebaju, za jelte neke poslove... Buraz, ko je svoje dupe dao vise je zajebano porediti... Vas vodja je bio u semi sa onom iz policije, jedan iz vrha je bio zamenik u zandarmeriji... Opet, kod nas nije mnogo bolja situacija, tako da je tu ako mene pitas mrtva trka i prodali su se i jedni i drugi, zato sada imamo parade bez probblema itd, jer su svi na platnim spiskovima... Zalosno, ali tako je...
Nego, sve ovo je pocelo zbog nekih drugih stvari na koje mi onaj nije odgovorio, jer naravno da nema sta da kaze... Sta da kaze onaj koji poredi ponasanje navijaca i igraca itd... Ovi koji kazu da nisu procitali moj post, ja im verujem, jer su verovatno u zivotu stali na drugoj strani knjige "Druzina Pere kvrzice" i nista drugo nisu procitali... Daleko ce dogurati u zivotu... Pozdrav, i nadam se da je bar jedan mozak shvatio sta hocu da kazem, na ove druge se ne obazirem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8318
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Партизан почео преговоре… Црно-бели желе да задрже два играча!

Раније него иначе… Мора се тако, да би се раније створила јасна слика кад је следећа сезона у питању. Ништа не сме да се препусти случају. Неке ствари из прошле сезоне више не би требало да се понове јер се на грешкама учи.

Попут Црвене звезде која је продужила уговор са Џоелом Боломбојем и понудила продужетак уговора још једном странцу, тако је и Партизан кренуо у “сређивање ствари”. Чине се напори да се задрже неки играчи.

Партизан је отпочео преговоре са двојицом кошаркаша. Обојици истичу уговори и жеља спортског сектора на челу са шефом струке Жељком Обрадовићем је да они и даље носе црно-бели дресу. Како МаxБет Спорт сазнаје у питању су Ален Смаилагић и Пи Џеј Доужер.

Центар је у Партизан стигао 2021. године и на лето му се завршава сарадња са црно-белима.

Видљив је напредак у играчком развоју откако је почео да ради са Обрадовићем. Наметнуо се у финишу прошле сезоне и логично је да не желе тек тако да га се одрекну. Пред Светско првенство у Манили је због болести смршао девет килограма, ушао недовољно спреман у сезону, није кренуо добро, али наговестио је велики потенцијал.

Кад је Пи Џеј Доужер у питању показао је да је одличан избор.

У неколико евролигашких мечева је вукао Партизан на својим леђима. Против Ефеса, Макабија и Жалгириса је имао преко 20 поена, у четири меча је бележио по седам скокова, а против Панатинаикоса је имао осам асистенција (у просеку 3.4 по мечу). Према сазнањима нашег портала Партизан жели да потпише нови, двогодишњи уговор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Smajli stagnira, e sad da l zbog povreda il ga nesto drugo jebe ne znam, uglavnom bljesne na momente i to je to. Dozer igra odlicno bez svake sumnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1231
ma ja se plasim da ni ove sezno necemo nista uzeti
3 sezone jedan trofej ,naspram ulozenih para malo je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
ABA-u moz' da uzmemo, cak i bez domaceg terena ove godine. Al plejof u evroligi bogami bice tesko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1419
Zastava mičigen
videćemo..nemoj biti pesimista i neširi defetizam..život se stara..
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Smajli stagnira, e sad da l zbog povreda il ga nesto drugo jebe ne znam, uglavnom bljesne na momente i to je to. Dozer igra odlicno bez svake sumnje.

Dozer, pakleno dobar igrac, za mene licno neocekivano, ali decko kida... Da vam je ostao onaj Lesor i da ste uboli nekog pleja ozbiljnog, ekipa za f4...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.