2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 635166 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
HTC Sensation
Mare lepo replicirao Crnji.

Naravno da nismo igrali najbolje sto mozemo,igrali smo najbolje protiv najboljih u El i meni je to bitnije na primer,nego da smo bili vreca za udaranje u EL a igrali protiv vas sa 100%. Zapravo ne znam da li trazis dlaku u jajetu sa takvim izjavama da mi kao nismo igarli na nivou,kad je zapravo to veci problem za vas nego za nas. Eto,ispalo je da smo igrali koliko je potrebno i to je bilo dovoljno za 3-0. Ukapiraj kako hoces,da nismo bili na nivou,da bi bilo drugacije da su bili tu Muric Gagic i Akojon...i uzmi koji god jos hoces izgovor,znaj samo da si verovatno jedini koji misli na taj nacin,pa ti sam razmisli ko je u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Немам посо, ал за неких месец дана ћу га имати. Јебига, тешко га је наћи у Младеновцу.

Sve sam docekao na forumu, postali ljudi lekari, neki dobili decu, neki pozavrsavali ozbiljne fakultete, al ovo sam mislio da nikad necu....

Nek je sa srecom.

Хвала.

А имао сам ја посо за време Бурека и тебе овде. Имао сам посо и много пре тога. Само ваљда није обичај да се прича ко шта ради... или морам неки рапорт да испоставим Smile

Nadam se da nije prozivka, jer bi bilo previse bolesno.

Ко га јебе и да јесте.

Ma kakva crna prozivka, Mladenovac je to....tamo imas Mimijer Jagnjilo i nijednu drugu firmu da radi.  Smile

Има још фирми.

Али с обзиром да је Младеновац у доба СФРЈ био један од највећих индустријских градова у Србији, сада је лоше стање.

Црњо тај фазон да би нас могли добити јер смо играли слабије негу у неким ранијим деловима сезоне не стоји. То бар ти треба да знаш јер сте и ви крљали Барселоне и ПАОе па се онда са нама кидали за трофеј. Добијали на рутину, ал свеједно се помало мучили. Тако смо и ми одрадили ову сезону, довољно је било да прикажемо део онога што знамо да би вас добили. Овај сада плејоф смо одрадили доста лоше кад се погледа како смо знали да играмо ове године, а ето и то је било довољно.

Лошу паралелу си направио. Ми смо кидали Барселону и Пао, а ви били на корак од финала Еврокупа. Данас смо ми испали из тог истог Еврокупа одма на почетку, а ви играли топ16. Никаква паралела између квалитета два тима у 2 сезоне. Кидали смо се јер сте имали јак тим. Ми данас то немамо. Дакле лоша паралела.

Ако мислиш на раније сезоне, ја се не сећам кад смо се ми мучили са вама. Нисмо добијали у последњим нападима. А тај део који је био довољан да нас победите је путбек Калинића у последњој секунди? Темпира се форма за путбек последњи. Дај бре. Да нисмо балави ко што јесмо, верујем да би ето ова серија бар ушла у 5 мечева, ако ништа друго.

Играли сте слабије, и сам си то рекао. Дакле, играли сте слабије од очекиваног, сразмерно екипи. Ја о томе говорим. А ми смо то могли да искористимо са Гагићем и Мурићем само тако. Дакле, са обојицом. Не једним од њих. Да је Гагић ту, имали би 2 центра, имали би другу четворку, Мурић и Павловић не би морали да играју на 4, Мачван не би морао на 5. Јел видиш колико неприродних ротација ту има? Плус што је Гагић добар играч. Ми би са њим и Мурићем имали конкурентан тим.

Ви сте по мом мишљењу крај сезоне играли далеко испод вашег нивоа. Заправо, то није само моје мишљење, него и твоје колико видим. А ја верујем да смо то могли искористити да смо били комплетни, као што рецимо Малкин каже да верује да би Кливленд тукао Голден Стејта да су били комплетни.

Mare lepo replicirao Crnji.

Naravno da nismo igrali najbolje sto mozemo,igrali smo najbolje protiv najboljih u El i meni je to bitnije na primer,nego da smo bili vreca za udaranje u EL a igrali protiv vas sa 100%. Zapravo ne znam da li trazis dlaku u jajetu sa takvim izjavama da mi kao nismo igarli na nivou,kad je zapravo to veci problem za vas nego za nas. Eto,ispalo je da smo igrali koliko je potrebno i to je bilo dovoljno za 3-0. Ukapiraj kako hoces,da nismo bili na nivou,da bi bilo drugacije da su bili tu Muric Gagic i Akojon...i uzmi koji god jos hoces izgovor,znaj samo da si verovatno jedini koji misli na taj nacin,pa ti sam razmisli ko je u pravu.

Нисам једини који тако мисли. Штавише, гомила их је.

Па и јесте то више наш проблем него ваш. То сам и рекао. Али смо и ми допринели да ви одиграте лошије.

А и не говорим о томе шта је било боље, дал да играте боље ЕЛ а слабије крај сезоне или обрнуто. То је на Радоњи. Говорим о томе да сте играли испод нивоа. Небитно због чега нити ме је занимало.

Дакле да закључим укратко шта сам хтео рећи.
- Звезда је крај сезоне играла испод нивоа.
- Да је Партизан имао Гагића и Мурића у АБИ, верујем да би Партизан победио.
- Партизан је то врло лако могао и без њих у Суперлиги. "Врло лако" у смислу да је ситуација лако могла да се окрене у нашу корист.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2015, 17:43:20 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
HTC Sensation
Da vas je gomila,mogu jedino da ti verujem na rec,jer ja sam ovde samo od tebe ovo procitao sto pricas...

A ovo za Gagija i Murica...eh jebiga,jedino sto mogu da ti kazem da imas pravo na misljenje.

Istim rezonom mogupunim pravom da ti kazem da je bio slucaj da je Bobi bio fit da bi vas u finalnoj seriji dobili 4-0 a jos i da je Jovic igrao,da bi nasa odbrana bila jos bolja i da ne biste ni na jednoj prelazili 50 poena.

Eto,sad vidis kolko je ta polemika smesna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Имаш на Јужној трибини рецимо. Углавном су таква мишљења.

Што се тиче Бобија, мени је лакше кад игра он него Зирбес. Јер Зирбес зна све и има све.
С друге стране, вама је Боби играо. Довољно да квалитетно одмени Зирбеса. Нама Мурић није, па је тако играч, који је некад играо бека, морао да попуни место крилног центра. Највише због тога мислим да би имали шанси да вас добијемо, управо због те ротације која нам је била... не знам, ненормална. Комотно је и Тепић могао да покрива центра. Он је виши од Саше.

Опет Јовић. Ви ту имате још два, не квалитетна, него ултра квалитетна играча. Нама оде један играч и све се помера за по целу позицију. Не знам како више да објасним. Вама фалио Јовић... то је ко да је нама фалио Андрић, а да приде имамо Гагића и Мурића. Да се разумемо, не мислим да је Андрић квалитета Јовића, него пропорционално гледано.

Што рече Боки, нама је одласком Гагића сезона завршена.

« Poslednja izmena: 20. Jun 2015, 18:04:32 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
I jel si konacno zavrsio ili ces i dalje smarati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ако мислиш на раније сезоне

Мислим.

Ја КЛС не рачунам у нешто репрезентативно. Нама се сезона завршила после финала АБА. Најјаче смо играли први део да би обезбедили топ16. Јбга, финансијски притисак. Зато се после темпирало за завршницу АБА. Неки Олимпијакос рецимо има луксуз да игра лаганије од старта и да полааако диже форму за максимум крајем априла, у мају и јуну. Ми смо то радили контра и одрадили смо како треба. Проблем у томе је што смо били лоши у топ16. Ако је то цена - нема проблем.

КЛС целу су играчи одиграли преко курца. Тачно се видело да им је доста, да су презасићени, да је климакс прошао. И свеједно смо вас добили без неких великих проблема. Било је напето ал су се момци изборили. Могу и боље ал је било довољно. И то је кључ, ми сад имамо ту способно да одиграмо колко треба, као што је ККП игро годинама са Звездом. Па се ми наложимо како је било близу и како смо могли, ал јуче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ја нисам стекао утисак да им је доста. Било је борбе, и то какве, на обе стране. Уморни јесу били, али су играчи Партизана били далеко уморнији.

И опет да кажем, ја не причам о разлозима вашег потизања или спуштања форме и о томе шта је боље било за вас а шта не. То ме не занима. Говорим о томе да сте видно играли испод свог нивоа. Дал због недостатка снаге, дал због пада форме, то апсолутно није битно. Ја не знам како да објасним више заиста.

Citat
И свеједно смо вас добили без неких великих проблема.

Теби је без проблема ако екипа добије 2 меча у последњем нападу? Теби на тву, у фотељи, са пивом и кокицама у руци можда тако изгледа.

Citat
Могу и боље ал је било довољно.

Ајмо хипотетички. Да смо оградили рекет како треба, значи што би и јуниори оградили и да Калинић није био сам на путбеку... ми истрчимо контру и поентирамо за победу. Изједначимо. У другом мечу да смо исто тако оградили рекет после промашеног бацања, истрчали контру и исто тако победили и повели са 2:1, и ви на крају окренете на 3:2... јел би и тад било без проблема?. То су све "да смо" ситуације, истина је да нисмо и завршило се како се завршило. Али ви сте нас добили оба меча на једну лопту. У ти никако не може да се каже "играли смо довољно". Фазон знали смо да ће Павловић да заборави Калинића и за то смо се спремали и знали смо још и то да ће Маринковић да промаши отворен шут за продужетак. Јеботе ко деца нека у фазону "пустили смо их да се надају". Од тебе то нисам очекивао. То се очекује од овог изнад тебе.

Citat
ми сад имамо ту способно да одиграмо колко треба, као што је ККП игро годинама са Звездом. 

И више од тога, пошто смо ретко са вама играли на једну лопту.

И не могу више око овога. Сморило и мене да вам објашњавам на шта сам мислио, а ви не желите да схватите јебига.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Pa, igrali smo taman toliko da vas pocistimo 3-0 k'o od sale, sa 70% snage. Ajd sad placi do mile volje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Што бих друже плакао? Па ја већ 4 месеца знам за ово, да нисмо имали никакве шансе. Бољи је победио. Нисам разочаран. Штавише.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung S4 mini
Чуј 70% куку мени  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.