2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 635213 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Citat
S obzirom da je Duletu istekao ugovor, eto idealne prilike da velikog vodju nema ko da proziva vise. Ustvari ne,... prozivaju ga e-novine i po fejsbuku.

е-новине су најпоузданије Вучићево другосрбијанско гласило, бар биле релативно скоро

Ma 'de znam, lupio sam. Znam da ima nekih smesnih portala sto cita 19 ljudi.

Moz i ti (ili ja) da juris  Ninu Senicar. Samo smejace ti se ljudi.

E tako i mi jurimo Gacinovica.

Jebiga, Grofa ste stigli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Citat
Ma 'de znam, lupio sam. Znam da ima nekih smesnih portala sto cita 19 ljudi.

па да, само нажалост лупио си целом реченицом
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Sta sam lupio osim naziva novina?

Jel' mu istek'o ugovor? Jeste.
Jel' poglavicu nema ko da proziva po televiziji? Nema.
Jel' ga prozivaju po FB-u? Ima par (desetina) grupa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Као прво, како неко да га прозива на ТВ кад живимо у цензури и нико ко би га прозивао не може да се појави на ТВ? А ако ћемо прецизно, не прозива га ни Вујошевић на ТВ јер нико не пушта његове конференције (СОС не бих баш да рачунам) него његове речи преносе интернет сајтови и портали.

Као друго, ТВ и Фејсбук нису једина постојећа средства информисања. А и тај Фејсбук може да буде крваво опасан ако се користи како ваља.

Не мораш да ми реплицираш, нећу улазити у некакву посебну дискусију, једноставно ако ти или било ко други имате потребну да мислите да Душко Вујошевић представља озбиљан опозициони политички фактор у овој држави и на томе базирате одбрану његовог лика и дела - мислите тако, то право не може (још) нико да одузме. Тастатура, такође, све трпи. Реаговао сам само зато што сам схватио колико је бизарно то што чак и тако болесни интернет сајт попут е-новина заправо представља продужену руку режима, а (можда) је перципиран као нека опозиција.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Au brale, jeb'o ga ti sad... Lupio sam za e-novine. Nikad nisam ni otis'o na taj sajt. Odnosilo se na par opoziciono orjentisanih portala. I ne bih da se raspravljam jer me politika ne interesuje. Samo kazem sta ce da se desi sa KKP u neredna 2-3 meseca.

Ja o Duletu mislim to sto mislim. Mislim da je odlican trener.
S druge strane je neko ko se bori za sebe. Da vodi Radnicki, kukao bi isto ovako. Al' jebiga, kuka i bori se za KKP, pa mi je malo drazi. U pola slucajeva lupa gluposti cisto da bi prozvao i napomenuo u kakvoj je klub situaciji u odnosu na konkuranciju. Ali bar prica, pa makar i lupao. Ostale Partizanovce ne vidim nigde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
E,menjam temu,al ozbilno pitam,sta radi Danilovic u klubu? Nit se pojavljuje,nit daje izjave,niti ucestvuje u KK...ispada Dule one man show. Onaj nesretni Covic se katkad i oglasi,tu je,slka se ako nista drugo jebiga.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Eto ga  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Izgleda da ce Edo Muric pauzirati 5, 6 meseci, ceka se potvrda iz kluba. Ovo je info od sveznajucih sajber strucnjaka. Zna Mare, on to prati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Operisan uspesno. Dule kaze da ostaje i naredne sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Operisan uspesno. Dule kaze da ostaje i naredne sezone.
Pa sad i da hoce negde da ide nema gde,ko ce da uzme igraca sa ovakvom povredom.Ako nista bice spreman za drugi deo sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.